Inlägg från: Mentat |Visa alla inlägg
  • Mentat

    Singelkillar på FL, varför är ni singlar?

    Hänger en hel del på nätet eftersom det dels är ett bra sätt att vara litet social samtidigt som man har koll på sina barn och dels eftersom jag alltid avskytt krogen, fester och liknande så jag är väl inte så där väldigt social IRL heller.

    Att _alltid_ vara själv är iofs ingen höjdare det heller även om det har sina fördelar. Vid det här laget är jag dessutom väl gammal för att vara särskilt gångbar på datingmarknaden, 57.

    Jag hittade hit som ett alternativ till Föräldranätet en gång i tiden, för 10-15 år sedan. Visst är det kvinnodominerat, det är det och dess nuvarande variant, Allt för föräldrar, också men det har inte riktigt stört mig. Jag diskuterar med utgångspunkt från vad som skrivs och inte vem som skriver något.

  • Mentat
    Johan70 skrev 2015-02-20 17:56:21 följande:

    Jag är här för att FL är en rätt bra sida att diskutera nästan allt möjligt på. Den är seriösare än t.ex. Flashback.

    Jag blev visserligen singel senast för att min dåv. kvinna gjorde slut. Nu har jag kommit fram till att jag nog vill vara singel ett tag, av flera skäl. De två främsta skälen är att det är lättare att fokusera på jobbet när man är singel och det är billigare att vara singel.


    Med tanke på att man är själv om kostnaderna för boende, telefon och tidningar, TV-licens och en massa andra fasta kostnader säger det en hel del om hur dyra åtminstone dina kvinnor har varit i drift!

    Att resa skall vi inte tala om, singlar är inte direkt välkomna på hotellen...
Svar på tråden Singelkillar på FL, varför är ni singlar?