• Frk Röd

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    JZ79 skrev 2015-05-19 12:04:30 följande:

    Tog ett nytt hCg igår, var lite orolig efter helgens blödning, ökat från 2818 till 14810 smile2.gif !!! Progesteronet har ökat från 57 till 72 *pustar ut*


    Å va fina resultat.

    Fick svar på mitt första HCG idag och det låg på 425 (ruvardag 11). Däremot så låg progesteronet lågt, bara 38. Blir naturligtvis orolig och väntar på svar från Penny om jag behöver byta till progesteroninjektioner istället för Utrogestan.
  • Frk Röd

    Postade visst i fel tråd, men så kan det bli när man knappar på en Iphone :) Tänkte inte jag skulle hoppa över till denna tråd förrän jag vet att mina HCG- nivåer stiger som de ska. Bara hoppas att de fortsätter göra det nu då :)

  • Frk Röd

    Penny har svarat snabbt och hon frågar vilken enhet progesteronet är mätts i. Har det mätts i nmol så ska jag öka med 2x utragestan 200g oralt till natten, men är progesteronet mätt i ng så är nivån tydligen okej. Jag vet förstås inte i vilken enhet, håller på att jaga min gynekolog för svar. Tänker dock ta extra Utrogestan i säkerhetsfall tills jag får besked.

  • Frk Röd
    Redan47 skrev 2015-05-19 18:08:00 följande:

    Nmol/L i Sverige.


    Mitt progesteron var mätt i ng så då hade jag helt plötsligt bra progesteronvörde 38 ng är ca 120 nmol. En lättnadens suck är dragen för stunden iallafall :)
  • Frk Röd

    Säg den glädje som varar. Blev uppringd av min gyn som berättade att när de fått pappren från labb idag så såg de att mitt progesteron ändå var mätt i nmol. Igår fick de provsvaren via telefon från labb i Värmland och då tog de för givet att de använde samma enhet (ng) som de gör i Kronoberg. Nytt progesteronprov (och Hcg) i morgon. Håll alla tummar ni har för att värdena har stigit bra (och är som de ska).

  • Frk Röd
    weeme skrev 2015-05-20 16:04:16 följande:

    JAAAAA ett pickande hjärta och en liten som rörde på sig. Lättnaden är enorm, då kan jag bära min trötthet och halvillamående och enorma hunger med glädje igen. Nytt VUL om två veckor så vi kan se bättre, jag hade så mycket urin i urinblåsan att den tryckte bort livmodern ganska mycket, klantigt av mig.


    Grattis! Förstår att de måste vara en enorm lättnad att få se det lilla pickande hjärtat.
  • Frk Röd

    Jag är glad, det känns såååå bra. Har fått svar på mitt andra Hcg och progesteronprov idag och progesteronet som låg så lågt sist (38) har ökat upp till 180 nmol på 6 dagar och hcg har på samma tid ökat från 425 till 13451 !!!!!! Börjar fundera på om det kan vara mer än en där inne.

  • Frk Röd

    Fick mail från Penny angående mina höga värden och hon skriver såhär: So....most possibly you are expecting twins!!!!!! you don't need your last pregnyl injection , you have super strong babies !!!!!!!!

    Kan inte fatta att detta händer mig.

  • Frk Röd

    Har haft riktig känslostorm i kväll och gråtit massor (men inte för att jag är ledsen). Vet inte om det beror på gravidhormoner eller att "chocken" börjar släppa, och verkligheten kommer ikapp. Den att jag efter 4,5 år kämpande nu äntligen är gravid. Förstår inte hur jag har orkat alla dessa år med massor av misslyckanden och minus som bara avlöst varandra.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus