Inlägg från: babytjejen |Visa alla inlägg
  • babytjejen

    Följas åt mellan ÄL, BIM till plus

    Hoppar in här då mensen kom igår. ..kör på det igen o har äl runt nyår, hoppas på att det nya året ska vara mer lyckosamt än detta...har ett sen innan som fyller tre i januari o vill gärna ge henne ett syskon, hon kommer bli den bästa storasystern :)

  • babytjejen
    knutan83 skrev 2015-12-18 08:58:49 följande:

    Jag kommer hålla tummarna för att du får ett plus efter nyår! Har ni försökt få syskon länge?

    Och varför är egentligen väntan mellan äl och bim den längsta tiden nånsin? Aldrig att tiden har gått såhär långsamt förut.


    I april el maj blir det ett år vi försökt. Första tjejen tog ett år att få till o hade hoppats detta skulle gå fortare men verkar inte så...

    Ja tiden mellan äl o bim är ju olidligt lång, är som att tiden saktar ner medan tiden mellan mens o äl flyger fram ibland...har tur med en sambo som är lika på på barn o som kör även om suget inte finns där. Är ju inte alltid man är supermyssugen just dom rätta dagarna men vill man ha barn så får man köra på, hihi ;)
  • babytjejen

    Är inne på sista mensdagen, sen är det bara att vänta på äl som borde komma runt årsskiftet o hoppas att året kan börja med ett plus sedan..Men är superlycklig ändå för sambon friade i helgen :) :) :)

  • babytjejen

    Snart är julhelgen över o dags för nästa försök..någon gång i mitten av veckan skulle jag tro men börjar nog testa o mysa redan på söndag för att vara ute i god tid :) hoppas på att 2016 är vårat år, vill vill vill ha ett syskon till lilltjejen snart..

  • babytjejen


    Nu kör vi igen...blev så starkt sååååå fort på testlagrets sticka att jag knappt hann doppa den innan båda strecken var där o körde sedan ett clearblue för att säkerställa att det är på gång..Nu kör vi ett par dagar o hoppas än en gång att vi ska lyckas, är inne på nionde el tionde försöket nu...
  • babytjejen

    Äl är över o nu den långa väntan på bim..har inga större förhoppningar dock då vi myste i senaste laget så vet inte om vi träffat äl rätt. Tempen har varit lite konstig oxå så är osäker om något ägg släppt överhuvudtaget...så är ganska inställd på ett till försök redan nu...

    hade konstig temp så appen har inte kunnat fastställa någon äl så därför jag är osäker på om jag haft äl alls...

Svar på tråden Följas åt mellan ÄL, BIM till plus