Inlägg från: Lynxsa |Visa alla inlägg
  • Lynxsa

    barn -13, -15 och försöker få en trea. Nån fler?? :)

    Hej hej

    Har en dotter född december 13 och en född oktober 15. Min man och jag bestämde oss igår för ett tredje barn. Vill ha så tätt som det går men förra gången fick jag tillbaka mensen till äldsta dotterns ett års dag. Hoppas ägglossning kommer igång snabbare denna gång...

  • Lynxsa

    Tack. Barn sent i december är lite stökigt. Dottern född 17/12 och hennes pappa 5/1. Från Lucia till trettondagsafton är det rätt intensiv här hemma. Förstår att ni undvek ytterligare ett december barn ????

    Ammar delvis. Lillgrisen tycker att mat är toppen och äter 1-3 gånger om dagen så ammar vi resten. Hon blir snart 6 månader. Hoppas som sagt var att mensen kommer igång snart.

    Visst funderar jag på om det är vettigt med ett tredje barn. Nackdelarna är ju fler men varför ska jag alltid vara vettig? Vi har plats, bil och ekonomi för ett barn till. Känner mig inte klar och mannen tycker att har vi två kan vi lika gärna ha tre.

    Men oron under en graviditet är inte rolig och ännu värre nästan är väntan " tog det säg denna månaden tro". Mina graviditeter har varit fysiskt lätta men värre psykiskt.

  • Lynxsa

    Lika bra att köra på som ni säger. Vi har dessutom åldern att tänka på.Jag är 34 år och min man 48 år så vi är inte jätte unga. Har själv två syskon och det skiljer tre och ett halvt år på mig och mitt yngsta syskon. Och vi hade roligt under uppväxten.

    Väntar fortfarande på att mensen ska komma igång. Yngsta blir 6 månader nästa vecka och jag hade gärna börjat verkstaden nu

  • Lynxsa

    Här är det fortfarande väntan på att mensen ska komma igång efter förra förlossningen . Mådde illa igår morse och då börjar jag ju känna efter om det kanske finns några andra tecken. Lite spänd i livmodern men det kan lika gärna vara inbillning då jag önskar att jag var gravid. Lite sugen på att ta ett test..

    Håller tummarna Evig kärlek att det tar sig!

  • Lynxsa

    Ja denna väntan är inte rolig. Hoppas på det bästa.

    Har köpt hem test men hyser ingen större förhoppning att jag är gravid. Tror jag tar ett i morgon. Återkommer

  • Lynxsa

    Inget plus och det hade jag väl inte räknat med heller. Men lite besviken blir jag ändå

  • Lynxsa

    Hej

    Hur går det för er?

    Här händer inte så mycket. Väntar fortfarande på att mensen ska komma igång

  • Lynxsa

    Usch Erli. Det var tråkigt att höra. Hoppas att operationen gick bra. Misstänkte du att det var något som var på tok?

  • Lynxsa

    Grattis till plus! Hoppas allt går bra. Lättare sagt än gjort att inte tänka så mycket..

    Längtar efter plus men ägglossningen har fortfarande inte kommit igång. Ammar 2-3 tillfällen per dygn nu främst undrar natten. Tydligen måste lillan ha en nattslurk men jag börjar jobba i september så håller på att försöka fasa ut nattmat

  • Lynxsa

    Håller alla tummar jag kan att det ska gå bra. Jobbigt att gå och vänta. Första veckorna till v 12-14 nåt har jag tyckt varit de värsta. Missfalls risk och illamående. Hoppas det går bra.

    Lillgrisen somnar vid 19 och vaknar 21.30, kan ställa klockan när hon vaknar. Det är ok att amma då för då är jag ändå på väg i säng. Men sen ska hon ha en slurk på småtimmarna. Den skulle jag gärna få bort. Nappen duger inte. Vet inte om jag ska prova med vänlig. Å andra sidan behöver hon inte alls äta på natten..

  • Lynxsa

    Grattis till er!

    Ingen ägglossning än. Lillgrisen ammar en gång om dygnet och är 10 månader snart så jag tycker att det borde komma igång snart.

  • Lynxsa

    Sådär. Nu är mensen igång igen. Första tanken var ånej så jobbigt. Är ju skönt att slippa. Då kan vi köra igång bakandet. Båda tjejerna blev till på andra försöket. Får se hur det går denna gång

Svar på tråden barn -13, -15 och försöker få en trea. Nån fler?? :)