• LängtanSåStor

    BF Februari/Mars 2016 :)

    Änñnntligen plus på stickan. Ngn mer som har BF I Februari eller Mars?

    Jag har BF 24 Februari!

  • Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)
  • LängtanSåStor

    Ja verkligen. Alla symptomer omfamnar jag haha trots svagt illamående :P

    Det som är så skönt nu tycker jag det är att vi redan gått in i vecka 5! Tänk om man skulle börjat på vecka 1 och behöva oroa sig i 12 veckor!! Nu har vi snart gått halva perioden redan :)

    Får jag fråga vad som hände din förra graviditet?

  • Delacore
    LängtanSåStor skrev 2015-06-17 10:39:03 följande:

    Ja verkligen. Alla symptomer omfamnar jag haha trots svagt illamående :P

    Det som är så skönt nu tycker jag det är att vi redan gått in i vecka 5! Tänk om man skulle börjat på vecka 1 och behöva oroa sig i 12 veckor!! Nu har vi snart gått halva perioden redan :)

    Får jag fråga vad som hände din förra graviditet?


    haha sådär skulle jag oxå vilja tänka! =) 
    jag tänker "åh bara v5,kommer ta en evighet" ;)


    absolut får du det! igentligen vet jag inte vad som hände, bebisen dog i v8-10 men kroppen hängde inte med på det. i v 15 började jag små blöda och fick åka in och kolla. Då syndes endast fostersäcken men den var bara fylld av vatten, ingen bebis. 


    det var en chock! blev såklart ledsen, men oxå skit arg över att kroppen lurat en så i flera veckor... vi berättade för alla i v12, och i efterhand kändes det så onödigt! 
    Så efter det har vi låtit huvud och kropp läka men såklart hoppas att varje mens inte ska komma, denna månaden verkar det uppfyllas =)

  • trulsatruls

    Hej! Jag plussade förra veckan, är i totalt rus! :) Har gjort två IVF och den andra tog sig. Vi har kämpat i nästan 5 år så det är helt sjukt att äntligen vara här! Men som ni säger, man slängs ju mellan hopp och förtvivlan... 

    Har haft mycket symptom de 5 dagarna efter bim då jag plussade, framförallt väldigt stark molvärk, men sen har det mesta nästan försvunnit. Paniken börjar infinna sig, men jag känner ju av molvärken fortfarande dock mest på kvällen och natten. Lite illamående som kommer och går också, men det känns nästan som att jag borde må sämre? 

  • LängtanSåStor

    Delacore tusen tack för att du delade med dig. Viken rörande och gripande historia. Massa kramar. Då kan jag bara anta att ni väntar till vecka 12 igen? Gör så att du bokar in täta besök och kollar bebis varje vecka eller varannan så kanske hela den här första tiden känns lättare? Jag kommer boka in ett besök i vecka 8 för att se på hjärtljuden :) här i Göteborg har vi den möjligheten. Kostar bara 100 kr. Vad tror du? :)

    Trulsatruls guuuud va kul !!!!!!! :) Grattis det måste kännas helt fantastiskt. Vill du också dela med dig av din historia???

  • KatrinAndersson

    Hej, hittade eran tråd och jag plusade i helgen och vad jag kan räkna ut så har jag bf 24 februari ???? har känt stickningar/molande värk i magen plus illamående idag och igår.. antagligen är väl detta bara början ????

  • KatrinAndersson

    Hej, hittade eran tråd och jag plusade i helgen och vad jag kan räkna ut så har jag bf 24 februari. har känt stickningar/molande värk i magen plus illamående idag och igår.. antagligen är väl detta bara början.

  • Delacore

    Jag delar gärna med mig av det jag gått igenom, kanske hjälper det nån! =) När det hände för mig så blev jag lugnare av att veta att det fanns fler, hur konstigt det än låter ;)


    Nja, har faktiskt berättat för min mamma och min mormor, vi står varandra väldigt nära och jag veta att jag behöver deras stöd! Denna gången känns det som man vill ta vara på varje dag.. men mina svärföräldrar får nog vänta lite lite;)

    men vi bestämde redan i januari att om det blir pluss igen så ska vi ha ett tidigt vul! vet dock inte om man kan göra det här eller hur det funkar. men det ska jag kolla upp!


     


    Kul att fler och fler hittar till gruppen! Hoppas vi kan följas åt i nio månader (drygt) =)


     

  • Aling

    Blev ju tvungen att kolla upp mitt BF också :) som det ser ut så 26/2.

    Känner min kropp rätt väl och började misstänka nåt för över en vecka sen. Lite molvärk från och till men värst är tuttarna! Aj!!

  • svurkbebis

    Här är en till som vill hänga ganska med i tråden :) plussade på bim-5 för 2 dagar sen

    be 28/2 enl sista mens

Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)