Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya

    Har du förtroende för regeringen?

    Padirac skrev 2022-05-02 12:33:58 följande:
    Låg evidens betyder väl att det finns inte mycket som visar att de som röker E-cigg slutar med vanliga cigg?
    Det jag är intresserad av är vad som kommit fram av att undersöka saken, inte av vad som inte kommit fram för att man är ointresserade.
  • Tom Araya
    Padirac skrev 2022-05-02 16:06:55 följande:
    Av det jag läst så har de det vid undersökningar kommit fram att det inte går att visa att E-cigg ersätter vanlig cigg - däremot sägs det att e-cigg blir ett komplement till vanlig cigg.
    Jag har väldigt svårt att tro detta. Det är inte logiskt.

    Man vet ju att många tar hjälp av nikotinprodukter såsom snus, plåster, tuggummin mm för att sluta röka och en betydande del lyckas.
  • Tom Araya
    Padirac skrev 2022-05-02 18:54:07 följande:
    Vad var det du skrev...
    Tom Araya skrev 2022-05-02 13:43:23 följande:
    Det jag är intresserad av är vad som kommit fram av att undersöka saken, inte av vad som inte kommit fram för att man är ointresserade.
    det du påstår dig vara intresserad av kanske inte stämmer..

    Shit the same - du vill helt enkelt att det ska vara på ett sätt och då är du inte intresserad av vilken evidens eller ingen evidens för det du tycker som framkommit . .för att du tror (eller tycker) att det ska vara på ett sätt - är inte det ett ointresse av hur det förhåller sig så säg.
    Fakta har jag inget som helst problem med att acceptera, men hittills har jag inte sett några evidens som motsäger min teori.
  • Tom Araya
    KillBill skrev 2022-05-03 20:01:25 följande:
    Du gör inte situationen bättre genom att posta bilder på tavlor på Karl XII, högerextremisternas och vit maktrörelsens stora idol.

    Om någon idag år 2022 använder samma bildspråk som tavlor på Karl XII eller skivomslag från Ultima Tule (ett band med kopplingar till högerextremism, nationalism och vitmaktrörelsen) förstår de flesta vad det handlar om.  

    Jag tror att alla ser referenserna och de signaler som KD i Degerfors ville sända (enligt uppgift har KD centralt agerat och tvingat bort bilden).

     

    Du vill verkligen att högerextremister och vit-makt-rörelsen ska äga dessa symboler, som att du ogillar dem i sig och vill slänga dem på "skräphögen" (högerextremisternas tillhåll).
    Du slår ner på varje försök att få dem att symbolisera eller stå för något annat, exempelvis vad de ursprungligen syftade till, eller bara som konstföremål och ett kulturarv.

  • Tom Araya
    Padirac skrev 2022-05-03 22:44:29 följande:
    Ändå ser jag inte att du skriver någonting positivt om den svenska välfärden som gett dig och många andra barn fri sjukvård, fri utbildning, hälsa och friheter som inte många andra länder kan mäta sig med.  Tvärt om. betyder inte det att du själv gör precis det du anklagar 'Ni' ( de tre) för? Är det någonting annat än hyckleri? Är det konservatism? 

    Vad har Karl XII och nationalromatiken gett Sverige och sveriges befolkning på den tiden det begav sig eller nu?
    Tyvärr så spottar man ju på detta även inom vänstern. Mångkulturen värderas högre.
  • Tom Araya
    klyban skrev 2022-05-20 17:37:41 följande:

    Du är medveten om att det är SD blöta dröm att dessa krav sänks, för dom poliserna är mer benägna att göra beslut som deras begåvningen inte klarar av att göra.
    dvs en grogrund för fascism kan komma in mer hos polisen.


    Men samtidigt, vad ska de göra utan tillräckligt med personal.
    Det finns lösningar, men det kräver politiska beslut på andra områden.


    Vad får du det ifrån?
  • Tom Araya
    DESINFORMATION
    68 866 visningar
    7 maj 2022

    Desinformation sprids för att försvaga det demokratiska samhället ? men vem står för desinformationen ? och är allting som BESKRIVS som desinformation verkligen desinformation? Vad är egentligen desinformation, och hur beskrivs den? Vem anklagas för att sprida desinformation, och hur bekämpas den? Och vad händer med ett samhälle som i allt högre grad beskriver all oönskad kritik som desinformation? Dessa frågor tar jag upp i veckans video om just DESINFORMATION.




Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?