• HasseA

    Leksaker i glas eller keramik?

    Vi har bara provat en, en glasdildo. Den hade nog varit toppen om den inte haft en fin snirklig sak som ringlade runt den, kanske 4 mm i diameter. Den rev. Hade varit bättre utan, för min älskade i alla fall. Har länge varit sugen på att prova någon annan, ytan av glas är härlig iaf.

    Buttplugs i stål har vi provat, skön yta där också, helt klart.

    Andra hårda saker är dildos i trä (noggrannt slipade och målade och lackade), har bara gott att säga om dem, faktiskt. Det är skönt att känna exakt hur det blir när man använder dem, att man liksom kan "peka" med dem som man vill, och man vet att de inte böjer sig. Men jag är inte säker på att alla tjejer gillar (så) hårda grejer som min gör.


  • HasseA
    Anders 386 skrev 2015-11-13 13:41:55 följande:

    Jag undrar om det är nåt nytt med glasdildo eller om det funnits länge men jag har inte upptäckt? Eller är det en relativt ny starkt uppåtgående kurva som är på gång?

    Jag har varit med förr att haka på trender långt innan det blivit en tydlig trend - är det här ett sånt tillfälle också? Kommer glasdildo om några år att ha en stor del av dildomarknaden? Eller har dom redan det?


    De har ju helt klart funnits ett gäng år, men det tar nog tid innan en sån ny sak upptäcks, och får spridning. Att lansera en ny typ av produkt tar sin tid.

    Men nu är jag ju sugen på att köpa ungefär den du köpt. Är lite orolig för knottrorna bara, min kära gillar hårda tag, ocjh då kan såna lätt riva/skava lite. Men de såg ganska snälla ut - eller?
Svar på tråden Leksaker i glas eller keramik?