Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Extremt mansöverskott i framtiden

    Homme1987 skrev 2016-01-26 09:29:02 följande:

    I och med den stora invandringen som vi har, inget fel i sig själv, men som består av en övervikt av män riskerar vi få en rad kommande samhällsproblem.

    Statistik ifrån Migrationsverket visar att ca 70% av invandring bland vuxna består av män.

    Bland våra unga är fördelningen hisnande 94 - 6%

    Vi har alltså en invandring som kommer drabba inte minst de som växer upp nu genom en ökande brottslighet och en betydande snedvridning av antalet män mot antalet kvinnor.

    Hur ska vi se på dessa uppgifter?

    Är detta något som oroar, inte minst om du tänker på dina framtida barn?

    Migrationsverkets statistik:

    www.migrationsverket.se/download/18.7c00d8e6143101d166d1aab/1451894593595/Inkomna+ans%C3%B6kningar+om+asyl+2015+-+Applications+for+asylum+received+2015.pdf


    Sverige har inte längre någon stor invandring. Senaste veckan kom 771 flyktingar av varav 87 st var ensamkommande barn. Sett till statistik 2015 så bör bara drygt hälften av dessa flyktingar beviljas asyl (läs tillfälligt uppehållstillstånd) vilket ger ca 420 flyktingar.
  • KillBill
    Homme1987 skrev 2016-01-26 09:29:02 följande:

    I och med den stora invandringen som vi har, inget fel i sig själv, men som består av en övervikt av män riskerar vi få en rad kommande samhällsproblem.

    Statistik ifrån Migrationsverket visar att ca 70% av invandring bland vuxna består av män.

    Bland våra unga är fördelningen hisnande 94 - 6%

    Vi har alltså en invandring som kommer drabba inte minst de som växer upp nu genom en ökande brottslighet och en betydande snedvridning av antalet män mot antalet kvinnor.

    Hur ska vi se på dessa uppgifter?

    Är detta något som oroar, inte minst om du tänker på dina framtida barn?

    Migrationsverkets statistik:

    www.migrationsverket.se/download/18.7c00d8e6143101d166d1aab/1451894593595/Inkomna+ans%C3%B6kningar+om+asyl+2015+-+Applications+for+asylum+received+2015.pdf


    Om du tittar på denna statistik så ser du att det bara är ca 55% som beviljas asyl.

    www.migrationsverket.se/download/18.7c00d8e6143101d166d331b/1451894588343/Avgjorda+asyl%C3%A4renden+2015+-+Asylum+desicions+2015.xls
  • KillBill
    winerbrod skrev 2016-01-27 13:31:46 följande:
    "Bara" haha. Vart ska dessa 55% ta vägen då? Siffran är fortfarande mycket hög med tanke på att det är fullsatt sedan ett tag tillbaka i såväl flyktinganläggningar som vanliga bostäder. Vad krävs för att ni ska inse det? Eller snarare, vad får er att inte hålla med om det? 
    Ja? Om nästan hälften av de flyktingar som kom till Sverige 2015 så småningom får lämna landet så tycker jag att man kan säga att det BARA är drygt 50% som får stanna.
    Regeringen planerar nu för 80 000 flyktingars hemfärd.

    Anders Ygemans plan för att avvisa asylsökande www.expressen.se/nyheter/ygemans-plan-for-att-avvisa-asylsokande/

    TS länk till statistik över antalet flyktingar som har sökt asyl i Sverige är inte relevant i sammanhanget.

    Flash Gordon har rätt i att obalansen mellan pojkar och flickor bara gäller enstaka årskullar (15-18 år).

    En annan sak som är värd att nämnas är att det normalt sett föds 106 pojkar på 100 flickor så överskott av män har alltid funnits i de lägre åldrarna (eftersom kvinnor lever längre så jämnar det dock ut sig till slut).

    illvet.se/manniskan/fods-det-fler-pojkar-an-flickor
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2016-01-28 02:44:41 följande:
    Tänk om man kunde gå ett år tillbaka i tiden och påstå att "om ett år kommer S-MP-regeringen införa gränskontroller med ID-krav, fundera på att stänga Öresundsbron samt planera för att utvisa 80.000 flyktingar".

    Hade någon trott på det då?
    Tänk om man kunde gå ett år tillbaka i tiden och påstå att "nästa år kommer det komma så mycket flyktingar till Sverige att vi blir tvungna att inkvartera flyktingar i tält mitt i smällkalla vintern" samt att "detta kommer ändå inte räcka till och flyktingar kommer att bli tvungna att sova på gatan eller i bästa fall i en korridor på migrationsverkets huvudkontor"

    Hade någon trott på det då?

    Hade någon trott på mig om jag för ett år sedan hade förutspått att Danmark skulle lagstifta om att det ska vara tillåtet att kroppsvisitera flyktingar och ta ifrån dem deras värdesaker?
  • KillBill
    100kgpappa skrev 2016-02-01 21:50:57 följande:

    VMB!

    På vilket sätt går det bra för Sverige? Att BNP gått upp säger inte så mycket egentligen, den har gått ner om man räknar in befolkningsökningen.

    Det som är intressant är hur det ser ut i samhället, och det ser just nu ut så här:

    Extrem bostadsbrist, det saknas motsvarande ett Stockholm, inklusive infrastruktur.

    Polisen är underbemannad, har inte resurser mer än till att hålla ordning på asylboenden och den allra värsta kriminaliteten. Allt under skottlossning är inte prioriterat, medborgare får klara sig så gott de kan själva.

    Försvaret är ett skämt idag, samtidigt som läget i vårt närområde blir allt sämre.

    Sjukvården är underbemannad, och kvalitén sjunker ständigt.

    Äldreomsorgen är ett skämt på de flesta ställen, där läggs det inga miljarder inte.

    Skolan är i princip totalhavererad.

    Säkerheten för kvinnor har drastiskt försämrats. Många undviker idag badhus, vågar inte låta sina barn röra sig ute själva osv. Det behövs medborgargarden för att kvinnor någorlunda ska vara trygga (Kalmar är ett bra exempel där en grupp svenska killar gått samman och bla i helgen förhindrade ett par gruppvåldtäkter)

    På vilket sätt går det bra för Sverige???

    Den påstådda ökningen i ekonomin beror på att vi dels är i en högkonjunktur (vänta tills nästa finanskris kommer...), dels på en tröghet i ekonomin.

    De verkliga ekonomiska effekterna av den extrema invandringen de senaste åren kommer om några år. Och den baksmällan blir inte nådig.


    Alla Europas länder fick ett hack i BNP kurvan efter 2007 års kraftiga konjunkturnedgång. Sveriges hack i BNP kurvan var dock mindre än de flesta andra länder i Europa.

    Det är inte högkonjunktur i Europa just nu. Det blir tydligt om du jämför Sveriges ekonomi med Norges, Finlands, eller Danmarks ekonomi. Sverige ekonomi utvecklas just nu starkast i Norden och förmodligen även i Europa.
  • KillBill
    100kgpappa skrev 2016-02-02 08:31:01 följande:
    Men om det nu går så bra, varför har varenda myndighet (förutom migrationsverket) besparingskrav?

    Varför har vi världens högsta skatter men får knappt ut nånting av det?

    Vi vet båda svaret...
    Du menar att du hittar på?
    Det stämmer nämligen inte att Sverige har världen högsta skatter. Invandringskritiska Danmark har högst skatter i världen och även vårt grannland invandringskritiska Finland har högre skattetryck än Sverige (Sverige hamnar först på plats 7 på listan). www.ekonomifakta.se/Fakta/Skatter/Skattetryck/Skattetryck-i-Sverige-och-internationellt/

    Sverige är det näst bästa landet i världen att leva i enligt Social Progress Index:
    en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Social_Progress_Index

    Sedan tycker jag att det är bra att vi har en regering som är försiktig med utgifterna! Det är det som gör att Sverige har stabila finanser.
  • KillBill
    lagge2 skrev 2016-02-13 17:53:42 följande:
    Nix, självklart ska inte asylpolitiken utformas efter vilka som lyckas ta sig hit.
    Bättre att kvotflyktingar tas hit så man slipper undan en farlig väg över medelhavet.
    Så tyvärr du har fel och nu när en förkrossande majoritet varit män som kommit till landet och då man vet att kvinnorna i dessa länder har det mycket värre. Då måste vi stå upp för kvinnorna, så nix du har fel !
    Just nu är det fler kvinnliga flyktingar som tar sig till Europa (vilket var väntat) och jag är inte ett dugg orolig för att det finns en skev könsbalans i vissa åldersgrupper i Sverige, det kommer rätta till sig med tiden.
  • KillBill
    lagge2 skrev 2016-02-13 18:40:42 följande:
    Om du är orolig eller ej är det nog ingen som bryr sig om....det är fler än statsministern som är naiv kanske och som inte tror att detta leder till problem i samhället.

    Spelar ju ingen roll att det är fler kvinnliga flyktingar nu....Löfvén släppte ju bara hit de som kunde ta sig hit. Dvs hundratusentals män som välkomnades med skyltar. Nu när kvinnorna kommer så har han tagit fram stopp-skylten istället.
    Självklart skulle Sverige tagit emot kvotflyktingar istället för att tvinga folk göra farliga resor över medelhavet. Nu går det 126 killar på 100 tjejer i vissa åldergrupper...

    Självklart rättar detta sig till under en 70 årsperiod...om inte politikerna är lika naiva i framtiden =) 
    I vissa åldersgrupper? Det finns ett påstående om att det går 126 män på 100 kvinnor i en (1) åldersgrupp och det påståendet är baserat på att 100 % av de flyktingar som kom till Sverige förra året kommer stanna vilket alla vet inte kommer bli verklighet.

    Det har alltid fötts ca 106 svenska pojkar på 100 svenska flickor och vi har i Sverige orter exempelvis Pajala som under flera decennier har haft ett högre överskott av män än det du nämner i ditt inlägg (i Pajala går det 133 svenska män på 100 kvinnor) utan att det har lett till samhällets undergång. Därför kan jag tycka att debatten är lite överdriven (även om det självklart är bättre att det går 106 män på 100 kvinnor vilket är det normala).
  • KillBill
    Anton Chigurh skrev 2016-02-14 08:22:36 följande:
    Andelen kvinnor är väl större idag. Såvitt jag har förstått. Har du, Bill, siffror på hur stor andelen Damer är bland asylsökande för närvarande ??? 

    Bara undrar.Glad
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
    Biologin bland oss människor fungerar så att det föds fler män än kvinnor ( närmare bestämt ca 106 män per 100 kvinnor) men eftersom livslängden har varit kortare bland män än bland kvinnor så har det ändå blivit så att om man tittar på hela befolkningen så har funnits fler kvinnor än män. I och med att livslängden bland män har ökat så har överrepresentationen av kvinnor minskat över tid och just ny finns det något fler män än kvinnor (sett till hela befolkningen) denna förändring har snabbats på av invandring men hade förmodligen inträffat ändå. Det är tveklöst så att vi i Sverige har haft fler (svenska) män än kvinnor i åldersgrupperna under 20 år (och detta oberoende av invandring).

    illvet.se/manniskan/fods-det-fler-pojkar-an-flickor
Svar på tråden Extremt mansöverskott i framtiden