Du ska på ett VINTERBRÖLLOP! Vilken förrätt, VARMRÄTT och efterrätt ser du framför dig?
Varm mat (huvudrätt) känns naturligt. Något som brudparet gillar själva såklart.
Hmmm... Hummersoppa + oxfilé m potatisgratäng + glace au four
Eller carpaccio + torskrygg m palsternackspuré + efterrätt (om ni vill ha lite vintervit mat)
Du ska på ett VÅRBRÖLLOP! Vilken förrätt, VARMRÄTT och efterrätt ser du framför dig?
Något med primörer känns naturligt. Varmt eller kallt spelar ingen roll om det är senare delen av våren och/eller vädret är varmt för årstiden.
Någon förrätt med räkor med lite sting, inte räkcocktail utan kanske vitlöksfrästa räkor på toast + rostbiff med primörer och någon potatisanrättning ni gillar + efterrätt med försmak av sommaren tex glass med varma hallon eller jordgubbar.
Du ska på ett HÖSTBRÖLLOP! Vilken förrätt, VARMRÄTT och efterrätt ser du framför dig?
Lite starkare färger? Kanske lite höstigare smaker.
Skogssvampsoppa/toast + något gott kött med rostade rotsaker (många olika sorter, morötter, potatis, rödbetor, palsternacka, kålrot, rotselleri, gulbetor, persiljerötter osv) + någon efterrätt, kanske pumpamousse?