0 Följare 0 Följer

babytjejen

Gravid

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-09-17 babytjejen svarade i tråden: Bli gravid efter missfall följas åt:
Var visst apoteket hjärtat...men sök på klimakterietest på Google så borde det poppa upp på en gång...

2018-09-16 babytjejen svarade i tråden: Vi med Bim September 2018:
Fyller 39 i höst så är kanske lite tidigt men tycker mig ana en förändring i cykeln, humörmässigt, ja lite diffusa symptom men ändå så pass starka att misstanken inte vill försvinna...

2018-09-16 babytjejen svarade i tråden: Vi med Bim September 2018: Tillbaka efter en paus...har bestämt ett klimakterietest för att stilla dom funderingarna el bekräfta dom :( både mens o äl har ju varit lite konstiga på sistone så tror vi är på slutet av våran chans.
2018-09-16 babytjejen svarade i tråden: Högre temp: Tempen går alltid upp efter äl o fortsätter vara hög fram till att mensen kommer...min temp brukar gå ner typ dagen innan el samma dag som mensen. Så dom tecken du har kan vara tecken på mensen med.
2018-09-16 babytjejen svarade i tråden: Bli gravid efter missfall följas åt: Är livrädd för samma sak...är ett test jag köpt på apoteket kronan på nätet, tror den heter quicktest, finns för lite olika saker men bl.a klimakteriet. Får jag utslag på det får jag väl.
2018-09-16 babytjejen svarade i tråden: Bli gravid efter missfall följas åt: Hade mitt missfall i maj...allt började regelbundet men ändrar sig med lite oregelbundna cykler o denna månad verkar det inte bli äl alls...är på äl15 o har ALDRIG haft äl senare än så.
2018-09-09 babytjejen svarade i tråden: Klimakteriet: Jag vill gärna...har lite misstankar/oro över att den är på gång...försöker skaffa syskon men inte lyckats tre år förutom ett MA i april. Har haft en mer oregelbunden cykel plus humörsvängningar.
2018-09-08 babytjejen svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Fick tempökning igår mer än en vecka för tidigt för äl...har dock dragit en tand i torsdags o det har varit svullet o lite varmt på kinden. Kan det ha orsakat tempökning??

Ska börja ta ältest imorgon.
2018-09-08 babytjejen svarade i tråden: Bli gravid efter missfall följas åt:
Fick tempökning igår, mer än en vecka för tidigt för äl...drog dock en tand i torsdags. Kan det ge en tempökning? Har ju varit varm om kinden o svullen o öm....

2018-09-02 babytjejen svarade i tråden: Vi med Bim September 2018: Tar bort mig från listan då mensen kom idag :( har bim igen i slutet av sep men lägger inte till migugen då jag lämnar familjeliv ett tag, klarar inte av att se alla plus, för ont i hjärtat.

Innehåll