Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    KillBill skrev 2022-07-22 09:41:05 följande:
    Det där påståendet är inget annat än en fantasi från din sida. Det kanske är en av dina våta drömmar att vänstern skulle ha uttryckt detta? Däremot bukar den initierade vänstern påpeka att unga (och ibland även äldre) fotbollsintresserade svenskar ibland samlas för att slåss. Huliganism kallas det för.
    Hade du kunnat koppla händelsen till någon från höger hade du försökt använda händelsen politiskt. Nu försöker du istället relativisera och förminska. Allt enligt känt mönster.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-07-22 13:02:55 följande:
    Är du nöjd med din nya roll som moralpolis här i tråden?
    Jag förstår att du ser det som besvärande att någon pekar på hur du hela tiden väljer att släta över allt som du inte kan använda som politisk propaganda.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-07-25 11:29:01 följande:
    Vilken regering tror du är bäst för den som är fattig och socialt utsatt? Vi övriga vet att de som har det sämst i samhället skulle få det ännu sämre med en moderat statsminister.
    Ja vi kan då vara säkra på att det inte är den regering som bedriver en energipolitik där de ständigt ökande energipriserna slår direkt mot de som har det sämst ställt.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-07-25 12:32:11 följande:
    Hur många gånger ska jag behöva förklara för dig att jag tror att pepparspray skulle bli mycket populärt i kriminella kretsar? Anledningen till detta är att pepparspray då skulle bli det enda vapen som var legalt att bära på allmän plats.  Poliser som stoppar en gangster som var beväpnad med pepparspray skulle inte kunna agera även om polisen befarade att pepparsprayen skulle användas vid rån, slagsmål eller upplopp.
    Om de kriminella byter ut knivar och skjutvapen mot pepparspray så vore det ett steg i rätt riktning. Det vore till och med ett steg i rätt riktning om de kriminella börjar använda pepparspray istället för att kasta sten eller slå ner folk.
  • nattuw
    Padirac skrev 2022-07-25 17:58:54 följande:
    Jag undrar vad du tänker om alla Europeiska länders regeringar som i årtionden haft högre elpriser än Sverige?
    Men dom då...
    Tyvärr är det ett argument som inte lättar bördan för de som har det sämst ställt.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-07-25 14:30:57 följande:

    Frågan man ställer sig är varför anser socialdemokratiska väljare att våldtäkter, skjutningar, rån av barn, bomber med mera är att "utvecklingen går år rätt håll"?


    Vad man anser om samhällsutvecklingen beror nog på vems sida man står på, offrets eller förövarens.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-07-25 18:47:47 följande:

    Du är så lurad. Det är inte svensk politik som ligger bakom de ökade priserna på energi.


    En ansvarslös energipolitik tillsamman med energiskatter som ger en hävstång på höjda energipriser. Det är inte jag som försvarar en utveckling som slår direkt mot de som har det sämst ställt.
  • nattuw
    Padirac skrev 2022-07-25 18:41:02 följande:
    Så du menar kanske att de flesta euripeiska ländernas regeringar bedriver en energipolitik smo är sämre än den energipolitik som Sveriges regeringar bedrivit?
    En energipolitik som baseras på miljöpopulism av politiker som inte förstår varken miljöfrågor eller energi och som dessutom saknar förmågan att göra konsekvensanalyser. Det är svårt att göra så mycket sämre ifrån sig utan att gå över till planekonomi. Att du glädjer dig åt att länder med helt andra förutsättningar har olika energipriser gör inte den svenska energipolitiken bättre.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-07-28 19:56:48 följande:
    Moderaterna höjd effektskatten på kärnkraft sista året de regerade år 2014. Den rödgröna regeringen slopade samma skatt några år senar?
    Och? Att tidigare regeringar har misskött flera områden gör inte dagens regering bättre.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-07-27 15:17:14 följande:
    Anständiga människor rättar sig när ett påstående visat sig vara felaktigt.
    Med tanke på att du inte rättar dig när dina påståenden är felaktiga...
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna