Jag gillar barn och har två pojkar födda -94 och -97 som är viktigast i världen för mig.

Varannan vecka har jag dem, de andra veckorna bor de hos sin mamma.

När jag är själv tar jag gärna en rond på golfbanan, spelar hellre än bra. Jag trivs också bra i skogen eller med att umgås med några få personer i taget snarare än fester. Klart borgerlig i mina värderingar, jag har studerat och diskuterat socialismen på nära håll, tack! En vacker tanke tills den möter verkligheten.

Är något så när allmänbildad i mycket, som historia, litteratur, världen etc men inte i musik. Jag lyssnar gärna, men den påverkar mig inte direkt.

Mina killar är inte riktigt som alla andra: Den store har Aspergers syndrom, dvs han är mycket intelligent men begriper sig inte alls på hur människor fungerar. Den lille har problem med språket men är en social liten goding som charmar gråsten!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Idag 16:22 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Jo, det är väl därför jag med jämna mellanrum tröttnar på att vara här. Ändå hoppas man på att en dialog faktiskt skall vara möjlig. Hoppet är väl det sista som överger en antar jag.
Idag 15:04 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Jag är inte intresserad av hårklyverierna och pajkastningen men vill bara påpeka att din fråga är besvarad för länge sedan.

Igår 21:02 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Fast min poäng var att jag inte tillämpar invektiv om jag kan slippa det och gärna såge att andra kunde visa samma återhållsamhet. Jag är hjärtligt trött på att få allt möjligt om (sd).
Igår 20:14 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Uppenbarligen inser du inte ens att det är exakt det du håller på med i inlägg efter inlägg efter inlägg. Försök se grandet!

Igår 19:38 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Jag skrev tidigare att vad som är politiskt korrekt skiljer sig åt i olika länder, det glömde du visst. Bevisligen är det alltså inte jag som är ignorant.

Här hade jag kunnat lägga till något om att.
Igår 19:15 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Jo, men det beror ju just på att du definierar en åsiktskorridor som tillhörig ett visst begränsat sammanhang och inte som den övergripande offentliga debatten. 

Med det resonemanget har förstås stenkastarvänstern.
Igår 18:03 Mentat svarade i tråden: Bör anti-vaccin info stoppas på sociala medier?:
Naturligtvis är det så. Det är dock inte riktigt svar på TS fråga: Skall påståenden om att vacciner är farliga stoppas på sociala medier?

Igår 17:48 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: För mig är det nog en definitionssak att det bara finns en åsiktskorridor, en miljö som definierar begreppet "politiskt korrekt" och det är som jag har skrivit innan den offentliga debatten i Sverige och vad som styr den på.
Igår 07:37 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Nu finns det mycket mer än valrörelser i media men om du anser att media generellt har en tydlig högervinkling talar vi helt enkelt inte samma språk och saknar totalt förutsättningar för att mötas.
Igår 07:33 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: För ett företag som tillverkar produkter är det säkert i huvudsak sant även om jag mycket väl vet att jag kan påverka hur våra produkter utformas.
I fallet media är det inte sant iom att produkten, nyhetsrapportering,.

Innehåll