Forum Inhandla - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vilken barnvagn ska vi välja?

  Tor 17 mar 2016 14:17 Läst 989 gånger Totalt 4 svar
  Tor 17 mar 2016 14:17

  Är gravid med vårar första barn och är i fullgång med att hitta en barnvagn som passar. Har varit runt och tittat så mycket så dom känner igen oss i butikerna ;) Hur som helst har vi kommit fram till två favoriter: Bugaboo buffalo och bugaboo donkey. Båda har sina fördelar och nackdelar men enligt mitt tycke är de dom enda två vagnarna som har det som vi är ute efter rent funktionsmässigt. 
  Vilken av dom hade ni valt? Kan verkligen inte bestämma oss. 

 • Tor 17 mar 2016 16:19 #1

  Vi har buffalo och är väldigt nöjda med den. Vi valde den framför donkeyn eftersom den har punkteringsfria hjul, större ligg- och sittdel, att bumpern går att vrida och för att ligg- och sittdelen sitter högre upp. Eftersom vi inte tänkt skaffa syskon så tätt att vi skulle vara i behov av en syskonvagn ville vi inte ha en vagn där chassit går att ändra. Även om shoppingkorgen på sidan kändes lockande har vi inte saknat den då mycket får plats i varukorgen och dessutom kan man hänga påsar på handtaget om man vill/behöver.

 • Tor 17 mar 2016 22:13 #2

  Har tänkt väldigt likt dig, alla dom sakerna du nämner är ju verkligen fördelar med buffalon. De negativa jag hört är att den inte ska vara så smidig att köra utan lite trög. Är det något du tänkt på?

 • Tor 17 mar 2016 22:40 #3

  Jag har också hört andra säga det, för att det inte är lufthjul. Men nej, jag har aldrig upplevt den som trögstyrd. Har däremot en Kronan sulky s också som jag tycker är mycket trögate att styra jämfört med buffalon. Den har lufthjul och så fort de inte är bra pumpade blir den trögare att styra.

 • Fre 18 mar 2016 09:07 #4

  Så himla svårt att veta vad man kommer tycka när man bara provar i butik. Men vad härligt att höra att du är nöjd, ska åka och kika igen i helgen :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll