• längtar14

    Några fler som ska göra FET nu i jan/feb

    Hej! Som rubriken lyder, några fler som ska göra en frysåterföring nu i jan eller februari? Jag har ägglossning nu och ska på ul imorrn för att se om vi kan göra en återföring nästa vecka (om det går att tina upp pluttarna förstås). Det här är vårt andra försök, det första var ett ET som slutade med missfall i v 11. Så nu hoppas vi att vi ska lyckas igen. Tänkte om vi kunde stötta varandra Och om nån vill ses så bor jag i Stockholm
  • Svar på tråden Några fler som ska göra FET nu i jan/feb
  • Sandyyy

    Juli-a: Håller tummarna för att det går vägen för er! Ja fy för överstimulering! Har nog aldrig mått så dålig:(

    Skönt att höra lite från er som har koll på allt det här. Som sagt hoppas jag att det blir av denna månaden. Man kan ju försöka räkna fram och tillbaka men kroppen bestämmer ju och det är väl bara att gilla läget och vänta och se!

  • Karriärskvinna

    Hej! Ska göra första FET på måndag (har två femdagars i frysen, hoppas någon klarar upptining), gjorde misslyckad ET i oktober. Innan blev jag spontangravid men slutade tyvärr i missfall vecka 7.

    Vilken dag testar ni?

  • Juli-a

    Längtar14: Tack! Jag håller tummarna för dig med! Hoppas att ditt VUL nu på måndag visar på att du haft ÄL nu, så att ni kan sätta igång!

    Love is everything: Tack så mkt! Ja precis, jag ruvar nu på en blastocyst, 5-dagars. (Vad innebär stimulerat/ostimulerat?) Jag har fått testdag 27/1, på RD13, och jag tror väl att jag väntar tills dess..

    Sandyyy: Tack! Februari börjar närma sig nu :) Väntar ni bara på mensen nu, så att ni kan göra FET?

    Karriärskvinna: Lycka till med FET på måndag! Håller tummarna för att allt ska gå bra! Jag är på RD3 nu och ska göra grav-test på RD13.

    Fråga angående ruvar-tiden: Ändrar/hur ändrar ni er levnadsstil? Fortsätter ni gå till gymmet? Springer ni fortfarande till bussen? Går det bra att göra sit-ups, då livmodern är så skyddande, eller finns det ändå en liten risk? Hur lång tid efter FET väntar ni med sex?

    *Många tankar i huvudet nu* ???? Kram till er alla!

  • Sandyyy

    Ja vi väntar bara på mensen nu! Tror den kommer på torsdag. Sen ska vi sätta in en blastosyster, 5-dagars. Vi har 5 st blastosyster och 6st 3-dagars i frysen så jag räknar med att det iaf kommer vara någon som klarar upptiningen.

    Lycka till på måndag karriärskvinna!

  • längtar14
    Love is everything skrev 2015-01-16 21:23:44 följande:

    Längtar14: Härligt! Hoppas ultraljudet ser bra ut på måndag med då! Vad menar du med bara två försök kvar? Betalar ni själva sen?

    Sandyyy: Vi har satt in mellan dag 18 och 22 i cykeln, men det har ju varit stimulerat iofs... Man sätter in embryot/blastocysten så många dagar efter äl som den är gammal. Alltså ex. en femdagars blastocyst sätts in fem dagar efter positivt äl-test.

    Juli-a: Grattis till ruvarstatus! Är det en blastocyst du ruvar på? Stimulerat eller ostimulerat? Hur tidigt vågar du testa?

    Vi försökte i fem år tills vi fick vår efterlängtade son, 20 hormonbehandlingar varav 4 ivf-försök, två missfall och två utomkvedshavandeskap och två operationer varav den sista så togs båda äggledarna bort. Har PCO och endometrios med...
    Började med syskonförsök för ett år sedan, gjorde två försök och nu har vi två kvar som vi hoppas på. Har betalat allt själva från början... Vi kör stimulerat iom att jag inte haft nån egen äl, fast den kom igång helt plötsligt efter att jag tog bort äggledarna, typiskt! Jagade äl hela hösten/vintern men det ville sig aldrig så nu kör vi stimulerat som tidigare.

    Sorry för långt inlägg...


    Jepp vi har bara tre försök via landstinget, sen måste man börja betala Och det har vi nog inte råd med....
  • Karriärskvinna
    Sandyyy skrev 2015-01-18 22:37:06 följande:

    Lycka till imorgon karriärskvinna!


    Gulle dig! Är rätt nervös faktiskt. Mest för att det inte ska funka med upptiningen...
  • Juli-a

    Lycka till idag Kärriärskvinna! Förstår att du är lite nervös. Det var jag också i onsdags! Att den inte ska klara upptiningen är nog något som de flesta tänker på inför en sån här dag! ?

  • Karriärskvinna
    Juli-a skrev 2015-01-19 06:35:22 följande:

    Lycka till idag Kärriärskvinna! Förstår att du är lite nervös. Det var jag också i onsdags! Att den inte ska klara upptiningen är nog något som de flesta tänker på inför en sån här dag! ?


    Ja fy. Hur gick det för dig i onsdags?
  • Love is everything

    Usch, jag har aldrig tänkt på upptiningen nåt speciellt... Kanske man borde? Jag har satt in 6 st ägg sammanlagt och det har liksom bara gått åt 6 st. Har ju bara två kvar så jag hoppas det ska funka med dom.

    Lycka till idag Karriärkvinna!!!

Svar på tråden Några fler som ska göra FET nu i jan/feb