Inlägg från: Liberté |Visa alla inlägg
  • Liberté

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Tintin i Amerika skrev 2019-08-10 12:16:54 följande:

    som att bygga höghus teknologi 


    Hur kunde den tekniken föras till Sverige innan den ens skapades.. du verkar ha riktigt dålig koll på amerikansk historia och exempelvis new Sweden kolonin.
  • Liberté
    KillBill skrev 2019-08-13 09:47:59 följande:
    Alla i utanförskap, med låga inkomster etc är överrepresenterade i våldsbrottsstatistiken (och annan brottsstatistik). Detta är således egentligen inte en fråga om svenskar vs invandrare.
    Fast statistiken säger just invandrare har betydligt högre grad av brottslig, särskilt sexualbrott för utom europeiska jämfört med likvärdiga inom samma samhällsklass.

    Man har alltså jämfört med personer ut samma grupp.
  • Liberté
    KillBill skrev 2019-08-13 10:44:41 följande:

    Menar du att det inte stämmer att det är vanligare att utomeuropeiska invandrare oftare lever i utanförskap än europeiska invandrare? Kan du länka till din statistik?


    Nej det är inte det jag menar, läs om och läs rätt. Korrelation jämtemot inhemskt och europeisk population är standard.
  • Liberté
    KillBill skrev 2019-08-13 11:44:16 följande:

    Och jag påstår att det är utanförskapet som leder till ökad brottslighet. Därför är exempelvis svenskar i utanförskap överrepresenterade i brottsstatistiken.

    Kan du länka till dina källor?


    Det du säger är ingenting nytt alls. Ingen har sagt emot det heller men när du har statistik normalt så kvittar man mot motsvarande för att få fram nummer som kan användas... Helt normalt.

    De tre senaste gångerna jag länkat till dig har du ignorerat eller kört en handwave, totalt slöseri med tid.
  • Liberté
    Tintin i Amerika skrev 2019-08-15 12:55:50 följande:

    Ve du hur många etniska svenska tjejer som blir våldagna av etniska svenskar på fyllefesterna? De brotten anmäls aldrig för det väcker skamkänslor att folk man känner har våldtagit en. Att anmäla folk man inte känner splittrar inte den gemensama festgrupper och är lättare.


    Skönt att du sitter på information som "ingen vet". Hur ska du ens kvantifiera dessa våldtäkter om de aldrig anmäls... Du är medveten att inom vissa kulturer så har mannen rätt att våldta sin fru, de anmäls inte heller.
  • Liberté
    nihka skrev 2019-08-25 00:23:02 följande:

    Det dödliga våldet har minskat. Det är vad jag sagt och det stämmer med vad statistiken säger.


    Sjukvården har blivit betydligt bättre .. vi ligger fortfarande rejält över EU snitt på alla variabler. Alla EU har gått ned , Sverige har i princip stått stilla i jämförelse...
  • Liberté
    nihka skrev 2019-08-27 01:41:06 följande:

    Jaså sjukvården har blivit bättre i detta "bottenland" och det skulle förklara varför det dödliga våldet har minskat. Hahahaha! 


    Du menar att du helt ärligt inte tror att rikare europeiska länder har likvärdig om inte bättre och effektivare vård än Sverige ?

    Jag får känslan att du är en sådan som bott i Sverige hela ditt liv och svalt propagandan med hull och hår.

    Otäckt med personer som faktiskt har så dålig koll på Europa, hur jämför du vad som är bra eller dåligt om du inte har några referenser ?
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?