• Dakine

    Letrozolbehandling, resultat?

    skogstjejen19 skrev 2015-02-24 12:13:47 följande:
    Man hoppas ju alltid :) jag brukar testa samma dag jag tar letrozole fast jag haft en riklig mens...

    Å hoppas ju då också fast jag vet att det inte ska vara någon :)

    Jag fick supersvagt med dottern 27dec hade äl ca 14é

    Hoppas att det var för tidigt och att du får plus på fredag <3
    Hoppas jag med !! Men det bränner som FAN i mina bröst och det blir bara mer och mer. Har fått så när jag fått plus, men även ibland vid mens. Så det är ju som antingen eller ;) 

    Jo jag har på mobilen... ska se om jag kan föra över dem till datorn och lägga in.

  • Dakine

    Oj syntes verkligen superdåligt på datorn jämfört med i verkligheten :P haha! 
    kanske ska förminska dem en aning... 

  • Dakine
    FirstOne skrev 2015-02-24 12:49:53 följande:

    Dakine vi har samma bim (första pergotime cykeln).

    Får man fråga vart på testet ett andra streck ska synas? :)


    Okej :) 

    Ja alltså strecket ska ju gå över lodrätt över det vågräta. Det ska bilda ett +. Bara att jag tagit isär det för att se tydligare istället för plastfönster mellan. Det lodräta sträcket längst till höger är kontrollstrecket. 

    Fast det syns mycket tydligare i verkligheten än på datorn... syntes ju typ inte alls ;)
  • Dakine


    Här har jag lagt det snett över den vita bakgrunden för att man tydligare ska se att det skiftar någon ljust blått streck där under. Bara jag som ser? 



    Här har jag lagt det så att alla strecken är lodräta. Alla "3" strecken. Två ovanför varandra, och sedan kontrollstrecket längst till höger. 



    Tror det var alla jag hade ;) 
  • Dakine
    skogstjejen19 skrev 2015-02-24 13:34:09 följande:

    Syns ju bra om man trixar


    Ja, då syntes det klart tydligare.... Jag är inte så duktig på att trixa. Kanske kan vara något trots allt då.... åååh hoppas!! Men kan ju vara en skugga också. Är bara vänta och se. Skrattande
  • Dakine
    Fick besked från progesteron blodprovet som jag tog förra veckan. Enligt det resultatet har jag inte haft någon säker ägglossning denna menscykel. Känner mig helt tom. Jag skulle ägglossa enligt läkaren i slutet på veckan, vilket jag också gjorde både i känningar och enligt äl-test. Fattar ingenting. Det blir nog inget plus då. FAN OCKSÅ! Nu ger jag upp. Jag orkar inte det här nå mer. 
  • Dakine
    FirstOne skrev 2015-02-24 16:21:14 följande:

    Nej va tråkigt!!! Jag förstår att man bara vill ge upp. :( Var detta första pergotimebehandlingen? För då är det väll dubbel kur som gäller nästa månad? Det är kag inställd på till mig själv.. Eller kanske letrozol?

    Hur stor var äggblåsan på senaste vul??


    Ja det var första behandlingen. Vet inte om det blir dubbel. Jag skulle ta ett gravtest på fredag, för att sedan höra av mig så vi kan gå vidare beroende på vad det visar. 

    Äggblåsan var på 17 mm på CD 11, alltså måndag den 9/2. Torsdag den 12/2 och Fredag den 13/12 fick jag glad gubbe på CB äl-test.
  • Dakine
    efg skrev 2015-02-25 09:11:55 följande:

    Igår vände äntligen mina äl-test och blev starkare igen! Så hoppas på positivt test idag eller imorgon! (Dag 15 idag, åt 5-9).

    Ja har dock en fråga ang att ja sett att så många ändrat kost och ska gå ner i vikt för att de har pco / pcos. På nåt ställe läste ja till och med att de med pcos Är överviktiga. Detta gjorde mig förvirrad. Jag är inte överviktig och undrar då om de finns nån anledning för mig att lägga om kosten pga min pco? Tack för svar!


    Om du inte är överviktig ser jag ingen anledning för dig att lägga om någon kost. Det som är viktigt är att fett i % är lågt. Vet ju inte vad du har, men den ska väl inte ligga över 25 tror jag. Även om man är smal kan man ju ha hög andel fett i % :)
  • Dakine
    eagle87 skrev 2015-02-26 11:54:00 följande:

    Gjorde ett ultraljud idag Som visade en oregelbunden äggblåsa som tydde på äl för några dagar sen :) fick ta blodprov för att bekräfta. Har dock öppen tapp O älflytningar idag? Ngt som jag funderar på är att han sa ok då vet vi att 2,5 g fungerar på dej så då kan du fortsätta me de nästa cykel O du ägglossar runt dag 16. Tror ni han redan nu kunde se att de inte tagit sig?


    Det är omöjligt att se om det redan nu tagit sig. Eller hur länge sedan hade du äl? Jag gjorde VUL i v 5 (2010) och då såg de ingenting, bara en hinnsäck, men ingen gulkropp ingenting. Kom tillbaka i v 7 och då såg man ett hjärta och allt! :D 

    Så tror inte de kan se något redan ;) han menade nog allmänt om det inte skulle blivit något den här gången.
  • Dakine
    eagle87 skrev 2015-02-26 18:02:22 följande:

    Tack för svar:) lång väntan Som vanligt nu till bim som är runt 12 mars. Vilka andra har haft äl O väntar på bim?

    Dakine såg ditt test i en annan tråd O strecket syns mer nu än sist du posta:)


    Tycker du? Kanske det ökar då... Hoppas !! Men ställer ändå in mig på spök ;) 
Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?