• Anonym (Livrädd)

    Det uppstod en komplikation i graviditeten och nu är jag LIVRÄDD för att förblöda under förlossningen :(

    Hej

    Har mått bra hela graviditeten. Mådde endast lite illa i början och har varit lite känslig i humöret till och från. Annars mått jättebra. Men när jag gick in i vecka 17 (ca 16+4) så drabbades jag av en blödning när jag vaknade en morgon. Det bara rann blod längs benen och golvet. Det var ungefär som om det hade legat och samlats i slidgången och så när jag reste på mig så kom allt ut för det kom inget i sängen under natten?

    Det som rann ut rann ut och det slutade rinna efter ca 5-10 sekunder sen var allt normalt igen. Men jag tyckte att det kom så mycket blod! Det var så läskigt. Åkte till sjukhuset och en läkare sa att allt såg bra ut med både mig och barnet. Jag hade ju inte haft några som helst smärtor i och med detta heller så till och med läkaren var bekymrad vad det kunde vara. Men förmodligen var det blodkärl som hade brustit.

    Och då slog det mig att jag nog har rätt ytliga blodkärl i vanliga fall när jag inte är gravid och det blir ju värre när man är gravid. Jag blöder näsblod ganska lätt till exempel. När jag var liten typ 7-8 år så hade jag en period då jag nästintill varje dag under en tid blödde rätt stora mängder näsblod men ingen läkare visste va det va utan det var blodkärl som brustit helt enkelt.

    Jag är i och med detta

Svar på tråden Det uppstod en komplikation i graviditeten och nu är jag LIVRÄDD för att förblöda under förlossningen :(