• lövet2

    Nattning 3 månaders bebis

    Rutiner vid 3 månaders ålder? Somna i egen säng? Var har du fått de idéerna i från? Det verkar mer som att tigga om problem.

    Hur har vi gjort här? Ammat till sömns det första året, och när jag slutat amma så har de somnat till vällingflaskan under en övergångsperiod. Mycket enkelt och bra för alla parter. Men då har jag bara liggammat på natten. På kvällen har jag ammat framför TV:n eller till en bok, och om babyn somnat, så har jag lagt ned babyn på något bra ställe i väntan på att jag själv skulle lägga mig.

  • lövet2
    Ilnaz skrev 2015-07-30 02:01:15 följande:
    Vad skönt! Jag får bara höra alla prata om vad skönt med rutiner när det gäller nattning och jag blir livrädd för att vi inte har det hemma. Men verkligen tack för era svar.. Nu kan jag njuta vidare med min dotter :) tycker det är super mysigt att hon är fäst vid mig just nu iaf .
    Det finns alltid folk som pratar högt om vad andra ska göra. Tyvärr är det lätt att man lyssnar, när man själv är lite osäker. Jag råkade ut för samma sak med mitt första barn, och då började jag trassla med hennes sömn, så vi hade bekymmer länge efteråt. De övriga barnen har jag tagit det lugnt med, och där har det aldrig blivit några problem.
Svar på tråden Nattning 3 månaders bebis