0 Följare 0 Följer

gruvan

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

35 år

Barn

9 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Äldre 14 maj 21:33 gruvan svarade i tråden: Studentrabatt på långresa: Kilroy travels har vissa biljetter med studentrabatt. Kolla deras hemsida. De brukar vara väldigt hjälpsamma med att hitta sjyssta enkelbiljetter så man kan knåpa ihop sin egen långresa men har även resrutter med redan.
Äldre 8 maj 05:26 gruvan svarade i tråden: testlagret, hjälp mej snälla?!:
Det låter ju som äl-test. Har du någon bild. Deras äl-test är smala och lite sladdriga medan graviditetstesten är bredare och mer stabila.

Äldre 4 maj 22:16 gruvan svarade i tråden: Nät plussade ni efter missfall?: Fick mf i v 7 den 20/6 och plus igen den 3/10. Så jag hade mens tre gånger innan jag blev gravid igen. För mig strulade äl efter mf så första och tredje mensen hade jag ingen äl. Håller tummarna för er.
Äldre 3 maj 07:53 gruvan svarade i tråden: Hjälp mig med sommarkläder (ute) till tvååring: Vår snart 3-åring har haft jeans, t-shirt, tunn långärmad tröja, keps och gympaskor de senaste dagarna. Vindfleece om det behövts, skaljacka över på morgonen när det varit lite kallare och även tunna fingervantar.
Äldre 27 apr 11:54 gruvan svarade i tråden: Söker tips på lekar i simhall: Olika kullekar, t ex tunnelkull där barnen får simma mellan benen på varandra under vattnet. Ge dem inte lekband eller liknande för att visa vem som är kullare så de inte fastnar på något sätt men nån.
Äldre 19 apr 20:50 gruvan svarade i tråden: Föräldraledig som lärare: Du måste ha jobbat 240 dagar sammanhängande (anställningen alltså) för att få en SGI som är beräknad på din lön. Hinner du inte jobba så länge innan du går på föräldraledighet.
Äldre 13 apr 22:46 gruvan svarade i tråden: Present till 2-åring (litet paket):
Pixi-böcker! :)

Äldre 6 apr 21:38 gruvan svarade i tråden: Hur lång tid 2:an vs. 1:an: Första graviditeten, första försöket. Andra graviditeten tredje försöket men första som jag är säker på att vi prickade äl (slutade med mf). Tredje graviditeten tredje försöket efter mf.
Äldre 6 apr 17:59 gruvan svarade i tråden: Bruna flytningar, hjälp!!: De var ljusbruna och kom hela tiden. Vissa dagar hade jag trosskydd, andra klarade jag mig utan. Men det var likadant den här gången när jag inte fick mf och då blödde jag ju även färskt blod.
Äldre 6 apr 14:46 gruvan svarade i tråden: Bruna flytningar, hjälp!!: Jag har varit med om bruna flytningar i två graviditeter. Första gången började det i v 5 och i v 7 fick jag mf. Andra gången började det i v 6 men slutade efter några dagar. Fick en mindre blödning (färskt.