Forum Jultävlingar på Familjeliv - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Familjelivs julkalender: Lucka 19

  Fre 28 nov 2014 11:24 Läst 2886 gånger Totalt 19 svar
  Fre 28 nov 2014 11:24

  För att vinna vill vi att du berättar vad du önskar dig i julklapp. Finns det en drömklapp som du bara vill ha eller har du redan fått den bästa klappen? Låt oss höra!
  Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför du vill vinna.

  Tävlingen öppnar idag och pågår fram till midnatt 21 /12. Vinnaren utses av en jury på Familjeliv och presenteras den 22/12.

  Vinnaren måste svara inom en vecka, annars går vinsten till någon annan.
  Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få din vinst före jul, men vi kan inte garantera det.

  Läs gärna våra fullständiga tävlingsregler.

  Lycka till! Tomte
 • Fre 19 dec 2014 08:41 #1

  I julklapp önskar jag att alla i min familj ska bli o få vara friska.
  Jag har ont i kroppen som bara blir värre, min son är hostig o förkyld o så mina föräldrar o syskon som verkar ha något stort fel i sina hjärnor.
  Min son o jag är utfrysta sen flera år tillbaka o det helt utan anledning.
  I söndags blev jag moster igen till en flicka o jag hoppas att den systern, som borde vara tacksam för att jag tog hand om henne i alla år, ändrar sig o låter oss få lära känna iaf det syskonbarnet.
  O då skulle isf denna julklappenslegot vara en fin present till flickan.
  Julen är väl undrens högtid eller...?

 • Haanna­aa
  Visa endast
  Fre 19 dec 2014 13:34 #2

  Jag önskar mig en ny morgonrock! (Min sambo gör det med, till mig alltså..) Ända sen vi blev tillsammans för 3 år sedan så har jag snott hans morgonrock! Den är stor, mjuk och jätte varm och skön, passar min smak alldeles utmärkt. Medans min är liten, tight och inte alls mjuk och skön.. min kära och älskade sambo får ta den istället.. Han är inte heller ett stort fan av den, haha! 
  Så i julklapp garanteras jag få en ny morgonrock av min sambo! Han pikar lite om det iallafall Solig

  Jag skulle vilja vinna detta lego för att sedan ge som julklapp till min syster ena dotter. Hon älskar lego, det är nästan det enda hon leker med. Jag tycker det är dags för lite nytt lego att leka med. Självklart ska jag också vara med och bygga :D

 • Fre 19 dec 2014 13:52 #3

  Vi vuxna fick önska oss en julklapp var, jag önskade mig en rakapparat i julklapp. Sedan hörde jag på radion reklamen dom gör för Unicef och att man kan köpa en julkapp där istället. Då sa jag till min sambo att jag vill inte ha en rakapparat för jag kan gå orakad som jag ändå gör men jag önskade mig Unicefs julkapp med kläder och filtar istället! Så jag har fått ett värdebevis på julklappen som sambon har slagit in och jag får öppna den i julkapp ????

  Vill vinna Legosettet till mina döttrar, har bara döttrar och allt är rosa så lite mer rosa gör ingenting och jag tycker rosa är en charmig färg.

  /Pappa till Stella och Sigrid

 • Fre 19 dec 2014 16:17 #4

  Min drömjulklapp: Inget slår ju "julklappen" jag gick och väntade på 2011. Väntade, och väntade, och vänta på julklappar, det är sånt som man blir gråhårig av, som Lasse i Bullerbyn säger... Precis som Maria, Jesu moder, gick vi idecember i "väntans tider" på riktigt (fast utan jungfrufödselgrejen och Guds-son-biten). Julafton kom och gick och jag låg i soffan med magen som ett sprickfärdigt jättepaket eller gigantisk julgranskula och smaskade knäck och chokladtryffel. Tre dagar efter julafton var hon beräknad att födas, men eftersom fint folk tydligen tenderar att komma försent och man alltid får vänta för länge på något gott, så kom hon inte förrän på nyårsafton. Vårt tredje barn Lovis kom som en nyårsraket efter enbart en timmes förlossning, barnmorskan han inte ens ta på sig förklädet. Bajsat i fostervattnet hade hon också gjort och vi fick stanna hela nyårshelgen på BB för observation därför. En mycket positiv upplevelse. Hennes bror, då 5½ år, rimmade, som man ju ska på julklappar: "Lovis ansjovis nyårsraket, i mammas mage hon sket!".
  Nu när jag har alla mina fyra önskejulklappar (senaste modellen född i år blev en juli-klapp), har jag ganska modesta julönskningar. Att alla ska hålla sig friska, inte bråka och gärna vara välkammade en liten stund på julafton. Typ så. För egen del tar jag gärna en bra bok eller ett par raggsockor om någon vill ge mig en julklapp. Eller för att citera en populär text som just nu delas hejvilt på facebook: "5 minutes to mysself each day to drink my coffee hot and pee in peace..."

  Motivering: Jag önskar vinna Lego-setet med hästarna till Lovis Ansjovis, min nyårsraket och bästa julklapp ever. Det är en fartfylld unge med stor fantasi, bl a har hon skapat fantasihästar till alla i familjen. Hon har själv en vit som heter Lucy, jag har fått en brun som heter Roratt, hennes syster en rosa med pepparkakor på (?) som heter Lapslaps och hennes lillebror en blå som heter Rockjack. Hon älskar lego och skulle bli överförtjust i att kunna överföra sin fantasilek till lego-lek!

 • Fre 19 dec 2014 16:31 #5

  Jag önskar mig en hockeyhjälm eftersom jag spelar en tuff kontaktsport (Roller derby) och gärna vill skydda mitt huvud. Jag har redan fått hjärnskakning en gång och undviker det helst igen. 

  Motivering:


  Lilla unge, vad vill du i julklapp ha?
  - En riktig spis och en stekpanna, det vore bra!. 
  Vad ska du göra med det menar du?
  - Jag ska göra pannkakor ju!
  Finns det inget annat du önskar dig?
  - Jag tänker och tänker... nej!

  Min treåring är lite knäpp, men rar.
  Därför tänker jag att jag hjälp av Lego tar.
  Kanske kan hon tänka sig att glömma sin spis
  Om hon får leka med lego på hästars vis!

 • Fre 19 dec 2014 16:32 #6

  Jag har en sak jag önskar mig i julklapp. Det är en tatuering med mina barns namn och deras personnummer.
  Mina tre tjejer betyder allt för mig! Jag vill ha dem för evigt på min kropp och jag är så stolt över att ha tre så underbara, vackra och kloka tjejer som de är.

  Min motivering blir då:
  Mina tjejer älskar lego och det är klart att de skulle vilja vinna detta lyxiga legopaket Flört


  ♥ Mamma till Julia 030527, Emilia 080108 och Agnes 100708
 • Fre 19 dec 2014 19:35 #7

  Önskar mig nya strumpor naturligtvis.

  Motivering:
  Ja också ett ponnystall med rosa tak förståss. Eller jag känner iallfall någon som önskar sig det.


 • Fre 19 dec 2014 19:58 #8

  Jag önskar mig en symaskin. Trasiga kläder, gardiner som ska sys, utan detta lär jag ju aldrig få ordning här hemma. Dock har jag önskat mig detta tre år i rad utan att få det så vi får väl se om Tomten har fått min önskelista i år

  Men Familjelivs Tomte har verkligen rätt paket till denna hästtokiga mamma idag Jag är faktiskt lite trött på alla maskiner och garage här och det kommer uppskattas av både son och dotter att mamma vill vara med och leka med hästarna!

  Dom är ju snälla och är med mamma i stallet varje dag så Tomten jag lovar att ta hand om dessa hästar också!

 • Fre 19 dec 2014 21:32 #9

  Jag önskar mig en hotellhelg i stockholm och bara gå runt och titta, äta gott, shoppa och kanske gå på en teater, men framförallt bara komma ifrån vardagen och ha det bra och njuta av livet!

  Vi har en ponnyälskare här som skulle hoppa högt om hon fick detta i julklapp. det skulle bli succé direkt!

 • Fre 19 dec 2014 21:43 #10

  Min högsta önskan (jaja, efter frisk bla bla bla) är en ett extra batteri till mobilen, ett sån't där som man kan ha med ut i skogen etc och ladda mobilen med. Perfekt för en scoutledare och mamma :)
  Jag skulle vilja vinna för att min dotter inte leker så ofta med den tego hon har men hon älskar att leka med djur och vill bli veterinär när hon blir stor. Ponnylegot vore perfekt!

 • Fre 19 dec 2014 22:25 #11

  Jag har sedan jag var 5 år önskat mig en häst, tomten har fortfarande inte kommit med en häst Tungan ute men en vacker dag när tid och pengar finnes kommer jag att köpa en häst. Har lovat min 7 åriga guddotter att det kommer att vara hennes häst men den måste bo hos mig Glad.

  Hon är nämligen hästtokig som sin moster. Hon har lidit av dåligt självförtroende pga. mobbing i skolan redan men med ridningen börjar hon sakta men säkert bli tuffare och känna tillhörighet med andra tjejer och killar i stallet.

  Just nu är min högsta önskan att vinna detta lego till min fina guddotter som kämpar och kämpar i skolan. Hon älskar att drömma sig bort till hästryggen genom lek, där försvinner alla problem och bekymmer. Hade jag kunnat hade jag köpt det till henne men ekonomin är inte den bästa just nu Rynkar på näsan.

  Snälla Tomte, jag har varit snäll i år, låt mig vinna legot till världens bästa 7 åring som är verkligen är värd det.

 • Lör 20 dec 2014 22:30 #12

  Hejsan, verkar vara samma pris i lucka 10 och 21, stämmer det?

 • Lör 20 dec 2014 22:31 #13

  Sorry, jag menar lucka 19 och 21, fel kan det bli ibland som ni ser :)

 • Lör 20 dec 2014 23:16 #14

  Det jag önskar mest av allt till jul, är att vår julafton tillsammans blir bäst! Hjärta
  Jag hoppas så innerligt att vi slipper stressen, tjafsen och irritationsmomenten. Jag vill verkligen så väldigt, väldigt gärna att vår julafton ska få bli så där varm, trevlig, mysig, härlig, glad och lycklig! Hjärta
  Mest av allt önskar jag detta för min son; jag vill så gärna att han ska få en oförglömlig och en alldeles underbar julafton tillsammans med mamma, pappa och mormor. Hjärta Det förtjänar han verkligen. Min stora, fina och superduktiga lille kille! Hjärta

  Tomten, om du hör mig
  Så vill jag detta säga Dig
  Jag önskar så att julen blir bra
  Så där bra som julen ska va'
  Att få se min son med julelycka
  Att få se ett stort leende på hans ansikte smycka
  Det skulle betyda allt för mej
  Det skulle göra mig så väldigt gay (gay kan även betyda glad)

  Motivering:

  Detta skulle vara en toppenpresent till en av sonens bästa tjejkompisar, som fyller fyra år i mars.
  Då ekonomin är lite knaper, så skulle det verkligen passa sig alldeles utmärkt att vinna detta legopaket, så att sonen har en fin present med sig till sin vän på hennes födelsedag. {#emotions_dlg.flower}

 • Lör 20 dec 2014 23:46 #15

  Toppen klappen vore junibackenkort så att jag och barnen kunde gå på junibacken hur mycket vi ville och leka loss och njuta av de fina miljöerna.

  Vore ett perfekt set för dottern som annars oftast tar storebror till hjälp, här kan hon på ett enkelt sett bygga själv skulle hon gilla.

 • Sön 21 dec 2014 00:30 #16

  Jag önskar mig förutom julefrid såklart, en parfym.

  Jag önskar mig en varje år. Det är så härligt att få nåt lyx bara till

  Mig. Mannen är grym på de rätta dofterna.

  Undrar vad det blir i år :)

  Motivering: min dotter älskar lego. Att det är

  Rosa och innehåller djur..

  Det bästa är att när det byggs lego, kommer storebror

  Och hjälper till.

 • Mån 22 dec 2014 10:17 #17

  Hoppas tomten kommer med allt du önskar dig!
  Själv så önskar jag mig en snöslunga som fungerar då snön just nu VRÄKER ner utanför mitt fönster.
  Det blir en vit jul det är säkert
  Dagens vinnare är:


  Veladis skrev 2014-12-19 16:17:29 följande:
  Min drömjulklapp: Inget slår ju "julklappen" jag gick och väntade på 2011. Väntade, och väntade, och vänta på julklappar, det är sånt som man blir gråhårig av, som Lasse i Bullerbyn säger... Precis som Maria, Jesu moder, gick vi idecember i "väntans tider" på riktigt (fast utan jungfrufödselgrejen och Guds-son-biten). Julafton kom och gick och jag låg i soffan med magen som ett sprickfärdigt jättepaket eller gigantisk julgranskula och smaskade knäck och chokladtryffel. Tre dagar efter julafton var hon beräknad att födas, men eftersom fint folk tydligen tenderar att komma försent och man alltid får vänta för länge på något gott, så kom hon inte förrän på nyårsafton. Vårt tredje barn Lovis kom som en nyårsraket efter enbart en timmes förlossning, barnmorskan han inte ens ta på sig förklädet. Bajsat i fostervattnet hade hon också gjort och vi fick stanna hela nyårshelgen på BB för observation därför. En mycket positiv upplevelse. Hennes bror, då 5½ år, rimmade, som man ju ska på julklappar: "Lovis ansjovis nyårsraket, i mammas mage hon sket!".
  Nu när jag har alla mina fyra önskejulklappar (senaste modellen född i år blev en juli-klapp), har jag ganska modesta julönskningar. Att alla ska hålla sig friska, inte bråka och gärna vara välkammade en liten stund på julafton. Typ så. För egen del tar jag gärna en bra bok eller ett par raggsockor om någon vill ge mig en julklapp. Eller för att citera en populär text som just nu delas hejvilt på facebook: "5 minutes to mysself each day to drink my coffee hot and pee in peace..."

  Motivering: Jag önskar vinna Lego-setet med hästarna till Lovis Ansjovis, min nyårsraket och bästa julklapp ever. Det är en fartfylld unge med stor fantasi, bl a har hon skapat fantasihästar till alla i familjen. Hon har själv en vit som heter Lucy, jag har fått en brun som heter Roratt, hennes syster en rosa med pepparkakor på (?) som heter Lapslaps och hennes lillebror en blå som heter Rockjack. Hon älskar lego och skulle bli överförtjust i att kunna överföra sin fantasilek till lego-lek!
  Ett stort grattis till VeladisSkål
  Inboxa dina kontaktuppgifter till mig. Jag behöver adress, mejl, mobilnummer.
  Glöm inte att skriva vad du har vunnit!

  Vann du inte idag?
  Ingen fara  för här har du en ny chans:
  http://www.familjeliv.se/forum/thread/74411788-familjelivs-julkalender-lucka-22

  Lycka till! Tomte
 • Mån 22 dec 2014 11:08 #18

  Wohoooo!
  Tack så fantastisk mycket!!!!!HjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaTomteTomteTomte

 • Mån 22 dec 2014 11:49 #19
  Veladis skrev 2014-12-22 11:08:52 följande:

  Wohoooo!

  Tack så fantastisk mycket!!!!!


  GRATTIS!!!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll