• Gert

  Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

  Med tanke på Socialdemokraternas kräftgång kan det vara roligt att sia om hur lågt S-skeppet kan sjunka till botten is nådd. Glad


  Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Birger Schlaug, 1997
  Omröstning
  Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
 • Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?
 • Anders2015

  Med en partiledare som inte håller sina vallöften och som har problem att hålla koll på sina egna byggen, för att sedan ha Miljöpartiet som sin vänstra hand och bästa vän så känns det inte omöjligt att S hamnar under 20%?.


  Här avslöjas jobbluffen, så lurades väljarna så lurades väljarna av Socialdemokraterna.
  nyheter24.se/nyheter/politik/799300-har-avslojas-jobbluffen-sa-lurades-valjarna-av-socialdemokraterna.

 • athanatos

  Dom kan nog backa ganska rejält. Att ett parti har så många väljare tror jag tillhör det förflutna, det är helt enkelt inte möjligt idag och de vi ser är en normalisering till det. Om 50 år tror jag inte att det kommer finnas några partier som har mer än max 15-20%.

 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-05-30 10:09:56 följande:

  Nej, jag läser inte hatsidor.


  Men Avpixlat går bra?
 • Gert
  Sensitiveguy skrev 2015-05-30 14:03:09 följande:
  Men Avpixlat går bra?
  Ja. Avpixlat är ingen hatsida. Det är en Sverigevänlig sida.
  Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Birger Schlaug, 1997
 • Sensitiveguy
  Anonym (Ha,ha) skrev 2015-05-29 21:09:40 följande:

  7-klövern är alldeles för lika.


  SD och V avviker, de övriga är väldigt lika.
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-05-30 14:14:34 följande:

  Ja. Avpixlat är ingen hatsida. Det är en Sverigevänlig sida.


  Rättelse: Sverigedemokraterna - vänlig sida.
 • grind
  Gert skrev 2015-05-30 09:27:45 följande:
  Vilka är "vissa väljare"? 
  De med hjärna. 
 • toeekeer

  Det är fantastiskt att se extrempolariseringen i ankdammen. När de stora partierna uttalat sig i en politisk sakfråga, så får det inte finnas någon opposition. Den som opponerar sig eller vill fortsätta diskutera frågan blir tystad genom att kallas för någonting nedsättande, eller på andra sätt frysas ut.

  Senaste gången detta hände var när Ny Demokrati dök upp i svensk politik, de var OCKSÅ rasist-nazister i debatt och media.

  Sverigedemokraterna kommer om de lyckas, att slippa det epitetet, det kommer att övertas av något NYTT parti som går i opposition mot de övriga (inklusive SD).

  Orsaken till detta är naturligtvis att politikerna är för fega att diskutera obehagliga frågor, och att de inte är säkra på vad deras partikamrater *egentligen* tycker. Ingen vill ju riskera sin framtida karriär genom att vara pro / anti någonting, innan detta uttalats, och sedan tycker alla exakt samma sak, och ingen vågar diskutera eller nyansera sakfrågan. (utan detaljerade instruktioner från tankesmedjan)

  Därför verkar det just nu finnas ett *behov* av SD. Det är egentligen tiil stor del ett misstroendevotum mot "de andra" fegisarna som sopar reella problem under mattan. Och, där är ju (S) ledande.

  Socialdemokraterna som ju tråden handlar om är typexempel på "ett parti - en åsikt" även om den faktamässigt är fel. Och ingen vågar skilja sig från mängden.
  "Alla skall med" har flera betydelser......

  Huvuddelen av (S) gamla argument syftar på 50-60-70 talet eller så. Därför finns det inget *behov* av (S) på samma sätt idag. Retoriskt har de inte fattat att arbetarklassen i stort sett försvunnit.

  Om de övriga partierna börjar prata om de problem som finns här och nu och hur vi skall LÖSA dessa, kommer behovet av (SD) att minska.

  Alltså kommer (S) att kunna minska till dess de formulerar en politik för framtiden. De måste definiera villkoren för oss alla att bo i Sverige, och vad vi kan förvänta oss snarare än "det får ni väl se".

Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?