Glutenfritt? Hjälp mig hitta bra produkter som faktiskt smakar bra!
Ni som äter glutenfritt, oavsett anledning, vad köper ni för märke på bröd och pasta t ex?
Jag har märkt ett tag nu att jag inte mår så bra av gluten, har kört kolhydratfritt i perioder, och trodde det var kolhydraterna som gjorde det, men när jag testat typ potatis igen så får jag inte alls samma symptom som när jag äter bröd och pasta. Ont i magen, uppsvälld, spänd osv. Dessvärre så älskar jag mackor och pasta. Tanken på att aldrig mer kunna äta rostat bröd med smör och ost, eller för den delen en riktigt bra spagetti bolognese får mig sorgsen. De glutenfria pastasorter jag testat smakade som spånskiva med en touch av wellpapp. Yummie...or not. Och glutenfritt bröd...finns det något som inte är så stenhårt att man kan slå ihjäl en älg med det?
Vad kör ni andra som äter glutenfritt? Jag behöver tips här!