• niki74

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Hej på er!
    Jag plussade på min testdag i tisdags. Ömma bröst, ett dåligt humör och molvärk i livmodern var ett tecken redan dagar innan plusset. Och sedan.... INGET! Har fortfarande ont i brösten (men det kan ju vara hormonerna man käkar) men känner absolut INGET i livmodern sedan flera dagar tillbaka. Självklart så blir jag jätteorolig för att graviditeten skall ha avstannat. Kan inte tänka på annat just nu.
    Har ännu inte fått svar på mitt HCG som jag tog i tisdags. Men det digitala testet visade gravid 1-2 veckor.
    Jag har inte blödit något. Kan en blödning dröja pga medicineringen?

  • niki74
    Frazze skrev 2015-11-28 20:28:51 följande:
    Stort grattis till plusset!!!!!

    Jag tror inte du behöver vara orolig. Jag kände lite varannan dag men aldrig mycket! Visst nu gick det ju illa för mig tyvärr, men det kommer det inte göra för dig. Det har varit sådär för många och för de flesta har det gått bra. Håll dig lugn och vänta på HCG provet bara. Lycka till!
    Tack Frazze för "grattis"! Och tack också till weeme, JZ79, Redan47, Marjo och Kristin2015!

    Det är svårt att inte oroa sig Frazze. Jag läser hur jobbigt det är och har varit för så otroligt många som skriver här på Forumet, så jag vågar inte helt tro på att det verkligen ska gå bra. Jag försöker bara att leva på och ta en dag i taget. Jag känner ju fortfarande INGET molande och det gör att jag får för mig att allt avstannat. 

    Jag fick svar på mitt HCG och det var på 180 11 dagar efter insättning (14 dagar efter befruktning). Min koordinator på Ava Clinic skrev att det var bra siffror och bad mig boka ultraljud.
    Men jag fattar verkligen inte det där med HCG även fast jag försökt läsa på om det. Mitt HCG var ju jättelågt om man jämför med många andras.

    Hur blir det Frazze, siktar ni på Riga i januari igen?
  • niki74
    maijo skrev 2015-12-02 20:10:16 följande:

    Niki74: Har du kollat om HCG? Jag kollade senare än du, och hade 348. Ditt värdeär bra. Om du är orlig kan tu ta det igen och se att det ökar. Jag har också jättesvårt att tro på att jag är gravid och att det ska gå bra. Försöker att inte tänka på det så mycket. Ska fira när 12 veckor passerat.

    Hur tätt har ni andra gjort ultraljud? Finns det rekommendationer om att göra det regelbundet efter ÄD? Jag har annars tänkt vänta till 18 veckor och inte anmäla mig på MVC innan dess. RIngde och blev inte så väl bemött.

    Redan m fl - så roligt att följa hur det går för era små. Att se att det faktiskt kan gå bra!


    Nej, jag har inte tagit något nytt HCG. Jag skulle ju kunna göra det för att se att siffran ökat ordentligt. Men jag har hört något om att det kan öka även fast graviditeten har stannat av om man ännu inte fått någon blödning.
    Jag läste att du inte heller har haft speciellt mycket "gravidkänningar". Jag tror att det är delvis därför som det är så svårt att förstå att man faktiskt är gravid.
    Det är med dubbla känslor jag väntar på det där ultraljudet om ca 1 1/2 vecka.

    Men du har ju i alla fall fått se ett tickande hjärta. Så fantastiskt kul! Vilken vecka är du i nu? Närmar du dig vecka 12?
  • niki74
    weeme skrev 2015-11-28 22:17:57 följande:

    Redan, nu är jag förberedd på att bli snuvad så nu får bra kvinna reda sig själv denna gången, haha! Det var så snopet sist att bara bli inskjutsad på rummet och godnatt efter att ha kämpat fram bebis, blivit sövd osv. så hade lite ballonger, serpentiner, bubbel och fanfarer inte skadat... Att få krama bebis äntligen och den vilsna karln som satt där var så klart fantastiskt.

    Grattis Niki!! Jag kände som du till och från men aldrig mycket. Försök, inte lätt, att inte oroa dig.. Hade jag inte sett magen växa och känt bebis sprattla denna graviditet hade jag inte trott på den! Trots ultraljud. Så smidig. Förutom halsbränna, men det har jag ändå till och från. Och nu ligamenten som smärtar. Men då är jag snart klar.

    weeme, det är så skönt att höra att det finns fler än jag som nästan inte känner några graviditetssymptom alls i början. Frågan är ju om man ens kommer att förstår att man är gravid när man förhoppningsvis får se ett pickande hjärta.
    Att vara förskonad från graviditetsillamående har jag däremot inget emot. Låter som om du haft en rätt bra graviditet och vad jag har fattat så är det dags för bebis att komma till världen om bara några dagar! Wiiiiii vad spännande!


  • niki74

    weeme GRATTIS till lilltösen! Vad härligt att hon är här nu! Glad

    TyckOmMig - vilka underbara godingar du har! Hjärta

    Sent igår kväll fick jag en rosabrun blödning. När jag var upp och kissade några gånger under natten så var det likadant och även på morgonen. 
    Jag fick för mig att jag dessutom har mindre ont i brösten (har haft megaont) och tänkte genast att ett MF är på gång.
    Under eftermiddagen har jag dock inte haft någon "blödning", har bara legat och vilat hela dagen.
    Jag mejlade Veronika och fick till svar att jag ska sluta med Trombylen och börja ta Progynon 2x2 ggr under dagen (morgon och kväll) istället för 1x3 som jag har haft innan.

    Är det någon av er som fått liknande ändringar i eran medicinering? Förut verkade det så viktigt att ta medicinen med 8 timmars mellanrum, men nu med bara morgon och kväll blir det ju bra många fler timmar emellan.

    På måndag ska jag på mitt vul för att se om det finns ett tickande hjärta. Är väl på sätt och vis rätt bra att det kommer just nu.

  • niki74

    Idag har sambon och jag fått se ett litet tickande Hjärta. Läkaren kunde inte se någon anledning till blödningarna som nu kommer mer som lite sporadiska bruna flytningar. Hon trodde att det har att göra med sköra slemmhinnor. 
    Nu njuter vi i nuet Glad

  • niki74

    I eftermiddags när jag kom hem från jobbet och gick på toaletten så var hela trosskyddet fyllt av klarrött blod. Har dock inte haft något ont (men det har jag förstått att man inte alltid har vid MF)

    Jag pratade med en barnmorska på gynakuten som bekräftade att det är möjligt att ett missfall är på gång eller har skett. Enligt henne ska jag bara avvakta.

    De senaste dagarna har jag mått jätteilla från och till under dagen, senast igår kväll låg jag och hulkade mig till sömns.

    Imorse när jag vaknade fanns inget illamående längre och inte heller resten av dagen. Och nu detta...

    Jag är övertygad om att det är kört, men jag känner ju att jag vill veta säkert innan jag avslutar medicinerna. Tyvärr så verkar de inte vilja ta emot för vul.

    Har ni andra som fått MF fått göra vul?

  • niki74

    Tack för svar från flera av er. Jag har fått en tid på gynakuten nu i em. Just nu vill jag bara veta säkert så att jag kan samla ihop mig och ta nästa steg.

    Eftersom mina graviditetssymptom så gott som har försvunnit så är inte hoppet stort.

  • niki74

    "Liten" lever fortfarande!!! Jag är så tacksam och lättad! Inga tecken på blödning inne i livmodern.
    Tack för all pepp! Hjärta

  • niki74

    Weeme - vilken alldeles ljuvlig liten skatt ni fått!!! ????

    Pink lily - Åh vad fint att höra att allt såg bra ut! ????Grattis till det lilla tickande hjärtat!

    God Jul till er alla fina forumistet! ????

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus