• Anonym (Orolig)

    Gravid igen efter 3 missfall

    Jag har varit gravid tre gånger tidigare, men de har alla slutat i missfall. Nu är jag gravid igen, har precis plussat, och kan inte glädjas pga oron. Finns det andra i samma sits som vill prata av sig en del av oron och förhoppningsvis följas åt till första ultraljud osv?

  • Svar på tråden Gravid igen efter 3 missfall
  • Anonym (Oro)

    När jag inte gör nått så kan jag känna illamående men så fort jag gör nått eller tänker på nått annat försvinner det. Kan känna svagt mens värk mellan åt och så började ju missfallen sist... Jag bara väntar på blod.... Hur många gånger ska man orkar?!

    Provat digitalt test? Jag har lagt sjukt mycket pengar på massa test :(

  • Anonym (Orolig)

    Men det är ju bra att du börjar känna lite illamående! Mensvärk får ju många nör livmodern växer, men jag förstår din oro. Jag själv är orolig nör jag inte könner nåt från livmodern. Allt handlar väl om vilka tidigare erfarenheter vi har haft.

    Jag tröstar mig själv med att det är tidigt och att många får symptom först i vecka 6. Därmed kan jag inte veta än hur det har gått. Men det är så svårt att lugna sig ändå. Har en dålig känsla :(

    Har testat med digitalt men det hjälper inte mot oron. Oj vad jag också har lagt ner mkt pengar på test. Sjukt ju...

  • Anonym (Orolig)

    Hej! Hur mår du? Jag testade igen idag och strecket är lite svagare. Det här är så jobbigt. Ska det bli ett fjärde missfall? :/

  • Anonym (Orolig)

    Hej! Hur mår du? Jag testade igen idag och strecket är lite svagare. Det här är så jobbigt. Ska det bli ett fjärde missfall? :/

  • Anonym (Oro)

    Hej. Jag mår konstigt.. Ena studen mår jag jätte illa kan vara närsom på dygnet, sen kan det bara försvinna.

    Igår trodde jag att jag skulle bli magsjuk för jag mådde illa och det snurrade ordentligt i huvet. När jag vaknade va det borta. Jag e livrädd för blod på pappret tänker på det hela tiden.

    Mina bröstvårtor är svullna men det va dem alla de andra gångerna med.

    Jag hoppas och håller tummarna för oss båda. Vi förtjänar bebis nu efter det vi fått genom lida. Testa inte mer nu. Jag testade och fick 3+ på digital men ändå fick jag missfall strax efter förra missfallet. Jag försöker tänka att det kan gå denna gången men det är svårt... Vet inte om jag orkar gå igenom det igen.

    Hur gammal är du?

  • Anonym (Orolig)

    Låter som du har ganska mycket symptom, blir du lite lugnad av det? Jag fick också 3+ förra gången så jag vet ju att det är långt ifrån någon garanti. :'-( Det är bara så otroligt tufft. Vet inte heller hur jag ska orka om det blir ett till mf. Hoppet dör ju lite flr varje mf.

    Jag är 32, du?

  • Anonym (Oro)

    Jag blir ju inte det... Det känns som fostret kan ju dö ändå... Denna veckan så ska hjärtat börja slå.. Men 2 av gångerna har jag fått missfall efter vi sett hjärljud så ingen garanti för mig heller.

    Idag ska vi på badhus.. Hur är det med bubbelpooler och bastu? Googlade med massa olika svar.

    Jag är med 32 år :) blir 33 i sommar.

  • Anonym (Orolig)

    Hoppas hoppas att allt går väl för oss. Jag har ordnat tid för ultraljud den 20/2 känns som en evighet bort!

    Vet inte hur det är med bubbelpool och bastu. Har läst att det kan vara farligt att bli för varm, men vet inte om det är så.

  • Anonym (Oro)

    Tiden går fort med när man väntar på nått sånt går det inte tillräckligt fort!! Har en vecka kvar... Andra gången jag fick missfall började jag blöda dagen innan ultraljudet v 7 . Vill dem ska sätta in nått så det inte händer igen

  • Anonym (Orolig)

    Ja, du borde kanske få extra progesteron? Hoppas du får något mot blödningarna! Skönt att det inte är så långt kvar tills du ska på läkarbesök och vul. :)

Svar på tråden Gravid igen efter 3 missfall