• Sunlight

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Tyvärr tog inte spinalen ordentligt på höger sida på mitt Ks. Jag kastade mig upp och skrek av smärta när de skar i mig. När de visade dottern var det inte tal om att ta henne i famnen. I obeskrivlig smärta vädjade jag snälla söv mig. De tog ut moderkakan även då skrek jag och efter det sövde de mig för att sy ihop. Min pojkvän och jag var chockade. Vi var så oförberedda på vad som skulle hända. Som tur är så mår dottern jättefint. Hon är 3 månader nu. Jag förstår din rädsla Bullen. Det är sorgligt att kroppen ser annorlunda ut. Jag känner mig butchered , sargad och överkörd. Nu har jag kommit över det som hände. Huvudsaken att det gick bra tillslut.


    Mamma
  • Sunlight

    Vi hyrde en pump som var jättebra. Jag kom igång med amningen efter några veckor. Hon har fått både semp och amning hela tiden så nu går det bra med båda. Jag kan göra olika jobb och jag kan amma när jag är hemma. Det tog lite tid att lära sig att amma. Det är bara att fortsätta att träna. Det var svårt i början för det kom ingen mjölk i början. Det vi pumpade ut i början gav vi henne. Sen kom mjölkproduktionen igång. Sluta inte amma då kan du få mjölkstockning med feber etc. Det fick jag.  Jag hade ont i det ena bröstet och fick tömma det på mjölk när det hade stockat sig. Dom satte in en nål och tömde. Nu ammar jag utan problem och utan att ens tänka på det. Hon somnar ofta vid tutten och jag ammar alltid på morgonen när hon vaknar. Jag har fått många goda råd från alla fantastiska barnmorskor som har hjälpt mig på vägen. Evigt tacksam för all hjälp och alla råd. Till slut så ordnar det sig. Lycka till sl!


    Mamma
  • Sunlight

    Syskonförsök snart. Är det någon som har utrogest över som jag skulle kunna få eller köpa? Det vore snällt.

  • Sunlight

    Tyck om mig. Hur många dagar fick din man hjälpa till att bära flickorna efter ET. Hur mycket bar du dagarna och veckan efter ET eller bar du inte alls veckorna efter när du blev gravid med tvillingpojkarna?


    Mamma
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus