Inlägg från: Konstatera |Visa alla inlägg
  • Konstatera

    Amerikanska valet - Vem ser du helst som president av dessa?

    nihka skrev 2016-05-30 22:30:09 följande:
    Trump verkar tro att alla republikaner måste stödja honom. Jaja, han får väl  bli sur när han upptäcker att partiet har ett liv utan honom.
    Det sorgliga är att partiet inte har något liv utan Trump! Republikanerna lever numer på stora personligheter! Så har det alltid varit, men mer nu än någonsin tidigare! Utan det kan de hälsa hem.

    Trump är förmodligen republikanernas räddning!
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-02 22:22:37 följande:
    Republikanerna håller på att lansera en ny kandidat. Långt från alla republikaner gillar Trump. Man tror till och med att den spricka Trump orsakat inom partiet kan leda till dess undergång:

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/republikaner-borjar-se-valet-som-forlorat/
    ZzzZZZzZz ... De republikaner som ogillar Trump är Bushfamiljen och Mitt Romney, typ! Dvs förlorargänget! Det republikanska partiet faller inte utan dessa trötta gossar. Paul Ryan som artikeln menar har väldigt svårt för Trump, gav Trump sitt godkännande så sent som idag. Ryan är partiets främsta representant. Dvs inte delat!

    Trump är mycket bra för republikanerna.

    Det här med att de skulle lotsa fram en egen kandidat för att fälla Trump är bara trams och hajp för att sälja klick. Först var det Rice, och nyligen skulle en konservativ gigant lanseras som skulle få Trump att darra. Vi fick David French LOL!!
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-02 22:08:42 följande:
    Du får gå in läsa själv. Om du får problem med engelskan är det bara att hojta till.

    "Predict" betyder iaf förutsäga.

    http://predictwise.com/faq/

    Mycket dåliga predictions, må jag lova. Såg nu att sanders procentenhet ökat från 1% till 3% i den senaste mätningen!

    Förstår fortfarande inte hur detta är en relevant källa. Men det är bra!
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-04 00:16:42 följande:
    Du behöver tala om att du sover. Det märkas på dina svar.

    Nu är det inte jag som har skrivit artikeln, men den håller inte med dig heller.

    Ja, diverse hot fungerar kan fungera för att få någons röst, men utgör knappast grunden för ett långsiktigt lojalt stöd eller ens ett godkännande i ordets rätta bemärkelse.

    Du vill verkligen inte ta in att Trump är en högst kontroversiell person även inom sitt eget parti.
    Artikeln konstaterar bara att det finns splittringar. Men artikeln är utdaterad. Detta var relevant för ett halvår sedan.

    Trump har blivit endorsad av Ryan. Flera populära republikaner tävlar om att få ett jobb av mister Trump!

    Dags att vakna nu. Trump äger det där partiet! Han är kontroversiell, visst! Samtidigt är det relativt. I Sverige är det kontroversiellt att vara emot abort, medan det är det exakt motsatta inom det republikanska partiet.

    Du måste förstå att dessa saker är föränderliga! Den som är kontroversiell idag, är inte nödvändigtvis kontroversiell imorgon!
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-04 00:47:28 följande:
    Du har fortfarande inte fattat hur prediction markets fungerar eftersom du jämför deras förutsägelser med opinionsmätningar.

    Det handlar om vad det amerikanska folket slår vad om. För pengar.
    Glad att du lär dig engelska. Men du länkade alltså till en oddssida? Är det inte mer sofistikerat än så? Visar bara varför de allra flesta inte tjänar pengar på betting!
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-06 11:08:26 följande:
    Om du tittar högst upp i artikeln så ser du några krummelurer - de kallas siffror. De visar att artikeln är från 10 maj. Det är inte ett halvår sedan eftersom 1>6 oavsett jag du "menar" och "tror" för att artikeln inte håller med dig.

    Som sagt, diverse hot  kan fungera för att få någons röst, men utgör knappast grunden för ett långsiktigt lojalt stöd eller ens ett godkännande i ordets rätta bemärkelse.

    Du vill verkligen inte ta in att Trump är en högst kontroversiell person även inom sitt eget parti utan föredrar att föreställa dig att alla som håller med dig sover - Nope inget föränderligt där kan jag konstatera.
    Artikeln är trött och gammal. Nog har det varit intensivt motstånd mot Trump, men likväl har han vunnit mer och mer mark, vilket artikeln inte tar hänsyn till. Tom John McCain står på trumpssida nuförtiden!

    Han är inte så kontroversiell längre, vilket du också kommer se under konferensen i Cleveland i juli, där partiet kommer ge Trump sitt stöd.

    Du länkade till en mycket slö artikel som inte betyder någonting!
  • Konstatera
    Världsmedborgare skrev 2016-06-08 07:19:35 följande:
    Finns det nåt han är bra på, förutom att slänga skit på andra?
    En usel affärsman med stor bajsfylls käft är det enda han är, en som utan hjälp hade varit utblottad idag, om inte hans fars rådgivare hade hållit han under armarna och sett till att inte allt hade gått käpprättt åt skogen.

    Fast bara under sin tid att bli USA:s nästa president, så har miljarder försvunnit bort från hans konton,, han har ju lyckats med att bannlysas i ländre där han hade stora investiringar på G, men som nu helt gått upp i rök.
    Och en sån idiot vill vissa se som USA:s nästa president.., det är bara att citera Strindberg och instämma i "det är synd om mäniskorna".
    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
    Jag är ett stort fan av Strindberg och kan därför konstatera att du uppenbarligen inte förstå vad han menade med "det är synd om människorna". Strindberg var knappast på etablissemangets sida!

    Om nu Trump är en värdelös affärsman, hur tycker du att vi då ska döma Hilary?
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-06 17:05:26 följande:
    Du vill verkligen,verkligen inte ta in att Trump är en högst kontroversiell person även inom sitt eget parti utan föredrar att föreställa dig att alla som ger honom sitt "stöd" gör det för att de tycker han är en lämplig kandidat och presidentmaterial. För en hel del republikaner är Trump kolera, medan Hilary Clinton är koleraepedemi. Det innebär ju inte att man vill ha kolera. Artikeln plockar upp det, men man får vara lite pigg och vaken för att se det Kaffe.
    Att ge sitt stöd innebär att du vill ena partiet för att inte minst undvika interna splittringar. Sällan som du stödjer en kandidat till 100%.

    Allt är som vanligt och Trump är republikanernas kandidat. Inte mer med det!
  • Konstatera
    FDFMGA skrev 2016-06-08 21:12:13 följande:
    Säker på det?

    Jag tycker det är mycket passande - även sett till betydelsen i "Ett drömspel" relativt Trump.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Vi kan diskutera vad Guden indras dotter menade när hon tyckte synd om människorna. Men naturligtvis rör det sig delvis om kritik mot religiösa och politiska ledaråk som förtrycker den lilla människan. Dvs dåtidens etablissemang!

    Strindberg var och förblir en av Sveriges största samhällskritiker. Att använda sig av denne för att indirekt försvara Hilary, är givetvis djupt osmakligt - oavsett vad denne briljanta man hade tyckt om Trump!
  • Konstatera
    nihka skrev 2016-06-10 00:07:00 följande:
    Nej, allt är inte som vanligt utan möjligen det största arselet genom tiderna att kandidera kandiderar och det egna partiet är smärtsamt medvetna om det!
    Du återger inte verkligheten. Smarta republikaner förstår att partiet tappat efter Bush regeringsperiod. Trump är en räddning för hela partiet. Trump är även den republikan som fått flest röster i primärvalet genom tiderna! Detta i ett sällskap av 17 kandidater. Mycket imponerande.
Svar på tråden Amerikanska valet - Vem ser du helst som president av dessa?