• Anonym (Emma)

    Ligga med använda kläder i sängen = Äckligt?

    Jag tycker personligen att kläder man haft på jobbet och i kommunaltraffik under dan ska tas av innan man lägger sig i sängen alternativt ha ett överkast. Min sambo vägrar acceptera detta och pratar med mej som jag vore dum i huvudet. Vad tycker ni andra?

  • Svar på tråden Ligga med använda kläder i sängen = Äckligt?
  • Anonym (L)
    Lilje skrev 2015-05-26 21:01:45 följande:

    Dumpa och anmäl. Styrkekram.


    Hahaha!
  • Anonym (Lovle)

    Man vet att man har ett ganska enkelt liv om detta verkligen är ett problem...

  • Anonym (Men för i jösse namn...)

    alltså folk håller seriöst på att städa ihjäl sig och sina hem. Vi är mer sjuka än någonsin samtidigt som vi har kliniskt rena hem - samband någon??

    Så länge man har en god hygien så är det ingen fara att lägga sig ovanpå ett täcke med jeans och tröja. 
    Luktar man inte illa är det inga problem. 

    Det går utmärkt att gnussa arslet i den fina soffan med jeansen man haft på bussen men plötsligt rena äckelbomben när man slår ner häcken på täcket? Inga större bekymmer att häva upp fötterna i soffan/på bordet som man haft instängda i svettiga skor i 9 timmar men att lägga fötterna i sängen blir ramaskri... ? 
    Alltså tänk lite nu....  

    Andas gott folk! Andas! 

    Fråga istället hur mycket bakterier det finns på era telefoner ni hanterar dygnet om överallt i samhället och  gärna gnussar runt i sängen med efter ni duschat och lagt er i era lakan... Just sayin.... 

  • Anonym (Y)

    Vad jobbar ni med som blir så smutsiga? Har du bacillskräck?

  • Santin
    Anonym (Lovle) skrev 2015-05-26 21:33:44 följande:

    Man vet att man har ett ganska enkelt liv om detta verkligen är ett problem...


  • Anonym (..)

    Min sambo gör samma sak och tycker inte heller det är så farligt, medan jag håller på att bli galen.. Inte så att jag har bacillskräck, men varje kväll får jag borsta bort en massa grus från lakanet och missar jag något så blir det ett helvete att somna.. Fråga mig inte vad det kommer från för det är inte så att han rullar runt på marken på dagarna - han har inte ens dom kläderna på sig på jobbet..
    Överkast har vi men det blir sällan använt eftersom jag kliver upp innan min man och han som sagt inte bryr sig..

  • Anonym (//J)

    Kunde inte bry mig mindre ärligt talat. Jag är slarvig med att ens bädda sängen här, den ligger huller om buller med massor av täcken och kuddar. I hela den saligheten myser min stora långhåriga hund, varav jag själv kastar mig ner i den med både jeans och tröja. Men å' andra sidan byter jag sängkläder ofta och tvättar både kuddar och duntäcken regelbundet.

  • fjanten

    Haha jag tycker det är lite roligt att alla tycker så olika :)

    Personligen har jag inga problem med "vardagskläder" i sängen - alltså såna man haft på kontoret/skolan/bussen/bilen/affären osv. Skulle kanske inte vilja att sambon lägger sig i sängen med sina grusiga och leriga jobbkläder (riktig arbetar-karl) på sängen, men annars bryr jag mig inte nämnvärt!

    Men som någon sa tidigare - lite baciller är bara bra för kropp och immunsystem. Vilka barn är minst sjuka och allergiska? De som vuxit upp på lortiga bondgårdar ;)

  • Tihi

    Det går fetbort! Jätteäckligt att ha kläder "utifrån" i sängen speciellt utan överkast. Kräks Du har rätt ts!

  • Zoja

    Här har vi inga problem med att lägga oss i sängen med kläder vi använt under dagen. 

Svar på tråden Ligga med använda kläder i sängen = Äckligt?