• IA89

    Bim aug 2016

    mariama skrev 2016-07-27 05:56:28 följande:

    Jag var så kissnödig nu runt 5 att jag till sist var tvungen att kliva upp och då fick jag ett ryck och gjorde ett test (billiga tester som utger sig för att vara tidiga men vet inte hur bra kvaliteten är). Gjorde ett för någon dag sen med mitt på dagen och då var det superblankt, hur jag än vände och vred på det.

    Nu var det onekligen en skugga där!! Men väldigt svag och det blev ju mest bara förvirrande! Så nu får jag väl testa imorgon bitti igen och verkligen hoppas på att det syns mer då! Är på BIM-6 idag! Håll tummarna :)


    Åh hoppas hoppas!

    Du ger mig hopp. Testade tokblankt igår på dagen bim-7, vågar inte testa idag igen men än är inte hoppet borta!
  • IA89
    mariama skrev 2016-07-27 08:13:37 följande:

    Du kanske kan testa imorgon så har hormonerna hunnit stiga lite i så fall? Håller tummarna för dig :)


    Hmmm.. Nja, jag ska försöka vänta och se om mensen uteblir. Min sambo är inte ett stort fan av att jag testar hela tiden. Ska försöka släppa det lite fram till bim iaf! Har dessutom inte så många test kvar så jag får spara ;-P
  • IA89

    Känner mig så ledsen.

    Har rejäla foglossningskänningar i ryggen och min sambo reagerade på att mina bröst blivit större (fylligare). Samma som sist jag var gravid.

    Idag tog jag ett sånt digitalt cb som man kan ta fem dagar innan BIM (BIM på Tisdag) som visade toknegativt. Trodde ändå att jag var gravid nu. Tydligen inte.

  • IA89

    Sjukt nervöst nu. Har ryggvärk/foglossningskänningar, molvärk i tjejmage, små onda "drag" i tjejmagen samt att jag har svårt att äta som sist jag blev gravid. Inga jättetydliga gravsymptom dvs utan det kan lika bra vara mensen. Och mensen ska komma imorgon. Har testat, negativt. Testade med ÄLtest igår för de kan ju ge utslag på grav (vågade inte riktigt ta ett grav test) men det var bara svagt positivt....

    Nåväl. Den som lever får se

  • IA89
    Havregry skrev 2016-08-01 11:55:40 följande:

    Är i precis samma läge som du. Mens (eller inte?) imorgon. Har också testat neg så trots lite symptom så tror jag inte att det är något. Men vi får se... Håller tummarna för oss!


    Spännande! Jag brukar få en 'nu kommer mensen känsla' men känner mig faktiskt inte alls övertygad denna gången. Jag funderar mest över om jag kan plussa såhär nu vid bim, sist jag blev gravid (men blev missfall) plussade jag redan 8 dagar efter ÄL så låghormonare vetetusan om jag är.... Vill inte hoppas för mkt. Blir så besviken annars :/
  • IA89

    BIM idag. Ingen mens än. Tänker inte testa förrens om några dagar om mensen inte dyker upp. Med sonen plussade jag BIM+5. Har ryggont, molande, drag och stickningar i tjejmagen. Ökade flytningar. Vid mens brukar bara ryggvärken vara utmärkande.

    Håll tummarna för ett plus denna månad, försök 4!

  • IA89
    Havregry skrev 2016-08-02 19:56:18 följande:

    Bim idag! Ännu ingen mens i sikte. Hoppas, hoppas den håller sig borta helt och hållet (och av rätt anledning). Idag har jag dock inte känt mig gravid för 5 öre... Men hoppas ändå såklart!

    Då jag fuskade och testade i förrgår (neg), så har jag slut på test. Lika bra det känns det som, vill inte testa och få negativt idag... Men om mensen fortfarande inte kommit imorgon kommer jag nog köpa nytt test då.

    Hur går det för er andra som har bim i dagarna, ni som inte plussat än?


    Hej!

    Jag har också BIM idag men ingen mens i sikte än! Sorry för info men det har runnit till i brallan flera gånger idag så jag trott det varit mensen men nej, bara flytningar. Imorgon blir cykeldag 31, så sent har jag aldrig fått mens. Här svingas jag mellan hopp och förtvivlan. Mellan "jag tror jag är gravid" till "nej det går lnte denna gången heller". Testade med CB digitalt 4 eller 5 dagar innan BIM (sånt tidigt test) men fick negativt. Sen har jag testat med ÄL tester två gånger efter det, typ förrigår och idag, för sist när jag var gravid gav de fullt utslag. Men de var inte i närheten av något utslag. Med sonen plussade jag bim+5, blev gravid men fick missfall i april och plussade då på ÄL+11 eller ngt sånt. Så jag vet inte om jag är låghormonare heller... Jobbigt läge.

    Tänker inte testa imorgon. Möjligtvis torsd eller fred med sånt gravtest från billiga tester
  • IA89
    mosterJenny skrev 2016-08-03 08:50:43 följande:

    Åh grattis!!! Du vågade testa idag iallafall (:


    Ja.. Jag kunde inte hålla mig. Har blivit så besviken när det varit negativt. Men nu blev jag ju väldans glad istället! Bara 4e försöket inkl. Missfall men det har känts som 100 svåra år.... =P
  • IA89


    Behövde få det bekräftat. Det fick jag. OJ så lycklig jag är.

    Lycka till allihopa!
  • IA89
    10oktober skrev 2016-08-03 16:25:48 följande:

    Grattis!! Know the feeling ;) Det är en bra dag idag!


    Grattis själv! Har du ngn aning om hur långt gången du är?
  • IA89
    Guffy78 skrev 2016-08-03 23:46:31 följande:

    Är det någon som har erfarenhet av Apotekets ÄL tester? Är den alltid positiv? Är på dag 6 idag och har fått ÄL värkar plötsligt - ont i äggstocken och hemsk ont i ryggen darför gjorde ÄL test som visar detta:


    Hur menar du med dag 6?

    Fullt utslag på ÄLtest kan visa graviditet...?
Svar på tråden Bim aug 2016