• moii

    veckan efter missfall

    Åh jag beklagar verkligen!!

    Men vet du att de inte får göra konstaterande med VUL före V 8+0, och det måste vara två läkare? På mig gjorde de fel, konstaterat missfall i V 6+2 vilket var fel och i V 14 upptäcktes ett fint foster. Så ja de kan göra fel. Jag tänker att du kanske ska kolla igen eller iaf fråga i fall det varit två embryon och bara ett som försvann, kan inte hcg sjunka då? Jag kan dock inget om pergotime utan har gjort icsi så jag vet ju inte riktigt om man kan känna nåt av det.

  • moii

    Precis så där var det för mig, fast jag hade ju inte gjort hormonets bara VUL på gynakuten för jag var så rädd pga blödningar varje dag och vi hade ju gjort ivf också. Men de sa att det inte fanns något, gav mig cytotek för att stöta ut resterna och sedan gick jag hemma och trodde att jag inte var gravid i flera veckor fast jag kändes. Kroppen att något var annorlunda. Till slut fick jag en tid hos en gynekolog som ju såg fostret. Det kan ha varit så att en tvilling dog och att det var det som amorterades, men det kunde också vara så att cytoteken tog död på en tvilling.. Det får vi aldrig veta.

    Men, om du är osäker, gå till en gynakut, skyll på att du har ont och behöver bli kollad. Men vänta till du skulle varit minst V. 7+2 innan dess kan man inte säkert se hjärta och sånt och då kanske de gör fel igen.

    Men du kanske inte är gravid heller, det tar visst ett tag innan hormonerna går ur kroppen, säkert mer än en vecka tyvärr.

    Jag hoppas att du kan gå klarhet på nåt sätt!

Svar på tråden veckan efter missfall