• Soffan83

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Frmid: Vad häftigt! Vilken resa :) dit skulle jag oxå vilja åka någon gång!

    JOLI: Det behöver inte vara nåt! Jag hade oxå blödning med blodklump i.

  • Soffan83
    JOLI skrev 2016-03-27 00:03:32 följande:

    Började blöda rejält ikväll igen, smärtade även extremt i magen (har dock haft kraftiga smärtor i magen i några veckor).

    Ringde akuten som tyckte jag skulle komma in, dels på grund av smärtorna och även för att få svar.

    Vi fick se ett litet hjärta slå, vårt barns hjärta! Det var magiskt!

    Hade väldigt mycket vätska kvar i magen sedan stimuleringen, därav smärtan. De vill fortsätta hålla lite koll, för att se så vätskan försvinner.

    Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna! Ha en fortsatt trevlig påsk alla här inne!


    Vad härligt JOLI! Grattis :) det verkar vara vanligare med blödningar än vad man tror.
  • Soffan83
    Amie77 skrev 2016-03-29 08:46:43 följande:

    Samma för mig sen ett par dagar tillbaka. Usch. Hatar att må så! Fattar inte hur man ska orka med arbetsveckorna.

    Jag har i alla fall precis fått se hjärtslag. Allt såg fint ut. Bra tecken var tydligen en utspänd hinnsäck och att den var högt uppe i livmodern. Dessutom 10,3mm lång så bang on time på 7+2 vilket är vad jag är idag.

    Nytt VUL inbokat om två veckor - älskar att jag går privat och utan problem får VUL när jag vill. :)


    Grattis!
  • Soffan83

    Nu är vi oxå inne i vecka 12. En tredjedel avklarad sa bm igår :) känns ganska skönt. Vi skulle fått tid till ul i vecka 18 igår, men kom på nu på morgonen att hon glömde ge oss det ;) vi fick bara tid till hjärtljudet hos henne i slutet på juni. Jag börjar få orken tillbaka, så jäkla skönt! Nu har jag promenerat ett par dagar, igår var jag ute i över två timmar på liten vandring i skogen :)) Annars har jag inte många symptom längre, mer än brösten som är stora och mina mörka stora vårtgårdar.

  • Soffan83
    lallallalla skrev 2016-04-01 09:47:46 följande:

    Åhh..vad härligt! :)

    Jag vet inte heller om v.12 ska vara avklarad eller påbörjad när riskerna avtar. Men det känns ändå magiskt att gå in i den.

    Vi bestämde oss dock att det blir officiellt v.13.


    Ja det känns kul att det går framåt :) veckan ska vara klar, alltså vecka 12+0. Men jag känner mig säker på att vårat lilla pyre är här för att stanna <3 vi kommer oxå göra det offentligt vecka 13 (12+0) men några har vi berättat för redan ;)
  • Soffan83
    jewel skrev 2016-04-01 11:03:59 följande:

    Jag är i v 11+4 idag så på måndag är det 12+0 för mig. Känns underbart. Men jag känner mig typ höggravid redan! :) Vill bara vara hemma o boa. Men det är lättare att hålla sig när man redan har ett barn, nu kan jag fokusera på henne istället för att tänka på diverse inköp till bebisen o annat.

    Vi har RUL 24 maj. Längtar!


    Häftigt :) då är det bara helgen kvar :) jag vill oxå bara vara hemma och boa. Försöker vara liite social men har igentligen bara behov av att vara hemma med min familj.
  • Soffan83
    Mariana79 skrev 2016-04-01 13:08:52 följande:

    Jag går in i vecka 10 (9+0) idag. Illamåendet har lagt sig något, det är skönt. Är jättetrött ff och nu börjar flytningarna komma mer också. Kom ihåg att de satte igång mer ungefär vid denna tid förra graviditeten också. Känner mig tjock men har inte vågat ställa mig på vågen :/ Denna grav är jag sugen på allt onyttigt... speciellt cheeseburgare från Mc D.. chips och annat skit med :( försöker verkligen kontrollera mig! Med sonen var jag as sugen på frukt och grönt hela tiden, mosade då i mig melon, jordgubbar och morötter... nåväl det är som det är :)

    Nästa vecka på onsdag ska jag skriva in mig hos MVC och den 25/4 är det KUB-UL.. Längtar!!

    Kram på er och trevlig helg!


    Ja flytningar har jag till och från, hade glömt bort dom ;)
  • Soffan83
    irrbloss_83 skrev 2016-04-01 21:04:12 följande:

    Vad härligt för er som kommit så långt, själv är jag bara i v 8 (fast 9 imorgon...).

    Har i ett par tre dagar nu varit nästan symtomfri, förutom ajajaj i brösten. Men nu på kvällen kom symtomen tillbaks igen, varför måste det vara så att hela matsmältningen i princip står still? Otroligt oattraktivt att rapa och prutta och se ut som en spärrballong. Hmpf!


    Frmid skrev 2016-04-01 22:36:26 följande:

    Haha! Kan bara hålla med.. Vissa kvällar ser magen ut som födseln är 4 v bort bara :D man känner sig underbar!


    Vad skönt att jag inte är den ända med svullen mage! Jag går faktiskt regelbundet på toa nu, vaknar mellan 5-7 :-/ men jag är ju så svullen... Och pruttig och rapar luft ;) det går snabbt irrbloss_83 :)
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016