Inlägg från: Anonym (Nelle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nelle)

    någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?

    Anonym (småland) skrev 2015-07-16 19:36:12 följande:

    Ok allihopa, nu behöver jag verkligen er åsikt och ert råd.

    Efter två missfall och tsh-värde på 5,7 (hypotyreos) sa läkaren att värdena måste ner innan en ny graviditet. Fick Levaxin som jag nu ätit i tre veckor. Idag var jag på återbesök och läkaren såg att tsh-värdet gått ner till 3,8. Fortfarande för högt (ska under 2,5), men det har ändå gått ner bra på dessa veckor. Nästa vecka har jag ägglossning (om cykeln är normal direkt efter mf, läkaren sa att det såg ut som att äl var på g). Jag vill inte missa en möjlighet till graviditet och vill gärna köra på. Läkaren säger att värdena helst ska ner men då äl inte är förrän om en vecka och sedan tar det tid för ägget att fästa osv osv så då är vi två veckor fram redan i tiden, och värdena har gått ner ytterligare. Så läkaren sa att vi får göra som vi vill. Det är generellt lättare att bli gravid efter ett mf så hon förstod om vi vill ta vara på det. Men värdena är lite höga men borde gå ner. Hon sa att för att vara på supersäkra sidan hade det varit bra att vänta en månad, men då värdena sjunker fint borde det inte vara någon fara.

    Så hur ska vi göra? Det är ju inte ens säkert att jag har äl nästa vecka eller att cykeln funkar som den ska. Men vågar man vänta? Hur skulle ni gjort?


    Åh vad svårt! Jag vet ju att jag själv hade kört på då man så gärna vill.
  • Anonym (Nelle)
    Tizzen skrev 2015-07-20 17:51:24 följande:

    Hej tjejer!
    Hur går det för er? Själv är jag på bim-5 idag, och har en rejäl molvärk som började igår (det hade jag dock förra månaden med utan att det var något) men man hoppas ju :)
    Imorgon ska vi till ett par kompisar och äta, båda tjejerna är gravida där, kan inte låta bli att bli avundsjuk och känna mig lite ledsen över att det går för "alla" andra men inte för oss :(


    Spännande! Då kan du ju snart testa!!! Är på bim-8 här. Inga gravsymtom än mer än att jag tycker mig känna dofter en smula starkare. Men är nog inget gravsymtom då ägget troligtvis knappt hunnit fästa än... Men åh vad man hoppas nu! Både min syster och svägerska har kommit ut med sina graviditeter nu så då blir man ju ännu mer otålig!!!
  • Anonym (Nelle)
    Tizzen skrev 2015-07-22 18:13:06 följande:

    Tog ett nytt test nu igen..ser ni nått? :)

    phplEUtWQ00115.jpg


    Det där ser lovande ut
  • Anonym (Nelle)
    Tizzen skrev 2015-07-22 19:13:24 följande:
    Ja, visst ser jag inte i syne? :)
    Nej jag ser! Svagt men det är något där. Håller tummen för att det inte är spök!
  • Anonym (Nelle)
    Tizzen skrev 2015-07-22 19:49:50 följande:
    Tack :) hoppas på ett tydligare svar imorgon bitti.

    Hur går det för dig? Några symptom?
    Berätta om hur det går i morgon bitti! Mja inga direkta symtom mer än att jag känner dofter mkt starkare och att jag har börjat sova väldigt mycket (sov 12timmar i natt utan att vakna en ända gång ) sen har jag inte ont i brösten vilket jag brukar har mellan ÄL och mens. Men jag tror inte att jag är gravid. Eller jag vågar inte hoppas rättare sagt...
  • Anonym (Nelle)
    Tizzen skrev 2015-07-22 20:40:03 följande:
    Det låter ju väldigt lovande :) när hade du tänkt testa?

    Nej jag vågar inte heller hoppas, förstå den oron det kommer vara över att få MF igen om man skulle vara gravid :/
    Har inte riktigt bestämt när jag ska testa. Har ju typ en vecka till bim så testar nog på bim för att slippa kolla spökstreck och sånt. Ja man kommer vara jätteorolig för missfall när man blir gravid igen.
  • Anonym (Nelle)

    Är uppe och jobbar natt. Har ett till "symtom". Är uppenbarligen väldigt irriterad på min sambo vilket jag faktiskt aldrig annars är. Samt att jag kom på att jag inte druckit kaffe idag. Kände dock inte avsmak av lukten utan kände bara inte för att dricka det. Åhh hoppas! Tror verkligen inte men hoppas så mkt. 7gången gillt borde det vara!

  • Anonym (Nelle)
    Tizzen skrev 2015-07-23 09:57:46 följande:

    Idag såg det ut såhär bim-2 :D phpF2WhGQ37857.jpg


    Åhhh grattis!!!
  • Anonym (Nelle)
    Elyssa81 skrev 2015-07-24 22:24:55 följande:

    Känner mig så deppig nu. Kör ägglossningstest och har inte hittat min ÄL den här månaden. Är på dag 16 nu. Såg en höjning den 14:e, men sen inget mer. Så ledsen över det. Ska det inte bli något nu heller... Vill bara gräva ner mig... smile4.gif .


    Åh köp CB digital ÄL-test!!! Har också suttit med de nedra stickorna... Det är värt pengarna, lovar!!!
  • Anonym (Nelle)
    Anonym (MA v 13) skrev 2015-07-25 10:22:22 följande:

    Såhär ser det ut idag bim-2 :D:D:D åh såå lycklig och SÅ orolig! Hoppas vi som plussat nu får våra efterlängtade aprilbarn <3 phpaLV1Jb93359.jpg


    Grattis
Svar på tråden någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?