Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • lördagsgodis

    BF september 2015!

    Gör det! Här har dom alltid varit tillmötesgående vad gäller vul om man är orolig jag har fått det med båda mina andra barn och det är landstinget jag går till (kostar 300) då det inte finns något privat i våran stad.

  • lördagsgodis
    Madicken01 skrev 2015-01-05 08:07:33 följande:

    Börjar mer och mer mista hoppet, tvivlar på att det blir någon septemberbebis :(

    Blödde ingenting under dagen igår och jag var så glad men då jag skulle lägga mig sent igår kväll var det lite ljusrosa på pappret igen. Nu på morgonen var det lite mer och något rödare när jag torkade mig.

    Har inte ont men det kommer väl eller så kanske man inte får ont vid mf så här tidigt?

    Ställer in mig på mitt andra mf! Besvikelsen är så stor!


    Jag har haft liknande den här gången och är oxå orolig men har tid för vul nästa vecka.
  • lördagsgodis

    Jag har en vecka kvar till vul och om allt ser bra ut ska vi be om en bild som vi senare kan ge till far och morföräldrar:)

    Hittade ett diagram gällande cb som visar det härmed hcg halterna

  • lördagsgodis
    eriwag skrev 2015-01-05 20:30:24 följande:

    Är de ok om jag hoppar in? Gjorde test idag som visade gravid 1-2. :) i appen så står de 4+2? Ska man räkna från första mensens sista dag? Mitt tredje barn men minns ej :p


    Grattis:)

    Man räknar från sista mensens första dag enligt de flesta appar eller om du vet när du hade äl.
  • lördagsgodis

    Jag tar alvedon om jag har ont, man får väga för och nackdelar och ta ett beslut utefrån det. När jag var gravid första gången så var mitt kortisonpreparat jag använt i alla år inte rekommenderat för gravida. Jag bokade en tid med läkaren och han sa just att man får väga för och nackdelar och då kanske skära ner på mängden man använder. Så jag stod ut med mina eksem och använde bara när det blev olidligt. Sen när jag var gravid andra gången var preparatet godkänt för gravida utan biverkningar... Tror man kommer långt med lite sunt förnuft:)

  • lördagsgodis

    Vi har två barn med två års mellanrum och dom är så bra vänner och leker fantastiskt tillsammans! Idag är dom 7 och 5 år och vi kände helt enkelt att vi inte var klara med småbarnsåren trots att det nu är så mycket lättare, även om vi ville det här och fördelarna överväger nackdelarna så undrar vi nog båda ibland vad vi gett oss in i;)

Svar på tråden BF september 2015!