Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

38 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-03-12 Liberté svarade i tråden: Vad tycker ni om dödsstraff, abort, och aktiv dödshjälp?:
Staten har redan idag våldsmonopol med rätt att döda människor.. sedan vad tror du vår militär och sog gör i Mellanöstern?

Vakna lite tack

2020-03-12 Liberté svarade i tråden: Vad tycker ni om dödsstraff, abort, och aktiv dödshjälp?: Ja, ja och ja.

Säger sig själv att abort och aktiv dödshjälp handlar om att människan ska få välja över sin egna kropp och staten inte ska lägga sig i.

Dödsstraff kan man ha för särskilt grymma brott.
2020-03-12 Liberté svarade i tråden: Ny flyktingvåg på väg dags att öppna våra hjärtan igen?: Ja inte flyg jag över halva jorden genom 26 säkra länder innan jag stannar.

Dessutom skulle jag inte överge kvinnor och barn i en krigszon medan jag själv sticker till säkerhet.

Äckligare syn på kvinnors värde.
2020-03-11 Liberté svarade i tråden: Min man vägrar samverka efter skilsmässan.: Ingen har sagt att det inte går att få barn att dra sig undan en förälder, men de är gamla nu att avgöra själva vilket vi sagt flera gånger i tråden.
Om de skulle nämna detta för social eller.
2020-03-11 Liberté svarade i tråden: Min man vägrar samverka efter skilsmässan.: Fast tillbaka till det som gäller i situationer som denna...

BARNEN kommer anses gamla nog att bestämma själva var de vill vara. Alltså de är inte småbarn längre.

Du kan skriva 8 noveller om vad du gjort och allt.
2020-03-11 Liberté svarade i tråden: Min man vägrar samverka efter skilsmässan.: Vad du tycker om eventuella brott är att ena är olagligt och andra inte är det. Du kan följa lagen eller skita i den, upp till henne.

Lägg ned dina känsloargument för du har endast hört en sida av storyn och.
2020-03-10 Liberté svarade i tråden: Så förbaskat snuskigt och av tändande?:
Jag tror din moralpanik hör hemma  på 1800talet.

Kan säga att du kommer få svårt att hitta någon som är öppen med dig angående tidigare partners / kk om de läser av dina åsikter.

2020-03-10 Liberté svarade i tråden: Så förbaskat snuskigt och av tändande?: Förstår inte riktigt vad som är problemet här... Har själv sedan jag varit 15 år alltid haft minst ett kk om jag varit singel.
Tror de flesta av mina vänner haft detsamma.

Känner man inte för att jaga.
2020-03-10 Liberté svarade i tråden: Romantiska killar/män, finns ni?: Tycker TS mest listar vad en man normalt gör i ett förhållande ? 

Svårt att se någon vuxen kvinna som skulle stanna hos en man som inte uppvaktar på något sätt eller underhåller förhållandet.
2020-03-10 Liberté svarade i tråden: Män som önskar tjugo år yngre tjej? Varför?: Rejält med bittra människor i denna tråd, vad gör det för skillnad om mannen söker en ung kvinna som han finner fräsh av X anledning ?

Som boende i sydeuropa är det ingen som skulle bry sig om du ser en 50 årig.