Inlägg från: Grodis15 |Visa alla inlägg
  • Grodis15

    Viktkamp 2016

    Jag hoppar in! Vill gå ner 5kg innan midsommar :) börjar så smått nu och sedan på allvar 7e januari då ledigheten är slut.

  • Grodis15

    Till er som fött barn. Om ni har möjlighet så rekommenderar jag verkligen att gå på mamma-bootcamp. Då får ni rätt övningar plus att det är mycket motiverande!

  • Grodis15

    Jag känner mig stark! Ätit bra och lagom mängd i några dagar nu. Inget direkt sug.. Nästa vecka kommer träningen igång också :)

    Ett tips till alla är att starta dagen med ingefära och citron i hett vatten. Det sätter igång förbränningen.

  • Grodis15

    Äter ni några snacks nu i helgen?

    Jag tänkte äta grönsaker med dip ikväll, till middag blir det hemgjorda hamburgare :)

    Har ni några goda frukost tips?

  • Grodis15
    jagärjagvemärdu skrev 2016-01-08 20:41:53 följande:

    muuums så gott:( har den värsta dagen på dieten idag:(


    Sorry :/ inte så bra att skriva om mat när folk går på strikt diet kanske ;)
  • Grodis15

    Vad duktiga alla är! Jag ska väga mig imorgon.

    Hur har helgen gått för er? Jag har inga problem med att inte äta typ chips och godis men ersätter gärna med något bättre så man får lite helg känsla :)

    Det jag tycker är svårt på helgerna är maten. Man är iväg någonstans och måste äta ute. De "nyttiga" alternativen på restaurang/snabbmatskedjor är långt ifrån nyttiga...

  • Grodis15

    Jag vägde mig idag och har gått ner 0,5kg förra veckan och väger nu 63,5kg! Det är helt enligt min plan på 250-500g ner/vecka så jag känner mig mycket nöjd. Den här veckan tänkte jag försöka hitta tid till att träna lite och komma ut på promenader mer. Förra veckan var det så kallt och snöade hela tiden så ville inte ta ut bebisen så mycket :)

  • Grodis15
    jagärjagvemärdu skrev 2016-01-11 17:25:55 följande:

    62.2 visade vågen idag och är officiellt inte överviktig längre, utan har numera ett normalt BMI!!! -3.8 kg på 9 dagar!!! Mycket vätskevikt såklart men känns skönt ändå!!!


    Bra jobbat!!

    Jag tränade idag, 30min med hantlar. Det kändes skönt. Har inte styrketränat sedan september.
  • Grodis15
    Isabellisen skrev 2016-01-13 16:34:48 följande:

    Skönt att det går bra för er. Grattis Mondly till ett bra resultat.

    Idag har varit en dålig dag. Matbristen gör mig ofokuserad på jobbet och hjärnan seg som sirap. På vågen visar det inte så mycket fastän jag bara gått på pulver i 6 dagar och någon frukt om dagen, pendlar mellan 68-69 och startvikt 70 kg.

    Jag ger inte upp! Imorgon gymmet och på fredag möte på Itrim med en tränings- och kostrådgivare. Hur går det för er andra?


    Kämpa på!

    Jag tycker att det går bra faktiskt. Tränade hemma i måndags och idag helkroppspass med hantlar och en PW igår i snöstorm.

    Känns bra i kroppen och sinnet att inte äta socker och mjöl oxå, sötsuget är borta.
  • Grodis15
    Isabellisen skrev 2016-01-14 23:32:34 följande:

    Idag är det dag 7 och har ätit 4 påsar, ett äpple och några morötter ca 3-4. Tränat spinning 85 min och ska på gymmet imorgon.

    Vågen visar i princip ingen skillnad. Normalt väger jag 69-70 och nu ligger det på 68-69 så liten,liten skillnad då men osäkert om det bara är vatten eller maten i magen som utgör skillnaden. Mat väger ju också.

    Kämpar väl 2 veckor till och hoppas på nåt resultat. Hoppas mötet på Itrim kan ge mig någon inspiration imorgon.

    Kämpa på ni andra och kul att det går bra. Vilken typ av träning har funkat bäst för er, tycker ni, styrketräning eller konditionsträning utifrån ökad viktnedgång?


    Jag har aldrig gått på nån pulverdiet. Tycker att konditionsträning givit mest viktnedgång, långa promenader och löpning. Dock ger styrketräning en fastare och finare kropp så en kombination av dem är väl det bästa enligt mig.
Svar på tråden Viktkamp 2016