Forum Hjälp/Råd - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vill bli äggdonator

  Lör 6 dec 2014 23:44 Läst 1935 gånger Totalt 6 svar
  Visar endast inlägg av Dearestfriend - Visa alla inlägg
  Lör 6 dec 2014 23:44

  Jo, det är nämligen så att jag är en ung tjej på 20, snart 21 år som har funderat på att bli äggdonator. Har försökt att läsa på lite och få en större uppfattning om det och undrar om det finns några äggdonatorer här ute? Har nämligen massa funderingar om det.

  Jag är i allmänhet friskt, har hypotyreos (inte ärftligt) och till följd av det haft depressioner tidigare i mitt liv- inget som finns med i bilden längre! Glad I övrigt verkar jag uppfylla kraven för att vara en äggdonator. 

  Har ingen partner och därmed finner jag ganska dumma frågor angående hur väl en framtida partner skulle acceptera detta. Vad finner män i allmänhet angående detta? Ni som har donerat, har ni stött på konflikter relaterade till donationen med er partner? Tror inte att det är något som bör hindra mig, men känner ändå att det är relevant..


  Vad känner ni i efterhand,var det ett klokt beslut? Hur var processen och vad var enligt er jobbigast (både kliniskt och psykiskt)?  Har någon av er blivit uppsökta av er biologiska son/dotter - i så fall, hur har ni hanterat detta?

  Hoppas att någon ser det här och kan ge mig lite svar. Allt uppskattas! {#emotions_dlg.flower}

 • Sön 7 dec 2014 13:02 #2

  Åååååh vad roligt att höra! Drömmer Blir mer och mer uppmanad nu efter ditt inlägg! Hoppas att graviditeten rullar på perfekt och att detta gör dig mycket lycklig! {#emotions_dlg.flower}

 • Sön 7 dec 2014 13:56 #4
  dvitamin skrev 2014-12-07 13:09:37 följande:

  jag är en tjej på 21 som tänker i samma banor! har läst lite på klinikers hemsidor men är ju inte mycket..


  Kul att det finns flera i vår ålder Skrattande ! Håller med! Vill så gärna få svar från människor som faktiskt genomgått det eller på något sätt har kommit i kontakt med detta....
 • Sön 7 dec 2014 20:21 #6

  Tack för tipset ^ !! Bor i Stockholm!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll