Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • lördagsgodis

    Själv väntar jag på posten och att mina test ska komma, ska försöka hålla mig tills på måndag med att testa då jag är i v.5+4 då och hoppas på ett 3+

  • lördagsgodis
    Eveelina89 skrev 2015-01-02 14:36:27 följande:

    [quote=74609144][quote-nick]MissJP skrev 2015-01-02 13:27:29 följande:[/quote-nick]

    Herregud!! Jag var inne idag för att opereras. Men de måste kolla med vul först! Det där i äggledaren har inte växt! Inte nog med det!! Nu såg hon en hinnsäck i livmodern! Det var helt tomt förra gången! Hinnsäcken såg fin ut och blodet i buken var borta! Hcg hade mer än dubblerats sen i tisdags! Seriös! Jag ska tillbaka om en vecka och se om det finns något embryo i Hinnsäcken, för nu syntes inget alls. Men allt tyder på en normal graviditet! När jag låg med staven så sa hon att det finns en antydan till hinnsäck men att jag måste gå och kissa först! Jag sprang till toaletten och kissade i rekordfart.. sen såg hon den klart och tydligt!

    Många utropstecken här! Men jag är så helt i upplösningstillstånd! Hur kan det här ha hänt! Jag skulle ju opereras för utomkved idag!

    [/

    Stort grattis!!!! Vad roligt!


    Hoppas du får en solskenshistoria! Förstår att det är en chock men en posetiv sådan:)

    Mina test kom inte med posten som dom lovar på hemsidan (muttrar) men då tvingar det ju mig iaf att vänta tills på måndag.
  • lördagsgodis

    Vi hade oxå bestämt att avvakta förra månaden för jobbet och lite annat så den här bebisen är skapad 5 dagar innan äl! Trode det var säkert men icke:)

  • lördagsgodis

    Har oxå som mensvärk som kommer och går som jag tror är växtvärk. Mitt illamående har även kommit krypande men jag är nästan glad över det för det tyder på att allt är väl:)

  • lördagsgodis

    Det är jobbigt med oro, lägger själv en hel del på det men har ju min fina familj som distraherar mig:) var nere på stan för jag tänkte falla för frestelsen och köpa ett digitalt test men dom var slut...igen! Många som försöker bli gravida tydligen.

    Jag dricker proviva för att hålla illamåendet i check och äter mycket apelsiner och klementiner mat går bra men vill helst slippa laga den då matoset äcklar:p

  • lördagsgodis

    Jag har blödigt från och till så att det kommer på papperet bara när jag torkar mig sen jag plussade men kroppen känner sig väldigt gravid ändå och jag har en tid för vul den 13/1 för att se hur det gått och förhoppningsvis stilla min oro något om vi får se ett hjärta.

  • lördagsgodis
    tjoppan skrev 2015-01-03 22:11:42 följande:
    Ja har oxå haft så vid tre tillfällen, en dag var de så under en hel dag typ. Har funderat på att ringa kvinnokliniken å berätta de å fråga om man får komma på vul för att se att allt är bra med de där inne. Har fått för mig att de är svårt att få komma på koll, men de kanske inte är de?
    Jag ringde gyn och bad att få en tid eftersom jag var orolig pga mina blödningar och då fick jag en tid två veckor senare eftersom jag bara var i vecka 4 då. Jag tycker det verkar som om jag får mina blödningar när jag anstränger mig, vi åker mycket skidor men har märkt att jag får blodblandade flytningar efteråt. Blir inte mycket skidåkning den här säsongen vilket är trist då jag redan löst liftkort.
Svar på tråden BF september 2015!