• Anonym (Stina0)

    Bada som tjock

    Hej jag är en ung kvinna på snart 20 som ska resa snart och då kommer jag sola och bada
    Jag har väldigt mycket celluliter och fett på kroppen som jag inte hinner göra nått åt innan jag åker så jag undrar om ni tycker att jag bara ska bada och strunta i vad folk kanske tycker eller om jag ska försöka dölja dom delar av min kropp jag inte vill att folk ska titta på för att de är så stora och har celluliter? Hur kan jag isåfall dölja? Kan inte bada med sarong

  • Svar på tråden Bada som tjock
  • Anonym (Vi rankar bara hetingar)

    Alla har rätt till att bada och jag tror faktiskt d e de med snygg kropp som blir tittade på och rankade. När vi sitter på stranden och kommenterar andras kroppar lägger vi sällan märke till den tjocka med celluliter utan hon passerar helt ostört förbi. När en vältränad hen passerar däremot kommenterar vi och rankar hen.

    Jag tror majoriteten e som mina vänner och jag. Sen finns det säkert såna som "störs" av överviktiga men jag tror bara att det e såna som inte mår bra i grunden. Varför ens bry sig liksom

  • race
    Anonym (badanka) skrev 2016-05-23 04:22:58 följande:

    Klart du ska bada. Det enda jag kan tycka är att när du går omkring, typ till kiosken eller baren, ta på dig en sarong och en handduk eller nåt. Det är inte så fräscht att se tjocka människor i sådana miljöer. 


    Så smala människor får gå till kiosken eller baren i badkläder? För det är "fräschare" att se dem? Är det fräschare att vara smal!? Man är väl främst olika fräsch beroende på hur man sköter sin hygien?
  • flygrl
    jagärjagvemärdu skrev 2016-05-23 20:32:50 följande:

    Går i jeans och koftor under sommaren, badar inte och går inte till stranden, blir fjärde året i rad detta året. Förhoppningsvis nästa år!


    Men du längtar efter att få ta dig ett dopp och njuta av solen eller hur? Jag tycker inte du ska vänta till nästa år utan hoppas du tar mod till dig och gör de du egentligen vill redan i år.
    Begränsa inte ditt liv. Du e värd mer än så och har samma rätt som alla andra få njuta av sommaren! Ta vara på livet!!!
  • Betty Boop
    flygrl skrev 2016-05-23 21:36:40 följande:
    Perfekt juh!
    U go girl!
    Beach 2016 here I come (i storlek 48Flört)! 
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Stolthet över sig själv) skrev 2016-05-23 13:24:58 följande:
    Celluliter och huden är inte fast och hård. Är normalviktig. Mina hjärnspöken sätter stopp för mig att kunna resa mig och gå i bikini. Ligga ner eller sitta kan jag utan proble men att resa mig upp går inte, sätter först på mig strandklänning. Jag vet hemskt.
    Åh, känner igen mig! Men i sommar ska jag trotsa alla hjärnspöken!! 

    Det gick i baklås för två somrar sedan, då en bekant tittade på mig granskande och sa "vad tjock du är" med eftertryck. Den kommentaren sitter kvar, men i sommar är det inte hans röst som ska styra mig! Hoppas du vågar du med!
  • Anonym (tjockis)

    Till TS vill jag säga: Kör på och bada hur mycket du vill!!


    Tyvärr är jag lite i samma sits och drar mig väldigt mkt för att gå till stranden eller badhuset, till min dotters stora sorg. Min sambo avskyr att bada på sånt sätt så han går inte heller med henne på sånt, så hon är ofta den enda som inte hänger på stranden varje dag på sommarlovet bland sina vänner. Tyvärr har min övervikt sen jag var liten gjort att jag inte heller riktigt har lärt mig att simma, och det är ju svårt att säga till folk för det är ju skämmigt.


    Däremot när vi var utomlands i somras var det lättare, där riskerade jag inte att möta en enda som jag känner men det var inte alls lätt. Jag höll mig på det grunda så att jag bottnade men kunde iaf hålla min dotter sällskap i vattnet, hon dyker och simmar däremot som en fisk så det var inte så att jag kunde hänga med i hennes takt eller intresse i vattnet. Det är en sorg jag bär med mig.


    Anledningen till detta är mkt pga folk som bla han här i tråden som anser att vi inte ska synas lättklädda i onödan bland folk...


    Nu är jag gravid och ska få barn i juni så den här sommaren kommer ju inte att bli "slimmad" och spenderas i badmiljöer heller, har en liten förhoppning om att kunna delta lite mer nästa år ifall jag har lyckats gå ner i vikt tills dess.

Svar på tråden Bada som tjock