• BioBonus

    Extramamma.

    Kriya skrev 2015-07-09 14:49:18 följande:

    Märklig tråd, du klagar å ena sidan på att du betalar maten och anser å andra sidan att barnen borde vara mer hos sin dig/sin pappa.

    Pappan verkar ju ha det bra då förövrigt, en mamma till barnen som tar hand om barnen allt utom 4 dygn per månad och en ny kvinna som tar hand om honom, barnen o ekonomi resten av tiden

    ... Varför presterar inte din sambo bättre - är han lat eller har han haft extrem otur i livet?


    Jag kan inte se att TS klagar på att hon betalar maten - var läser du det? 
    En del barn mår inte bra av växelvist boende, så det kan ju hända att pappan varken är lat eller haft otur, utan faktiskt ser till sina barns bästa, men det var uppenbarligen inte ett alternativ? Varför så negativ till ett upplägg du inte har någon som helst bakgrundsinfo om?



    TS -  som Sextiotalist skriver så har du egentligen inga andra skyldigheter mot barnen än att uppträda hövligt och behandla dem med respekt. Du väljer om du vill betala deras mat eller inte. Men du har heller inga rättigheter. Det är ett val du gör helt utan att kunna "kräva" något tillbaka - annat än av din sambo... Att sen ta det lugnt och låta din och barnens relation utforma sig till vad den blir i framtiden är ett mycket bra råd. 

Svar på tråden Extramamma.