Jag gillar barn och har två pojkar födda -94 och -97 som är viktigast i världen för mig.

Varannan vecka har jag dem, de andra veckorna bor de hos sin mamma.

När jag är själv tar jag gärna en rond på golfbanan, spelar hellre än bra. Jag trivs också bra i skogen eller med att umgås med några få personer i taget snarare än fester. Klart borgerlig i mina värderingar, jag har studerat och diskuterat socialismen på nära håll, tack! En vacker tanke tills den möter verkligheten.

Är något så när allmänbildad i mycket, som historia, litteratur, världen etc men inte i musik. Jag lyssnar gärna, men den påverkar mig inte direkt.

Mina killar är inte riktigt som alla andra: Den store har Aspergers syndrom, dvs han är mycket intelligent men begriper sig inte alls på hur människor fungerar. Den lille har problem med språket men är en social liten goding som charmar gråsten!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2019-12-06 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Har du någon källa till de här påståendena?

2019-12-05 Mentat svarade i tråden: Ni med gemensam ekonomi och en som tjänar mer...:
Med andra ord, i princip det jag försökte beskriva i inlägg #34.
Ja, jag tyckte att det fungerade väldigt bra.

2019-12-05 Mentat svarade i tråden: Ni med gemensam ekonomi och en som tjänar mer...: Ser att jag har litet syftningsfel där, men förhoppningsvis var det begripligt i alla fall: Vi hade inte nödvändigtvis lika mycket egna pengar som det som avsattes till pension, men vi lade lika mycket var på sparande, pension etc.
2019-12-05 Mentat svarade i tråden: Ni med gemensam ekonomi och en som tjänar mer...: Nu är jag skild sedan länge, men på de ntiden jag var gift tjänade jag klart mer än min fru. Vi hade en lösning som jag tycker var både jämställd och rättvis:

Vi gjorde som så att vi hade ett.
2019-12-04 Mentat svarade i tråden: Enligt BRÅ har antalet våldtäkter ökat med 1666% sedan 1975-skrämmande siffror? ökat med:
Finns ingen anledning att leta efter etnicitet. Du har en betydligt mer logisk förklaring i inlägg #45

2019-12-03 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Vad visade opinionsundersökningarna när Juholt fick silkessnöret? Det var väl under 25%, eller? Jag hittar det inte vid en snabbsökning.

2019-12-03 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Det beror nog snarast på att (kd) hade extremt höga siffror ett tag och att det nu återgått till mera av ett normalläge. Allt på denna jord kretsar inte kring (sd).

2019-12-03 Mentat svarade i tråden: Varför hatar folk MP?: En tabell över utsläpp per capita är mer rättvisande. Den visar dessutom att Sverige redan är väldigt bra i klassen, till stor del tack vare vår kärnkraft.

Men visst, vi kan återgå till ett 1700-talssamhälle.
2019-12-03 Mentat svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten: Det betyder att jag tycker att man skall vara konsekvent. Antingen säger man att (sd) och (v) inte är lämpliga samarbetspartners, eller ens diskussionspartners, pga deras demokratiskt sett högst tveksamma förflutna eller så.
2019-12-03 Mentat svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?:
Nej, det är väl inte så konstigt. Det jag främst ville påpeka var de direkta felaktigheterna i "härtekrossad"s påståenden, vilka inte hade med verkligheten att göra.

Innehåll