• Frazze

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Hej på er alla! Jag hoppar in här på denna tråden nu efter äd i Riga. Gravid på första försöket, fastän att jag var stört säker på att det misslyckats. 2 veckor kvar till Vul då vi får se om allt ser bra ut och att det står rätt till och om det då är en el två.

    Efter vi förlorade vår dotter i magen i v24 förra året så vågar man inte vara allt för optimistisk. Då var det mitt eget ägg med ivf och första försöket. Men de andra två försöken gick det inte, så då orkarde jag inte fortsätta med stressen ivf utan hoppade på äd direkt. Ångrar mig inte nu när jag sitter här och är gravid (förhoppningsvis en utvecklande graviditet)

    Läste om Milla 2016 och supertjejen! Jag beklagar verkligen tjejer! Jag vet precis hur det känns! Det finns inget värre än att få upp hoppet och faktiskt bli glad, för att sen få det ryckt ifrån en! Därför vågar jag inte vara för glad åt min graviditet än. Men ge inte upp hoppet utan fortsätt att kämpa! Sörj ett tag och sen är det bara att bita ihop och köra på! Tillslut så är det vår tur oxå! Det måste vara vår tur någon gång! Styrkekramar till er!

  • Frazze
    Redan47 skrev 2015-10-04 07:44:16 följande:

    Välkommen frazze! Grattis! Väntan på första VUL kändes som en evighet..,,

    Beklagar så att du miste ett barn. Har ni fått någon orsaksförklaribg? Medicinerar du blodförtunnande nu då?


    Nä orsaksförklaring fick vi väl ingen, men vi var heller inte villiga att obducera henne.

    När de tog hål på fostervattnet så såg de att det var en massa blod i det. De frågade om jag haft ont, men det hade jag ju inte. Sen när hon kom ut så såg vi att hon hade en komstig utväxt ur höger knä. Såg ut som en 1 cm stor blodbubbla som växt ut ur knät. Blodkärlsmissbildning el godartad tumör trodde de som förmodligen brustit så att hon sakta förblött De tog prover på moderkakan och allt såg jättebra ut! Inga fel på den alls sa de. Vi var inne på ultraljud på söndagen då jag inga fosterrörelser kände hela dagen, men då slog hjärtat och allt som man kan se på vanligt ul såg bra ut. På tisdagen var jon borta!

    Denna gången så tar jag blodförtunnande, men bara varannan dag. Jobbiga är att jag inte blir av med mina spottings. Vissa dagar bara brunt blod, vissa dagar rött blod. Vad är det som blöder? Ska det någonsin sluta? Har ni andra som gjort Äd haft samma?
  • Frazze
    Milla2016 skrev 2015-10-05 14:36:16 följande:

    Nu har jag varit till gyn o fått bekräftat att jag fått missfall, kollades med VUL. :( Finns iaf inga rester kvar av graviditeten o blödningen har minskat. Nu gäller det bara att bestämma sig om nytt försök ska göras nu direkt eller pausa till januari. Hur skulle ni gjort?

    Många kramar!


    Innan vi fick plus nu så trodde jag ju att det var helt kört. Jag trodde aldrig att jag skulle plussa alltså. Så då började jag fundera på om vi skulle åka direkt el om vi skulle vänta till Jan? Saken är att vi åker utomlands i Dec i 2 veckor och vi åker den 2:a Dec, så jag kände att det skulle bli lite stressat där. Därför hade jag väntat till Januari. Om du inte har något för dig i Dec så har du ju inte samma tidsbegränsning som jag då haft. Det viktiga är ju att din kropp mår bra och att din kordinator tycker att det är ok att du kör på direkt. Stort lycka till hur det än blir!
  • Frazze

    Usch! Mår sådär idag alltså! Har lite ont i magen (bebismagen) till och från inte ONT men mensvärk ont, och jag blöder lite mer än jag gjort förut. Min kordinator sa att jag ska ta 3 utrogest morgon och middag istället för 2 och 4 på kvällen istället för 3! PARTYYYY!!!! Provade att ta dem vaginalt nu, men de vill ju bara glida ut! Blir orolig att jag inte får i mig ordentligt då. Skulle sluta med fraxiparine sprutorna oxå. Hoppas blödningarna blir mindre nu i alla fall! Jag hoppas verkligen inte att det är otrevligheter på gång

  • Frazze
    Milla2016 skrev 2015-10-05 17:41:54 följande:

    Frazze - vi har också en resa inplanerad i december, ska vara borta i tre veckor. Men om vi bestämmer oss för ett nytt försök så avbokar vi resan.

    Håller alla tummar hårt att det är en ofarlig värk och blödning! När har du VUL?

    redan47 - jag är redo mentalt för ett nytt försök redan nu. Självklart sörjer jag missfallet men det är inget jämfört med den sorg jag har för mitt fullgångna förlorade barn och det som får mig att stå upp på morgonen är kampen för ett syskon <3


    Åh fy Milla! Jag beklagar verkligen! Får man fråga vad som hände? Man tror att man ska vara säker i den svenska sjukvården, men man är långt ifrån det. De försökte ta livet av min man förra året. Han skulle göra en titthålsoperation i knät och sätter narkosen i en artär istället för en ven! Fantastiskt va!?

    Jag hoppas verkligen att det tar sig direkt nu när du försöker! Vi har båda förlorat, även om jag bara kom till v24, så vi är värda det här!

    Vi ska hälsa på svärföräldrarna därför åker vi bort! De är båda väldigt sjuka så vi kan inte avboka resan. Som tur är har vi båda dubbelt medborgarskap så jag har rätt till sjukvård där med om något skulle hända. Om jag vore du så skulle jag nog faktiskt vänta med nästa försök och åka iväg på resan först! Sol värme och massor med d-vitamin är bra för dig. Vila och avslappning är perfekt! Min läkare sa till mig att det är lättast att bli gravid efter sommaren efter massa sol och avslappning. Men i slutet är det ändå ditt beslut! Vad du än beslutar så önskar jag dig all lycka! Kram
  • Frazze

    Vul är bokat till den 19:e okt så om 2 veckor idag. Vill se om det är 1 el 2 och om allt ser bra ut. Hur långt gången var du denna gången?

  • Frazze
    Redan47 skrev 2015-10-06 06:44:57 följande:

    Strax dax att åka på kontroll! TUL och doktorn. Ha en skön dag,hörs!


    Ha en bra dag! Fråga! Vad är TUL för något? Ul vet jag givetvis, men T vad står det för? Tidigt?
  • Frazze
    swede skrev 2015-10-06 13:00:54 följande:

    Lycka till på TUL idag, Redan. Hoppas att du får positiva besked.

    Milla2016, jag håller med Zaq. Jag har alltid kört på direkt efter missfallen. Så länge man känner att man klarar det psykiskt, så har det inte varit något annat alternativ för mig/oss. Jag tycker att man väntar så mycket hela tiden ändå...och för mig har väntan betytt att livet i stort sett varit på paus...MEN det är ditt liv och ditt val. Det är som känns rätt för mig, känns kanske fel för någon annan. Känn efter vad det är du/ni vill, vad du/ni orkar. Lycka till i dina/era beslut!

    Frazze, mår du bättre idag eller har du fortfarande ont? Håller tummarna för att det är växtvärk!


    Jag har haft lite ont idag, men jag tror att det är växtvärk. Men däremot blöder jag mer idag och det rött blod. Usch och FY för att behöva ha det såhär! Jag vill inte blöda. Men det är inga klumpar i som vid mens itan bara rött blod. Kan ju vara att jag stressade lite i morses jag skulle till skolan och ha prov. Vågade inte stoppa upp utrogesten för jag skulle iväg med bussen, så jag tog 2 utrogest oralt och en lutinus. Den var inget skön att stoppa upp alls Den fastnade överallt, så jag kanske har skadat slemhinnan el nåt. Vågade inte ta 3 utrogest oralt innan jag skulle ha prov. 2 klarar jag, men 3 vet jsg inte än. Hur mycket har ni blödit som mest utan att det vart mf?
  • Frazze

    Tack för alla uppmuntrande svar. Jag har lugnat ner mig rätt så ordentligt nu. Jag har ju inte ont utan bara mensvärk aktigt. Sen så droppar det blod när jag går på toaletten, men inte varje gång. Klart man nojjar, men jag tror ändå att allt är bra. Jag mailade Jelena och frågade och hon sa att jag skulle boka vul så snart som möjligt så att vi kan se vart blödningen kommer ifrån. Så på torsdag kl 08.00 så ska jag in och kolla. Min gyn säger att man kan se hjärtan ibland redan i v 5 och jag tror att jag kommer vara i v 6 el 6+1 på torsdag om man nu räknar från äp, så om vi har tur får vi se hjärtan redan på torsdag.

    TyckomMig vilka otroligt fina barn du har Du kan skatta dig lycklig som har 4 barn och 2 tvillingpar av det. Jag hoppas verkligen att jag oxå bär på tvillingar, men jag tror ändå bara att där är en. Men bara det blir ett barn så blir jag lycklig!

    Hoppas nu att vul ser bra ut på torsdag sen så har jag ett måndagen den 19:e. Sen kan jag tro på att jag är gravid i alla fall.

  • Frazze

    Tydligen 5veckor och 6 dagar gravid. Due date om det är en 1Juni 2016. Due date om det är tvillingar 10 Maj. Så på torsdag borde jag vara på dagen 6 v gravid då eller? El är det 5+6 sen 6+0 el blir det 5+7 sen 6+0? Kommer inte ihåg!

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus