• MillaQ2

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Nu skriver jag här istället, har blandat ihop trådarna lite, sorry :)

    Hoppas det fortsätter på rätt spår Redan47, låter ju väldigt bra hittills. Oron har blivit ens följeslagare men så skönt att kunna dela tankar och erfarenheter med er andra.

  • MillaQ2

    Zaq: jag har Omron M2 och den funkar jättebra. Det är inte den dyraste modellen, kanske finns andra med fler finesser men den verkar rättvisande och är enkel att använda (läste recensioner innan jag köpte) Kostade runt 700 på Apoteket, kändes som välinvesterade pengar.

  • MillaQ2

    Blomman, vill bara säga att innan tillväxtultraljudet i veckan läste jag bl a att "Majoriteten av de barn som är intrauterint tillväxthämmade gör en omedelbar postnatal tillväxtspurt (catch-up tillväxt) till sin genetiskt bestämda storlek." (Citat från Rikshandboken för barnhälsovård) Men jag förstår oron..

  • MillaQ2
    bullenochgrisen skrev 2015-04-20 15:56:50 följande:

    Vecka 28 är här! Exakt 90 dagar till bf, känns nära nu, lagom nära :) har nu blivit sjukskriven 50% då morgonpassen är alldeles för tuffa för att jag ska orka med, blodtrycket hade höjts de senaste två gångerna så min kropp behöver varva ner trots att jag har hundra saker som behövs tänkas på. Ska tillbaka till bm på torsdag, hoppas blodtrycket är bättre då så det går åt det bättre hållet. Alla vi äd kvinnor är oroliga för havandeskapsförgiftning så det känns skönt att de har lite koll på oss. Trevlig måndag på er! phpXD4w2e52140.jpg


    Jättefin! Hoppas du kan vila lite och få ner blodtrycket. Ta hand om dig!
  • MillaQ2

    Är det appen som heter "Gravidappen" el en liknande ? Den verkar bra i vilket fall, hämtade den men har inte börjat lägga in något. El liknande kanske? Gillar även appen "Gravidkalender" där det står exakt hur mycket som har gått, idag 63,2 procent av graviditeten.

    Vad härligt att du kan känna glädje :), man borde ju bara njuta. Oron tar så mycket plats och inget blir bättre av den. Önskar alla i tråden att känna glädje och njuta av graviditeten! :) (Inte alltid lätt när man kämpat så och inget varit självklart)

  • MillaQ2

    Vore kul att se lite fler magbilder, Bullenogrisen var ju jättefin :) Själv vägde jag plus tolv kg när jag vägde mig senast, säkert mer ändå nu... Äter inte några mängder, lite mer än vanligt kanske men inte så mycket onyttigt. Men är svullen hela jag, mycket blod och vätska i kroppen, tom fötterna en stl större... Här är min magbild från denna vecka, vecka 26..

  • MillaQ2

    Tack snälla ni :) Bullenogrisen: jag tror det är en pojke. Vi inte tänkt ta reda på det men barnmorskan försa sig :S "Han ser ut att ha det bra därinne, eh, vederbörande menar jag"

    Snartlycklig; BF är den 2 aug, så inte långt före dig :)

    Jag har knappt vågat köpa något alls, så rädd att jinxa. Jättefånigt av mig men jag är så nojig..

  • MillaQ2

    Ska också till Mvc imorgon , V 25+4, hundra dagar kvar till BF. Tycker också som du Zaq att det är glest mellan gångerna. Dock har jag något läkarbesök nästa vecka som BM bokat in. Imorgon ska jag även få veta mina TSH värden som jag bad att få prova. Känns som magen är väldigt högt upp och det är svårt att få luft. Omöjligt att "gå på toa" också särskilt efter jag började med Niferex. Är väl kaos därinne i tarmsystemet nu. Några tips vad man kan göra?

    Jag har inte köpt så mycket riktiga mammakläder förutom jeans och mysbyxor på hm, mest kör jag med leggings (långa tröjor och koftor över) stretchiga klänningar och kjolar med resår (man kan ha linningen under magen och en topp över) På toppar knyter jag gärna ett band under bysten, så är det ingen tvekan vad som är på gång :)

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus