Inlägg från: prinsessan15 |Visa alla inlägg
  • prinsessan15

    Syskon våren 2017

    Hej!
    Hoppar in här! Har en son född -15 och vi vill nu ha syskon, ska ha min första äl sedan uttag av kopparspiral nästa vecka men är så himla otålig! Vet inte alls hur man ska tänka heller, tycker folk skriver så olika om när man ska ha sex har ofta osv för att det ska ta sig..

  • prinsessan15
    Melton skrev 2016-07-20 13:31:28 följande:

    Här går en och väntar på antingen mensen eller ett plus. Tog ett testa tidigt testet i söndags men det var blankt. Kanske bara var för tidigt men skulle fått mensen igår. Har vart iväg ett par dagar nu så tänkte testa imorgon på morgonen om mensen inte kommit då :)


    Jag håller tummarna!
  • prinsessan15
    nilan skrev 2016-07-20 15:49:55 följande:
    Jag har läst att för att ha bäst chans att bli gravid inom ett år rekommenderas att ha sex 2-3 ggr/veckan. Men jag har också läst att man kan köra på varje dag om man orkar utan att spermierna försämras, om det inte är så att spermierna är av "sämre kvalitet"
    Tycker att det enda jag gör är att gå runt och fundera på att bli gravid och då är jag bara inne på mitt första försök, vet inte alls hur jag ska göra för att slappna av och inte tänka på det så mycket, men nu när man börjat tänka på ett syskon finns det liksom inget annat i hjärnan!
  • prinsessan15
    nilan skrev 2016-07-20 21:38:46 följande:
    Ja vi är också inne på vårt första försök och jag känner likadant. Jag trodde jag hade äl vid midsommar men det var det nog ej för varken mens eller positivt test. Dock tyckte jag det blev lite lättare efter det första testet. Men jag tänker ju på det typ hela tiden!!
    Samma här och typ räknar dagarna till äl och försöker räkna ut när man ska ha sex osv, nästan sjukligt! Hoppas det tar sig på första försöket för annars kommer jag bli helt galen innan detta är över!
  • prinsessan15
    hurtänktedunu skrev 2016-07-21 11:59:30 följande:
    båda gångerna jag har blivit gravid så har vi kört på i princip varje dag. Så länge det inte finns någon medicinsk orsak så mår inte spermierna dåligt av det.
    Då är det bara köra på helt enkelt! Valde att beställa hem ältester också så hoppas jag får dem imorgon! :) tror att jag får min äl på söndag men en app säger torsdag så tänkte att det kunde vara bra att testa..
  • prinsessan15
    nilan skrev 2016-07-21 18:41:54 följande:

    Jag tänkte på en annan sak, är det någon här som har tidigare erfarenhet av graviditetsrelaterad bäckensmärta (foglossning) och har tips på träning som en kan börja med redan ny för att förebygga inför nästa graviditet? Jag har ingen lust att ha så ont igen ????


    Jag hade foglossning förra graviditeten oxh det min barnmorska hela tiden pratade om var bäckenbottenträning så nu när vi försöker igen så försöker jag göra övningar varje kväll
  • prinsessan15

    Okej så trodde jag skulle ha äl på söndag alternativt måndag men så tog jag ett äl test nu och det var toknegativt, borde det inte ha någon antydning på äl?

    Sen stod det att man inte skulle testa på morgonen, hur gör ni som tar?

  • prinsessan15
    amham skrev 2016-07-24 00:21:49 följande:

    Hej! Jag hoppar gärna in jag med. Har en son född i december -14 och nu vill vi ha ett syskon till honom. Hade BIM igår och än så länge ingen mens. Men heller inget plus. Har ont i magen och rikliga flytningar så nu får vi hoppas att mensen håller sig borta.


    Ska du ta gravtest imorgon? :)
  • prinsessan15
    amham skrev 2016-07-24 20:32:59 följande:
    Jag ska vänta på att testerna kommer. Har beställt idag. Så i övermorgon troligtvis :)
    Spännande! Du får skriva hur det går sen!
  • prinsessan15
    Ice Age skrev 2016-07-25 18:30:13 följande:

    Ja har bim 10/8 och räknar då med ett bf runt 20 april


    Samma för mig! :)
Svar på tråden Syskon våren 2017