Inlägg från: Amazinglife |Visa alla inlägg
  • Amazinglife

    Novemberbebisar 2015

    Grattis! Jag har också plussat, BF den 4/11, första barnet :)

    Bokat hälsosamtal och inskrivning redan, de har ofta långa vänte tider och vill man bokar i tid där jag bor.. Jag går in i V5 imorgon och håller tummarna att allt ska gå bra, har haft två missfall men då har jag nästan "känt det på mig" innan.. Denna gången känns det bra och är inte särskilt orolig :)

    Ganska kul att våra 3 BF ligger i följd, 2/11, 3/11 och jag den 4/11 ;)

  • Amazinglife
    Mestis skrev 2015-02-28 12:59:58 följande:
    Grattis till dig å andra plussare! Jag plussade igår. BIM på måndag. Prel BF 8/11. Har tre barn sen innan. Hoppas så på att fröet sitter kvar hela resan. Tidigare haft mf.

    Jag har haft jätte ömma bröst å bröstvårtor men har nu börjat av ta.

    Känner dock stickningar å lite tryck nedåt.

    Växtvärk lr mf känningar? Don't now.

    Kan man ha växtvärk redan i v. 4+6 :(
    Du är nog i 3+6 för jag har BIM 4/11 och är i 4+2 idag (V5).. Ja vet inte om man kan ha växtvärk så tidigt, jag känner bara av lite grann, sen är ja hungrigare och tröttare och ömma bröstvårtor.. Lycka till och välkommen :)
  • Amazinglife
    mea84 skrev 2015-03-05 17:18:02 följande:
    Ja jag har hört av mig och jag är bara i v5 (4+2) och va redan på inskrivning igår smile1.gif
    Redan inskrivning? Jag har bokat hälsosamtal, inskrivning är inte försen v 11-12 här hos oss (Skåne)..

    Någon som vet hur hälsosamtalet fungerar och så? Min första graviditet (som inte ännu slutat i tidigt missfall)
  • Amazinglife
    mea84 skrev 2015-03-05 19:14:14 följande:
    Ja hos oss är inskrivningen mellan vecka 5-7. Men vad är hälsosamtalet? På inskrivningen gick vi igenom va man får äta och inte äta, vad man bör göra å inte göra...ja lite hur man ska tänka och handla med sin kropp.
    De är det som är hälsosamtal.. Inskrivning väger de en, tar blodprover osv (googlade ;) )..
  • Amazinglife
    Martiina88 skrev 2015-03-09 13:01:44 följande:

    Åh. Önskar oxå jag hade symtom. Mina försvann för ett tag sen o de ända jag känner av nu är ömma bröst o haft en molande känsla i nedre delen av magen. Men min trötthet är borta :/

    Är i 5+5 nu :)


    Jag känner likadant som dig, är 5+4 idag, så kanske är helt normalt :)? Men ja önskar också att jag hade mer symptom, känner mig inte gravid knappt..
  • Amazinglife

    Hej tjejer, hur mår ni? Ja går in i v7 imorgon och är otroligt trött, vill sova hela tiden :/ jag har inte fått något påtagligt illamående men jag är hungrigare än vanligt, men ingen matlust alls, svårt att äta något trots att jag är hungrig, mat, snacks, godis eller vad som helst, är oattraktivt. Dricker hellre ett glas mjölk eller tar lite yoghurt.. Är ganska jobbigt då jag älskar att laga mat och har inga problem att äta i vanliga fall :/

  • Amazinglife
    jessicaskåne skrev 2015-03-14 00:05:03 följande:

    Jag hoppar med in här, har inte en aning om hur långt jag är ngn stans mellan 7-10 veckor ska på vul den 26/3 ???? så nervös få jag fick ett sent MF för ca ett år sedan. Håller alla tummar


    Grattis! Ja ska på vul samma dag.. Har ni försökt länge?:)
  • Amazinglife
    lotie skrev 2015-03-18 20:25:28 följande:

    Många som gjort tidiga vul här. Betalar ni privat för det?


    Du är för tidigt för ett vul ännu privat, de gör oftast inget försen v 7-8 för man kan oftast inte ge några klara besked om något och att de oftast skapar mer oro än lugn med för tidigt vul.. Visst de finns dom som får se hjärtat slå tidigare, men de är ju också de som skriver om det på fl, de som inte ser något blir oroliga, oftast i onödan.. Men ja, man kan gå privat. Eller via vården om dem misstänker utomkvedes, eller om man (som jag och många andra) haft flertalet mf eller ma..) hoppas du fick svar på dina frågor :) jag har vul inbokat nästa torsdag, är då i v9 (8+0). Har man en problemfri graviditet utan blödningar etc eller ovanstående, så får man vänta till RUL oftast, eller betala privat, kostar runt en 1000lapp i Skåne iaf..
  • Amazinglife

    Hej tjejer! Så kul att vi är så många som ska få utöka eller starta familj i november!

    Jag undrar om fler har kraftig molvärk varje dag? Jag har haft de i över en vecka nu (7+1 idag) och har så ont att jag får ta värktablett (paracetamol såklart ;) ) två och ibland tre gånger om dagen.. Är nästan jobbigare än både tröttheten och illamåendet.. Jag blir faktiskt lite orolig över att det gör så ont.. Är inte utomkvedes, de har uteslutits vid tidigt vul pga att jag hade jätteont..

  • Amazinglife
    Hejhejhejilc skrev 2015-03-20 17:53:31 följande:
    Samma här, detta var ett av mitt första symtom, även innan BIM, har det minst 4 ggr dagligen. Min barnmorska sa att detta var helt normalt och ett bra tecken på att livmodern växer som den ska :)
    Va skönt att det är normalt! Jag hoppas dock att det blir mildare snart, man blir så ofokuserad av den smärtan och vill bara lägga sig ner och sova/gnälla tills värktabletter hjälper..
Svar på tråden Novemberbebisar 2015