• Dakine

    Letrozolbehandling, resultat?

    Följer! Ska på VUL på måndag för att se hur pergotime fungerar på mig :) 

  • Dakine
    Jag slutade min pergotimekur i lördags, och idag fick jag glad gubbe på CB äl test så det betyder att ägglossningen sker imorgon! :D 
  • Dakine
    MissBeesly skrev 2015-02-15 14:20:00 följande:
    Okej. Då är det alltså inte helt orimligt att jag har fått min tidigt.
    Nej. Nu är det bara den eviga väntan på att få göra ett gravtest om typ 14 dagar ! :D
  • Dakine
    MissBeesly skrev 2015-02-15 16:17:52 följande:
    Hur ser din cykel ut i vanliga fall? Har du lång/kort? Några egna ägglossningar?

    Och, ja, det är två riktigt dryga veckor som väntar. Ställer mig dock in på att det inte blivit nåt denna gång eftersom äl kom oväntat tidigt och sexet inte riktigt tajmades.

    Ja, det har varit väldigt olika. Ibland regelbunden i perioder med 28-33 dagar... men på senaste tiden har den varit väldigt oregelbunden. Ibland har det gått mellan 40-60 dagar! Ibland har det bara kommit en liten blödning, och ibland en störtblödning. 

    Jag har dock märkt att när jag haft ägglossning, så kommer alltid mensen 14 dagar efter, och då är den riklig. När jag inte haft ägglossning, så får jag bara små blödningar... 

    Jag har haft egna ägglossningar (iaf enligt äl-tester, sekret, temp och känningar) men jag vet ju inte med säkerhet om ägget faktiskt släppt just då. Jag har PCOS. 
    Denna ägglossning kändes i stort sett likadant (som andra gånger då jag trott jag haft äl) men nu hade jag som inget rinnigt sekret... vilket jag annars alltid haft massor av! 


     


    Jag har också ställt in mig på att det inte blev någonting. Just för att varför skulle något positivt hända mig? Har försökt så länge nu och tror inte att en enda pergotimekur ska hjälpa faktiskt. Vi har haft samlag varannan dag sen VULet, men jag tvivlar ändå. Antingen på att ägget faktiskt släppte, eller att spermierna inte hann fram, eller att ägget var för dåligt, eller att ägget inte fäster för att slemhinnan är för dålig. Ja, du ser. Jag känner mig mest negativ :P haha

  • Dakine
    skogstjejen19 skrev 2015-02-18 22:11:29 följande:
    Mina är positiva nästan jämt (pco-s) förra månaden så hade jag äl nästan hela månaden om man litar på ältesten. Sjukt irriterande, men jag har antagligen inte äl om inte teststrecket är lika starkt som kontrollstrecket eller starkare.
    Jag har också PCOS, men tycker inte dessa som du la ut ser positiva ut. Endast det som är nr 3 från höger. 

    Jag tar också äl-tester, men fick endast positivt under två dagar. Läkaren sa att jag skulle använda mig av CB "glad gubbe" eftersom de är säkrast att se. Och när den glada gubben dyker upp så är det dagen efter man har ägglossning. 

    Det var också under dessa dagarna som strecken var som absolut starkast, och dagen efter äl så var de inte starka nå mer...
  • Dakine
    skogstjejen19 skrev 2015-02-19 19:01:01 följande:
    Min läkare på ivf kliniken i Falun rekommenderade inte cb när vi höll på med ivf (fet)

    Oftast får pco-s folk glad gubbe på dom fast man inte har äl.

    Och när man kommer till kliniken och ska göra ett återförande så har man inte haft äl.

    Så han sa att det är bortkastade pengar att köpa så dyra, så vi gjorde vul lite då och då, typ varannan dag så dom verkligen visste att kroppen var redo att ta emot ett ägg.
    Jag går på IVF kliniken på Umeå universitetsjukhus, och jag tycker min läkare där är underbar. Jag litar faktiskt fullkomligt på honom. Två vänner till mig har även gått där, och lyckats få tre barn via IVF :) 

    Jag har ju också gjort VUL och blodprov. Får snart resultatet från blodprovet, så då vet vi om jag haft ägglossning eller ej.
  • Dakine
    Jag har BIM på fredag. Hade äl den 13/2. 
    Kunde inte hålla mig då jag har gravtest hemma, så tog ett imorse för "skojs skull". Först tyckte jag kunna se att det skymtade ett svagt plus, men sen blev det blankt och negativt :( 

    Känns som att hoppet är ute !! Åh, jag skulle aldrig ha testat.... 
    Brännande bröst, och lätt mensvärk sedan lördag. 
  • Dakine
    eagle87 skrev 2015-02-24 08:13:20 följande:
    Än är de tidigt..... Håll hoppet uppe!!
    Jo det är ju det... ska försöka! 
    Vill bara det ska bli fredag nu.
  • Dakine
    skogstjejen19 skrev 2015-02-24 10:48:11 följande:
    Vad testade du med? Vilket märke dvs.

    Tror att det är för tidigt ännu, det är ju bara tisdag så 3 dagar till kan göra stor skillnad <3

    Ägget kan ju ha tagit några timmar extra på sig att fästa, ägglossningen kan ha varit lite senare.
    Igår kväll testade jag med RFSU "testa tidigt" och det var helt blankt. Men jag testade även med en sådan här blå smal provsticka. Det tyckte jag var lite synligt på ett till sträck, men sen försvann det typ. 

    Imorse testade jag med CB, och där skymtade jag också ett streck så jag plockade isär det och då tyckte jag även då att det var ett till sträck. Dock väldigt svagt. Jag är ju på dag 11 efter äl, så jag vet att det är väldigt tidigt... Men man hoppas ju ändå :D 

    Jag tror inte att ägglossningen var senare, men som du säger kan det ju ha tagit längre tid att ägget fäst. Men jag tror inte jag är gravid ändå. Fick supersvagt plus med sonen! Det tog jag dock 18 januari, och han blev till typ 4 januari :P Så borde kanske vänta till fredag innan jag säger något.
Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?