Inlägg från: Anonym (Mm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mm)

    Dejt som aldrig dök upp?

    Det har hänt mig, tjej, också med en kille som inte dykt upp bara och efter det inte hört av sig alls någonsin. Han.var väl bakis eller nåt, vad vet jag.

    Tycker man åtminstone kan skicka ett sms och säga att man inte kommer, om man nu fegar ur menar jag. Även om man fegar ur i sista sekund så känns det rätt respektlöst att bara låta nån stå och vänta som ett fån. Varför inte då skicka sms och låta en slippa väntan ivf.

  • Anonym (Mm)

    Ja, det har hänt att jag pratat med en kille ganska länge på nätet och faktiskt velat bara gå förbi när jag sett honom, bara för att han sett så mycket äldre ut än han gett sig ut för att vara, haft konstiga kläder och utseende att jag blivit helt ointresserad vid första anblicken.

    En kille såg ut som en cowboy med grå termobyxor och höga stövlar med bling bling. En del kanske gillar det, vad vet jag, men jag gör det inte. Men gick inte förbi ivf.

  • Anonym (Mm)

    Så jag skulle aldrig göra så, även om jag skulle kunna tänka det, jag går bara förbi och låtsas som ingenting.

    Sen den gången det hände mig att jag blev stood up /dissad så gjorde det faktiskt inte så mycket. Det var mitt på dagen på sommaren i ett välkänt friluftsområde. Så jag gick milen i spåret istället och fikade och hade det trevligt själv. Så man får inte ta det personligt eller bry sig så mycket, oftast handlar det om omognad.

Svar på tråden Dejt som aldrig dök upp?