Inlägg från: Mikaelala |Visa alla inlägg
  • Mikaelala

    Skattjakt? Nu behöver jag er hjälp!

    Jag ska i sommar, under två veckors tid hålla i en skattjakt på ett lägerfritids (fritids flyttat ut till en sjö och är där under två veckor varje sommar) iallafall, sammanlagt, kommer ca 250 barn vara med i aktiviteten vid olika tillfällen, alltså ca 20-25 barns varje grupp. Aktiviteten ska vara på 1.5 timme och jag ska genomföra den 2 gånger om dagen.

    Jag har väldigt dålig erfarenhet när det gäller sådana här grejer. Det ska ritas skattkarta, komma på en liten story, komma på vad som ska hända under skattjaktens gång. Ska ju ändå hålla på i en och en halv timme. Min tanke är att skatten ska vara tråd och pärlor, så de får göra sina egna halsband för att sedan ta med sig. Men vägen dit liksom, någon som har erfarenhet av skattjakter och har ett bra sätt att lägga upp deg på?

    Jag kommer endast ha ansvar över aktiviteten och inte över barnen, då deras fritidspersonal följer med de. Tacksam för ALL hjälp och ALLA tips jag kan få! ????????

  • Svar på tråden Skattjakt? Nu behöver jag er hjälp!
  • Mikaelala

    Tack snälla!!

    Alla barn letar tillsammans, de går i allt från förskoleklass till klass 5 så åldrarna är varierande och alla kommer att sammarbeta tillsammans!! men åh tack snälla!!

Svar på tråden Skattjakt? Nu behöver jag er hjälp!