0 Följare 0 Följer

Dearestfriend

Övrigt

-

Ålder

26 år

Civilstatus

Singel

Personlighet

Duracellkanin     Glad     Hedonist     Nattuggla     Snäll     Social    

Intressen

Historia     Musik     Politik     Psykologi     Resor     Vetenskap     Skönhet/Mode     Uteliv    

Musik

Hip-Hop     Pop     Rap     Reggae     RnB    

Aktivitetsflöde

2015-01-05 Dearestfriend svarade i tråden: Åka pulka som vuxen, töntigt?: Hitta någon som delar denna intresse... Själv jag 20 år, så man må tycka att man inte riktigt har släppt såna saker än. Men jag är dödssäker på att jag kommer att älska o åka.
2014-12-08 Dearestfriend svarade i tråden: Är man rasist bara för att man vill minska invandringen?: Det handlar väl mer om att folk kopplar ihop SD med rasister då flera av deras medlemmar uttalat sig - vid flera tillfällen- rasistiskt. Man kan tycka att om man röstar på ett sådant parti att man då stödjer.
2014-12-07 Dearestfriend svarade i tråden: Vill bli äggdonator:
Tack för tipset ^ !! Bor i Stockholm!

2014-12-07 Dearestfriend svarade i tråden: Vill bli äggdonator:
Kul att det finns flera i vår ålder  ! Håller med! Vill så gärna få svar från människor som faktiskt genomgått det eller på något sätt har kommit i kontakt med detta....

2014-12-07 Dearestfriend svarade i tråden: Vill bli äggdonator:
Åååååh vad roligt att höra!  Blir mer och mer uppmanad nu efter ditt inlägg! Hoppas att graviditeten rullar på perfekt och att detta gör dig mycket lycklig! 

2014-12-07 Dearestfriend svarade i tråden: 15-årig dotter gör som hon vill och sätter sina egna regler!: Jobbig situation ni verkar ha hamnat i...  Jag tror att hon verkligen innerst inne, skiter i allt detta som sagt för att gränserna inte finns och för att ev. så är konsekvenserna inte så långvariga heller.
2014-12-06 Dearestfriend skapade en ny tråd: Vill bli äggdonator: Jo, det är nämligen så att jag är en ung tjej på 20, snart 21 år som har funderat på att bli äggdonator. Har försökt att läsa på lite och få en större uppfattning om det och.

Innehåll