Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Immigration/invandring/flyktingar - varför?

    Tom Araya skrev 2016-03-21 15:04:07 följande:
    Tv-team från ?60 minutes? angripet i Rinkeby

    Ett australiskt tv-team som jobbade med ett program om flyktingkrisen och filmade i Rinkeby ska på måndagen ha angripits av personer som ifrågasatte att de var där. Enligt SVT hade teamet en skribent från kontroversiella sajten Avpixlat med sig. Polisen bekräftar att ungdomar i bil kört över foten på en kameraman.

    www.dn.se/nyheter/sverige/tv-team-fran-60-minutes-angripet-i-rinkeby/


    Ett Australiensiskt TV team tog alltså hjälp av den rasistiska hatsajten Avpixlat och dess medarbetare Jan Sjunnesson för ett reportage i förorten. Hursomhelst ställer sig polisen frågande till händelsen och har valt att inte gå vidare med händelsen.


    www.dagensmedia.se/medier/dagspress/varldens-medier-anvande-avpixlat-som-kalla-i-artiklar-om-rinkeby-brak-6309129
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-03-21 15:37:42 följande:
    Aha. Det vi kan se på filmen hände således aldrig eftersom Jan Sjunnesson medverkade.

    Vad är det som du har sett på filmen?


    Polisen uppger att de inte känner till något om att 60 Minutes-teamet ska ha blivit slagna under sitt besök i Rinkeby. Det finns nämligen inte någon polisanmälan gällande detta. Däremot ska en av ungdomarna ha kört över foten på en person i teamet med bil men personen som fick sin fot påkörd blev endast lindrigt skadad och behövde inte uppsöka sjukvård. Polisen har lagt ner förundersökningen eftersom att det inte går att bevisa att påkörningen skett uppsåtligen, och det har ju inte heller uppstått någon kvarvarande kroppsskada.


     


    Om ett svenskt TV team åkte till Australien för att göra ett reportage om australiensisk integration med hjälp av den ilsamofobiska gruppen Reclaim Australia så skulle väldigt få människor i Australien anse att det var frågan om seriös journalistik från Svensk sida. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-03-21 15:37:42 följande:
    Aha. Det vi kan se på filmen hände således aldrig eftersom Jan Sjunnesson medverkade.
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
    Kan du återkomma med vad du har sett på filmen så att jag vet vad vi diskuterar?
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-03-21 17:32:54 följande:
    Har du själv sett filmen med det du påstår inte ha hänt?
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
    Jag har läst nyheterna och sett den youtubevideo som det refererad till här ovan och jag förstår inte riktigt vad som har hänt.

    Du hävdar att det ska finnas något på videon. Kan du vara snäll och berätta vad?
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-03-21 18:05:08 följande:
    Jag tycker att du själv tar och letar upp filmen, länkar jag åker jag garanterat på en utvisning pga någon kränkt jävel.
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
    Ok, det är alltså så illa att du inte ens kan berätta vad du ser på videon utan att riskera att bli utvisad från familjeliv.

    Det har börjat dyka upp nyheter om att filmteamet och Sjunnesson räddades av en man på permobil. Framgår det av din film?
  • KillBill
    Tom Araya skrev 2016-03-21 18:28:00 följande:

    Länk till filmen fanns ju i inlägg #25.


    Ok Tom, kan du berätta vad du ser i filmen som du publicerat i inlägg #25?
  • KillBill
    112122 skrev 2016-03-22 02:22:36 följande:
    Nej, invandrare är avsevärt mer brottsliga även efter sociodemografisk justering.
    Anonym (hm) skrev 2016-03-22 00:46:45 följande:

    På vilket sätt förbättras din situation av att man framställer just invandrare som våldsammare eller mer kriminella än andra, som man försöker göra i den här tråden?


    Den förbättras så att allt fler blir invandringskritiker och sverigedemokrater.
    Brottsligheten bland arbetslösa svenska män med låg utbildningsnivå som bor i resurssvaga områden är extremt mycket högre än bland förvärvsarbetande svenskar med god utbildning som bor i resursstarka områden.

    Tar man hänsyn till sociodemografiska faktorer så är skillnader när det gäller brottslighet inte så stor mellan inrikes- och utrikesfödda.

    t.sr.se/24SQBvB
  • KillBill
    Blue Cross skrev 2016-03-24 21:16:08 följande:
    Frågan blir du således:
    Varför importera socioekonomisk och samhällsbelastande högriskgrupper (oavsett etnicitet och religionstillhörighet) samt hur kommer det sig att invandrare är mer socioekonomiskt utsatta och allmänt mindre kapabla till att skapa välstånd i sitt hemland jämfört med svenskar.
    Tom Araya skrev 2016-03-22 16:37:11 följande:-Håll invandring på en nivå där de kan hanteras med de resurser som finns. Visst kan kapaciteten ökas genom att ge mer resurser, men det blir då med en transparens i vad det kostar.
    Resurser finns alltid,frågan är hur mycket av dem som ska omdirigeras från att öka svenskarnas välstånd till att istället finansiera invandring och invandrares välstånd.Det var ju väldigt vagt formulerat,vad konkret menas med det?
    Tom Araya skrev 2016-03-22 16:37:11 följande:-Locka inte folk att söka sig till just Sverige med generösa ekonomiska villkor.
    Bingo!Invandrare ska inte ställa krav på Sverige,iaf inte förs än de bidragit.
    Tom Araya skrev 2016-03-22 16:37:11 följande:-Bygg flyktingförläggningar på lämpliga platser och låt kommunerna sköta dem istället för att betala överpriser till privata entreprenörer för boenden med tveksam kvalitet och säkerhet.
    Lättare sagt en gjort när det råder en skriande bostadsbrist och när modulbostäder kostar extremt mycket i jämförelse med reguljära bostäder.Hur?
    Tom Araya skrev 2016-03-22 16:37:11 följande:-Dra in bistånd till länder som vägrar ta emot sina medborgare när de utvisas från Sverige.
    Instämmer.Nu gör man istället tvärt om när man drar av från biståndet för att finansiera illegalt invandrade ekonomiska migranters levnadskostnader.










    Kan du snälla upphöra med att kalla Sveriges flyktingmottagande för import? De som har satt sig in i situationen för de människor som flyr från exempelvis det sönderbombade Syrien förstår varför Sverige tar emot flyktingar.
  • KillBill
    Blue Cross skrev 2016-03-25 00:09:28 följande:
    För det första:
    Flykting är du så länge du flyr undan något,när du väl nått första säkra land/område så har du inget att fly undan längre och kan således inte länge räknas som flykting.
    De som "flyr" hit flyr inte hit från Syrien då Syrien och Sverige inte är grannländer utan de "flyr" hit från Danmark och Tyskland(och en rad andra länder som de passerat på vägen hit),länder där det råder frid och säkerhet och det således inte går att fly från.

    För det andra:
    All migration till Sverige är ett resultat av politiska beslut frivilligt tagna av Svenska politiker på nationell nivå,de finns anledningar till att t.ex V4 länderna som är EU-medlemmar och är del av exakt samma konventioner som Sverige knappt tar emot några flyktingar,nämligen för att de valt att inte göra det.
    Den illegala invandringen från tredje världen är således ett resultat av svensk politik och det vore därför inte orimligt och hävda att Sveriges politiker importerar integrationsutmaningarna.

    Finner du nöje i att  hitta på egna definitioner om vad en flykting är för något?

    De flesta flyktingar som kommer till Sverige söker asyl och av de flyktingar som får avslag på sin asylansökan kommer de flesta att återvända hem (frivilligt eller ofrivilligt). Sverige har under den senaste 10 års perioden tagit emot flera hundra tusen asylsökande och det är bara en mindre andel av dessa som idag uppehåller sig i landet utan tillstånd. Jag tycker därför inte att man säga att Sverige har speciellt stora problem med irreguljära migranter (det du kallar för illegala invandrare).


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Tom Araya skrev 2016-05-02 23:39:24 följande:

    Jag och forskaren Timothy Hatton har tydligen en del gemensamt i vad vi förespråkar...

    www.dn.se/webb-tv/klipp/nyheter/timothy-hatton-valj-redan-i-lagren-vilka-som-ska-fa-asyl/


    Intressant att du gillar vad Timothy Hatton förespråkar. Timothy har i sin forskning funnit att invandringen är lönsam (även om effekten inte är stor). Timothy anser också att Europa måste öka sitt flyktingmottagande, att flyktingarna i högre grad ska hämtas ifrån där de befinner sig. Timothy är också tveksam till att sänka lägsta lönerna för att gå fler invandrare i jobb.

    Bortsett från förslaget att vi bör hämta flyktingarna på plats så låter Timothys förslag i mångt och mycket som rödgrön migrationspolitik.

    Om Europas länder skulle bestämma sig för att tillsammans hjälpas åt att hantera flyktingkatastrofen så tror jag inte att en rödgrön regeringen skulle ha något emot att hämta flyktingarna på plats. Faktum är att att den senaste flyktingöverenskommelsen som slöts mellan Sverige, andra EU länder och Turkiet bygger på att flyktingarna ska hämtas på plats i stället för att ge sig ut på livsfarliga strapatser till sjöss.
Svar på tråden Immigration/invandring/flyktingar - varför?