Jag gillar barn och har två pojkar födda -94 och -97 som är viktigast i världen för mig.

Varannan vecka har jag dem, de andra veckorna bor de hos sin mamma.

När jag är själv tar jag gärna en rond på golfbanan, spelar hellre än bra. Jag trivs också bra i skogen eller med att umgås med några få personer i taget snarare än fester. Klart borgerlig i mina värderingar, jag har studerat och diskuterat socialismen på nära håll, tack! En vacker tanke tills den möter verkligheten.

Är något så när allmänbildad i mycket, som historia, litteratur, världen etc men inte i musik. Jag lyssnar gärna, men den påverkar mig inte direkt.

Mina killar är inte riktigt som alla andra: Den store har Aspergers syndrom, dvs han är mycket intelligent men begriper sig inte alls på hur människor fungerar. Den lille har problem med språket men är en social liten goding som charmar gråsten!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2020-03-06 Mentat svarade i tråden: DET SVENSKA UBÅTSKRIGET (OLA TUNANDER): Gissningsvis vill han bidra till att sprida konspirationsteorier och/eller göra reklam för boken. Tydligen behandlar den dock källmaterialet på ett sätt som inte ens Trump skulle få för sig: https://sjohistoriskasamfundet.
2020-02-23 Mentat svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Om det nu var en så stillsam kritik av Israel och inte aaalls någon antisemitism så var det ju märkligt att SSU i efterhand har backat och förklarat det olämpligt eller att Alexander Suliman avgick från sina uppdrag.
2020-02-22 Mentat svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?:
Eh...Nej. Prova att läsa artikeln i stället.

2020-02-22 Mentat svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: För att återknyta till trådens ämne så är det här en läsvärd fundering kring vilka kriterier som egentligen motiverar att förklara någon persona non grata inom (s): https://www.
2020-02-18 Mentat svarade i tråden: Och så var han tvungen att vara nykterist...:
Jag känner ett par där hon gillar sitt vin på fredagen och han inte dricker alls. Fungerar utmärkt. OK, han är inte så fanatisk att han inte vill kännas vid lättöl ens, det skall medges.

2020-02-17 Mentat svarade i tråden: Och så var han tvungen att vara nykterist...: Nu har jag inte läst igenom den här tråden, men han kan väl få vara nykterist så mycket han vill så länge han inte lägger sig i att du vill kunna dricka både vin och G&T?

Om han kräver.
2020-02-05 Mentat svarade i tråden: 7 kronor för en plastpåse: Ingen kan väl vara förvånad över att regeringen använder "klimatet" som en ursäkt för att få svensken att acceptera ett högre skattetryck?

Till TS: Köp en rulle soppåsar med knythandtag.
2020-01-30 Mentat svarade i tråden: Varför fortsätter regeringen i samma spår?: Stefan Löfven försöker litet smått: https://www.svd.se/darfor-tar-lofven-ett-steg-at-hoger-i-migrationspolitiken
Samtidigt måste han hålla ihop regeringen och (mp) vill inte se något som på allra minsta.
2020-01-14 Mentat svarade i tråden: Traditionella roller i ett förhållande: Suck. Naturligtvis gör de inte det, det beror på hur låg lönen är. Att det finns en brytpunkt vid vilken barnomsorgen är en förlust för de offentliga finanserna borde ju vara pinsamt uppenbart.
2020-01-14 Mentat svarade i tråden: Traditionella roller i ett förhållande: sextiotalist skrev 2020-01-14 11:40:58 följande:Det stämmer inte. Nu kan jag inte googla fram det.

Men det finns beräkningar på detta.Ni har förstås rätt bägge två, beroende på situation.

Innehåll