• erty

    Forsar blod, gravid

    Snälla, är det fler som haft såhär? Vill så gärna veta hur det gått för er. Jag vänder mig INTE till er som haft blödningar som mens, brunt blod eller liknande. Detta handlar om färskt nästan vattnigt blod som RINNER ut när jag sitter på toa.

    Allt började i förra graviditeten, då redan i v.6 -STÖRTBLÖDNINGAR, barnet såg ut o må bra fanns inte så mycket o göra tyckte läkarna. I v.24 föddes hon o dog strax därefter.


    Nu är jag gravid igen. "Finns ingen risk för att det ska ske igen" fick jag höra, nu sitter jag i v.13 med STÖRTBLÖDNINGAR IGEN! Var PRECIS på ett ultraljud där allt såg bra ut, ja förutom en blodansamling (igen). När jag kom hem forsade det ur mig, färskt, rött o mycket. Jag vill höra andra som haft det såhär, just nu måste jag försöka bestämma mig för om jag vågar gå vidare i denna grav eller om jag ska börja överväga en abort (vilket jag såklart egentligen inte vill).. Kan tillägga att blödningarna kan komma med dagars mellanrum, som en vattenballong som spricker o det forsar ut blod, sen avstannar det o är lugnt några dagar. Alltså ingen mensblödning.


    Finns det någon det gått bra för? Eller är detta dömt o misslyckas igen..

  • Svar på tråden Forsar blod, gravid
  • erty

    Det dom ännu sagt är att det är en blödning i livmodern, vet ej om det är moderkakan igen som lossnat en bit.. Ska träffa en läkare på tisdag för o gå igenom uppläggningen av denna grav, hoppas på att få boka in ett snabbt läkarultraljud också för att kolla närmare på blödningen och förhoppningsvis hjälpa mig få veta vad det är -för att enklare kunna ta ett beslut huruvida jag vill göra en abort eller inte. Känns sjukt orättvist att gå igenom detta igen, fanfanfan.

  • erty

    Fått delvis föreliggade moderkaka konstaterat plus en blödning i livmodern. Livmodern sitter tydligen fortfarande fast men hinnan har lossnat lite (vet inte ens vad det innebär..). Har mycket "menssmärtor" som såklart gör mig mer orolig.. Någon som vart med om samma sak?

  • erty

    Snälla, är det NÅGON som blödit konstant VARJE dag?? Blir helt tokig på detta. Överallt man läser får folk störtblödningar ca 3 gånger men de verkar aldrig stå om någon som har ihållande blödninga.. är jag helt ensam om detta? :(

  • erty

    Vart förtidig födsel igen, 24+0. Hon mår dock ännu bra (snart 5 månader)

  • erty
    Plommonblom skrev 2015-09-05 11:56:28 följande:

    Åh, vad skönt att höra att allt gick bra! Grattis till den lilla!!!
    Extremt modigt och strongt av dig också att hålla ut.
    Får jag fråga om du fick du speciell omvårdnad/koller under grav? Förutsätter att du blev sjukskriven?


    Jag studerade och sjukskrev mig inte, gjorde så mycket jag kunde hemifrån. Hade jag jobbat hade jag blivit sjukskriven! Gjoorde ultraljud nästan varje vecka, men att jag blödde så mycket verkade de inte ta så allvarligt eftersom att de alltid skickade hem mig, till den dagen då vattnet var borta -DÅ vart jag inlagd. Tycker de borde tagit mig på större allvar, spec eftersom jag hade en likadan grav innan som kostade vår dotters liv.
Svar på tråden Forsar blod, gravid