• Acke76

    Övervikt

    Är det många män som stör sig på övervikt hos tjejer? Man har en normalviktig tjej som naturligtvis får övervikt efter barnafödande och om hon dessutom aldrig tränar eller rör på sig så kommer kilona som ett brev på posten. Vet att mina kompisar benämner sina tjejer som feta efter barnafödande. Jag oroar mig för att inte längre tända på min tjej om/när vi får barn. En ytterst ytlig tanke men verkar vanlig(?) Hur tänker ni pappor om detta? Ni mammor?

  • Svar på tråden Övervikt
  • Acke76

    Jag TROR gåvan man får (barnet) gör att man ser sin partner på ett annat sätt.

    Om man redan innan graviditet äter mer än vad man gör av med och inte tkr om att röra på sig så blir det fetma av det hela. Min tjej följer inte med på promenader(har hund) hon är redan nu lite överviktig och har aldrig rört på sig. Försöker uppmuntra henne att promenera och att hon o jag ska börja träna ihop. Själv rör jag på mig sedan över 30 år så det ingår i min livsstil. Vill så gärna ha en partner där rörelse ingår i livsstilen. Hennes dåliga kondition märks när hon rider mig. 1-2 minuter orkar hon innan hon tvingas avbryta.

    Jag vet jag har ytliga tankar men tycker en rörlig livsstil är jätteviktigt. Hur får man en partner att vilja röra på sig utan att trycka ner hen ?

Svar på tråden Övervikt