• längtar14

    Några fler som ska göra FET nu i jan/feb

    Hej! Som rubriken lyder, några fler som ska göra en frysåterföring nu i jan eller februari? Jag har ägglossning nu och ska på ul imorrn för att se om vi kan göra en återföring nästa vecka (om det går att tina upp pluttarna förstås). Det här är vårt andra försök, det första var ett ET som slutade med missfall i v 11. Så nu hoppas vi att vi ska lyckas igen. Tänkte om vi kunde stötta varandra Och om nån vill ses så bor jag i Stockholm
  • Svar på tråden Några fler som ska göra FET nu i jan/feb
  • Emmaaa1984

    Vi fick två embryon en gång. Det första de tinade klarade sig inte jättebra, så då fick man möjligheten att sätta in även det tillsammans med det andra embryot som tinats.

  • Emmaaa1984
    lillal8_79 skrev 2015-02-02 15:52:09 följande:

    Ja det känns jätteskönt! Hur går det för dig Emma? Hur mår du?


    Rd 13 idag. Har plus på testen sedan rd 11, men testdag först på rd 18. Men tar inte ut något i förskott, förra ruvningen hade jag också plus som sedan på testdagen var minus..
  • LadyMaria
    Emmaaa1984 skrev 2015-02-02 19:23:04 följande:
    Rd 13 idag. Har plus på testen sedan rd 11, men testdag först på rd 18. Men tar inte ut något i förskott, förra ruvningen hade jag också plus som sedan på testdagen var minus..

    Åh grattis! Så roligt, härligt ändå att det är ett plus :) Hur många dagar var embryot när du fick den?


    Vi hade 3 st 5-dagars i frysen, första klarade inte upptiningen men den andra gjorde det, så då fick jag den tillbaka. Tyckte de kunde testa o tina den sista också o ge mig den.. men dem är så hårda med det.... Vill du säga vilken klinik du går på? Jag går på Sahlgrenska. Kanske är olika hur hårda dem är med sådant.

  • LadyMaria
    Magnolia80 skrev 2015-02-02 18:42:14 följande:

    Hej alla! Jag inväntar mens efter ett ma i v 9 som nu äntligen är över. Sen ska jag ringa Linnékliniken och planera in för ett FET. :) Har fixat ägglossningstester så nu är det bara vänta... denna eviga väntan...


    Väntan ja... herregud vilken väntan det är på allt... därför det är så laddat när man just ruvar... det är ju inte som att man får samma chans varje månad.
  • längtar14
    LadyMaria skrev 2015-02-02 16:18:23 följande:

    Fasen också.... kramar! Tur att ni har några i frysen i alla fall, så behöver man inte vänta så o gå igenom så mkt som i en ivf. En 6-dagars, va häftigt. aldrig hört om det innan.


    Är det någon som har fått två embryon någon gång? Vad krävs för att man ska få det?


    Jag är på RD 7 idag, testat varje morgon men inte en tillstymmelse till plus.... borde det inte synas ytte pytte svagt nu?


    Tack <3 
    Ja det är lite häftigt med ett 6-dagars Får hoppas att den vill boa in sig hos mig när det är dags för den, kommer nog använda dom andra två först.
    Testade imorse och det var ju minus (hade inte förväntat mig så mycket annat) så idag ska jag ringa kliniken och boka in tid för ett nytt FET.
  • Satfläsk
    lillal8_79 skrev 2015-02-02 11:39:12 följande:

    Hej! Jag fick en tid för återföring på fredag. Är så glad! : ) Jag hoppas jag inte ströp den här tråden med mina tråkiga inlägg. Det här blir min 3:e återföring. Hur har det gått för dig Hedwig?


    Har kikat runt i olika trådar om IVF och hittade den här tråden (och ditt inlägg)

    Nu vet jag inte om du har lämnat FL men jag ska också göra återföring av FET på fredag.. På Ackis ;)

    Jag är dock så himla nervös över upptiningen. Vi har bara ett embryo i frysen så om det inte funkar så måste jag börja om karusellen igen :/
  • längtar14

    Pratade med kliniken idag och vi bestämde att göra en ny FET redan den här ägglossningen, så jag ska börja med stickor på dag 10 (10 feb). Känns bra

  • vinter11
    längtar14 skrev 2015-02-03 19:29:23 följande:

    Pratade med kliniken idag och vi bestämde att göra en ny FET redan den här ägglossningen, så jag ska börja med stickor på dag 10 (10 feb). Känns bra smile1.gif


    Vad bra:) Här så har vi gett upp denna cykel, väntar på mens och sen är det bara att börja testa för ÄL igen. Trist men bara att acceptera:(
Svar på tråden Några fler som ska göra FET nu i jan/feb